#333333

Praktikplats.. yaaach

Några veckor framåt iaf 3, så kommer jag vara på Fria Bröd AB och inte i skolan, sååååååå jätte gött o slippa skolan faktiskt. Palla med den. :P
Igår fick jag bara ta hand om en maskin. Rätt soft, degen kommer ut ur en tratt, på ett rullband, från rullbandet så puttas den till en virvel där degen görs till en boll typ, efter virveln så åker den till ett tygrör (som ser ut som en ränna fast med tyg, som samlar ihop 3 sånna buntar med deg och släpper de i tyg påsar kan man säga och de åker runt några varv till de kommer till ett nytt slags rullband där degarna släpps och rullas till en maskin som gör bollarna platta och de åker in i en rullningsmonter och gör dem runda till korvar. (tjocka korvar) sen åker de ner i en låda som har 5 st utrymmes hål. :P Där degen då åker ner och in i ett galler där de sen åker in i en vagn, efter att 4 vagnar har blitt fyllda åker de in i jäsrummet i nån timme eller så. Efter jäsrummet till en varm ugn, där de ska vara i någon timme. Sen är bröden färdiga och de ska svalna lite, efter de så sätter man lådorna på ett till rullband och bröden sugs upp och sätts på ett till rullband och de åker vidare till nästa station :P, där bröden skärs i skivor, puttas in i påsar, sätter datum på och de åker in i en gigantisk frys där bröden är frysta i 3 timmar ungefär, när bröden är färdig frysta åker de ner i en virvel och de packas ner i kartonger. De blir tejpade och får en lapp på. (där de säkert står datum, tid och sånt). :) sen packas alla kartonger till 10 lådor upp och säkert 10 på bredden också. och så plastas de in, å skickas vidare nånstans ;). Så går de till.

För er som orkar läsa, ha en bra dag. kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback