- rain, and even more rain.

Ja när vi sluta skolan, så vad gör de inte när vi öppnar dörren? Jo det öser ner regn.
Jag har bara en tröjja över min tunna tröjja och som tur var hade den luva.
När jag kom till grevegård så öste de verkligen stora droppar, och jag brydde mig då inte om att de regna, gick bara för trampa i stora pölar som man inte kunde undvika. Blöt var jag iaf.
När jag kom hem gjorde jag varma mackor, sen har jag packat lite inför helgen och kollat på den hederliga tv:n.
Om ca 1 timme ska jag åka till backa plan för att sedan byta buss till brunnsbo för att träffa de andra . :)
Sen bär de av till en stuga i Kyrkesund med bowling brudarna. :)

Ha de bra, ska packa de sista .  :) Adios

  Mina blöta kläder xD


- rosenhill

Ibland är man bara så trött så man inte orkar göra nånting på morgonen, men idag kände jag att jag var tvungen att duscha, brr va kallt de var. Sen när man gick ut var de ju inte bättre. Sven kallt, nästan att vinterjackan åker på :P Men nej, de orkar jag inte än. Åkte till skolan, för att sedan åka till rosenhill. Om man hade idrottskläder fick man välja mellan, badminton, innebandy/basket, styrketräning. :p om man inte hade kläder, som mig då och alla andra fick man välja mellan bowling, biljard, eller gå på promenad. Valde bowling och den hallen är ju rena skiten :P Fick ihop 107, haha. :P Men roligt är de.
När jag kom hem, var jag döh trött, somna på soffan till ca halv 5 eller nåt. Jätte skönt, sen har man en sängliggande mor , imorse spydde hon som en gris :P fan stackarn, orka med de. Hennes huvud/kropp bangar rejält när hon har mycket att göra och är stressad, de är kroppens sätt att säga ifrån.
Imorgon ska vi till nån stuga o ha trevligt med tjejerna i klubben, men vette sjutton hur jag ska komma dit. Men de får jag väl lösa, som alla andra. :)
Ha de bra, kram hej

- long day .

Nu är jag seriöst helt slut, lång dag har de vart.
Vart i skolan, och den var seg som vanligt. Vi kommer nog igång med allt nästa vecka, för denna veckan har vart lite lugnt och lärt de andra vad denna skolan handlar om o så. :P
Efter skolan stack jag hem, gjorde 6 mackor med mjukost på, och satte mig vid tv.n o kolla lite.
Vid halv 16:37 tog jag bussen till frölunda för att åka med spårvagn till gamlestan för att spela bowling.
Efter bowlingen blev de medlemsmöte, och vi kom fram till lite ditt och datt.
Blev att åka till affären och handla lite smått o gott :P blev makaroner o varmkorv till kvällsmat  . De andra tog gröt vilket jag inte är så förtjust i.
Lite konstigt är detta, jag letar ju registreringsnr :P och jag var på 130 alltsåskulle ha de. Så hittar jag 135, 134, 133, 132 och 131 i den ordningen, men inte 130 !! :P
Idag hitta jag 130 och 131 så letar nu efter 132:an . För er som inte hört talas om de, så börjar man på 001 och så vidare till 999 xD måste hitta de i ordning, så man kan t.ex inte hitta 002 först och sen 001 , man måste hitta 001 sen, 002 m,m xD värsta drogen , faktiskt. Och jätte skoj när man hittar en, lika skoj och reta ifall man hittar andras nr när inte de är i närheten, men de är taskigt faktiskt. :)

- människor

När vi var påväg hem från slottskogen så var vi tvugna att springa gärnet för att hinna med spårvagnen, hon stängde typ ca 5 ggr, men jag tryckte upp den hela tiden, kvinnan ser väl att man springer o att jag håller upp dörren. Men iaf, merita kom med och chaffören prata svenska med en engelskman, tror ni han förstod mycket eller? Miffo kärring. Jag o 3 andra förklara , och vi växlade med han för han hade bara en tjugolapp!. Jag hjälpte han med myntautomaten och han fick sin biljett.
Jag åkte och jobba i 2 timmar, inte så jobbigt jag gör ju mamma en tjänst och får pengar för de dessutom. xD
Åkte till torget och köpte puma shorts, mörkblå . Men sen åkte jag hem, kolla lite tv, diska de värsta och gick senare upp till smycke för att möta mamma. Lagade mat, inte jag men mamma, väldigt gott =)
Körde bil också, grym är jag. Hitta dragningsläget jätte bra denna gången, vi växlade upp till tvåan och körde runt lite på frölundas stora parkering. :) Jag hade lite svårt med att bromsa , trycka ner kopplingen och stanna helt, men de kommer nästa gång. xD Fick två kärringstopp idag också men jag vet varför så de behöver vi ju inte ta här. :)
Men nu ska jag typ sova, eller ja vet inte. Blir väl att kolla mejl och så :) Ha de så bra.
Ni som orkat läsa, tack. Och ha en fortsatt trevlig kväll xD

- 27/8

Gud vad segt det är att gå upp vid halv/kvart i 7. Men kom iaf i tid trots att bussen var lite sen, pga mycket folk.
Skolan blev seg, men nu har jag bara 2 uppgifter kvar typ. Plus lite små uppgifter typ att man ska ändra lite grejer :P Sen ska Gunilla beställa en ny bok xD väärsta skoj och ligga först i nåt iaf.
Fick en ny elev idag, hon är fan skön. Bor i frölunda som mig, och jag hade sett henne innan i frölunda så jag fråga : du bor i frölunda/tynnered va? hon: aah, hur visste du? jag: nä men har sett dig lite då och då, och jag bor också där. Jag är typ den enda svennen som är där, alltså som elev då :P Alla andra har en annan bakrund, typ araber, turkar, irakier, bosnier. xD
Men aja åkte hem vid halv 4 och käka resten av soppan, sen drog jag till gamlestan. Kolla killarna som spela mot team pergamon, de hade ju toppat laget :P De vann, alltså pergamon men killarna spela faktiskt rätt bra ändå.
Tog bussen hem med sandra, iaf till stan sen kom min buss före sandras.
Har nu fått i mig lite fil, cornflakes med sylt o en macka xD
HAha min mamma är allt bra på att skrämmas . När hon kom hem, sa hon hej! men jag liksom reagera inte eller orkade inte säga hej tillbaka.
Så skulle jag ut och säga hej, men jag rulla över sladden o mumla nåt , och tog bort den.
När jag var påväg ut, tog jag ett steg eller två. Morsan står där i svarta kläder, eller tröjjan.
Jag skrek och flöög upp . Gud vad jag blev rädd, tänk er att se nån bara sådär utan förvarning i mörkret.
Sheet, haha.
Sen fan va ni folket är dåliga på att kasta sopor, seriöst. Imorse skulle jag slänga en soppåse och så ser jag bara hur allt är, det är inknökat i hörnet och sopnedcontainerna är inte ens fulla! J*vla lata folk!, ååååh hata alla er. Hoppas ni åker på böter för de där, ser inte så himla trevligt ut. Har en bild föresten. Kolla här.
  
Groose !!!                    Innan regnskur       Tur jag satt i bussen!


- kliniskt ;)

Jaha , då tog jag tag i kragen och städade mitt rum. :P
Eller plocka bort grejerna på fotöljen, och på golvet. Då blev det relativt kliniskt.
Annars under dagen har man spelat harpan, och pratat med ida lajnen på msn.
Imorgon så är de dags för skola, börjar åtta.noll,noll. Förhoppningsvis ska vi ha datorkunskap, har faktiskt bara 3 st uppgifter kvar eller nåt xD. Men de verkar lite svåra, så får se hur det går.
Sen på tisdag så ska vi till slottskogen med hela handels, spela brännboll m,m. Sen ska jag till morsan och jobba lite. Många bäckar små när de gäller pengar, annars blir de inte mycket. :P
Imorgon blir det nog lite bowling efter skolan. Men får se hur de blir, orka planera, då blir de aldrig av.

 

Mor ramla ihop på golvet när hon såg mitt rum, jag hoppade på henne och kittla henne lit :P Men hon tyckte iaf de såg bra ut. Synd att jag inte tog en för och en efter bild, så skulle ni sett de. Var katastrof!! Men de lär väl hända igen. Nu ska jag typ sova, upp kl halv 7 om inte senare  :P bussen går 07:08 . Segast ever, men vill skolan att man ska vara där vid 8 så visst!.

- städarn

Det är inte jag iaf, jag är slappisen som inte orkar göra ett piss.
Haha när morsan o eddy hade kommit hem från skogen , så sa de att de hade en present till mig.
Jag tänkte: då kommer de väl med diskborste eller nåt.
Så kom eddan in och sa: hoppas den kommer till användning. Det var en sån där dammgrej :P Bild kommer i slutet. De tänkte ge mig disktrasor också. Men de sket de i.
Idag har man inte gjort så mycket, snart blir de soppa för min del och lax till de andra.
Men gud vad jag vill ha tacos xD de chipsen, köttfärs, ost, grönsaker. Yummie. xD

Här kommer min damm vän ;D
 Ska försöka använda den iaf. xD


- sovmorgon

Sovmorgon fick jag idag, oavsett att morsan gick in i rummet 5 ggr. Dörren knakar mycket.
Trots det sov jag till tjugo över 1, vissa tycker dagen är försvunnen när man sover så länge, och andra inte. Man bara behöver sova.
Idag har dagen vart lång. Eller egentligen gått rätt snabbt, åkte till nettan o de. Fast ja, det var bara jag, sandra, andreas, sanna och linus hemma då. Men vi fick lite mat i oss. Sen kolla vi på sofia o gänget när de var små xD så söta. Men de blev uno senare, sandra w kom också. Vi gick till affären, blev ännu mer uno och en väldigt trött linus, som somna på soffan.
Jag åkte hem vid 22 typ och fick gå från torget, och attans vad bitande blåst det var.
Men aja, här kommer en bild på mammas rabarberpaj ;D fotad av mig . :P


- skolan

Tjolahopp , allt bra i värmen? Ibland kan solen förvåna oss. :)
Idag fick jag ta på mig kläder, borsta tänderna, sätta på mig skorna och halv springa till
bussen för att inte missa den. Allt de gjorde jag på 8 minutras :P haha.
Hade somnat om, när jag väl vakna igen så var klockan 07:09 och bussen skulle gå 07:22. Lite stressigt.
Men jag är van, och har gjort det fler gånger innan.
Nu är de helg, och de blir förhoppningsvis lite bil körning på parkeringen. xD
Senare ska jag åka in till bergakungen och se "på smällen" , den kosta 90 kr. Dyrt som få.
Men ni får ha det så bra, så ska jag städa lite. Uussch :P haha .
Kramhej

Wroom, wroom!

Ja wroom, wroom. Vad kan det betyda?
Att Johanna har kört bilen, eller aa, startat den, krypkört, fått kärringstopp (bara 2 gånger), parkerat den mitt på parkeringen :P Måste bara säga att bilar vad känsliga de är. Seriöst, jätte jobbigt och hitta dragningsläget :P Men det ska gå, jag ska klara det xD bara några ggr till innan jag kommer ut på vägen.
Jaha, upp tidigt imorgon då. Halv 7 om jag orkar då, annars blir de att jag tar bussen 22 över och litar fullständigt på att den ska komma i tid :P Om den inte gör de, så missar jag bussen på torget.

Men hej hopp , nu ska jag hoppa in i duchen innan läggdags.
Kramen

- skolan :o

Jaha , usch inatt sov jag inte mycket . I vissa ställningar jag låg i var det svårt att andas, satte mig upp, la mig med huvudet vid täcket och massa mer :P Helt problematiskt.
Har nog inte sovit 4 timmar i sträck, utan vaknat och gått på toa m,m hela tiden känns de som. Idag är mitt huvud helt bangat. Mamma ringde på mobilen kl 8.00 fast hon var hemma. Sa: ska inte du upp nu, så du inte missar bussen, fick gåå upp hasande från sängen och hitta kläder på 10 min, inte kan man gå i mysbyxor heller. :P
Jeans, gult linne och en tröja. Och de börja regna när jag gick ut. Trevlans liksom.
Fick två nya elever, eller ah 3 egentligen. Men den ene tjejen har vi haft hos oss några gånger i veckan de senaste.
År 3 är allas ljuspunkt, man går ut ur gymnasiet . Men inte johanna, hon skall även gå ett fjärde år. Värsta segt. Orka seriöst inte med den skolan mer, men står man ut i ytterligare något år, så visst.

Aja senare ska jag sätta mig på en buss till stan, o köpa biljetter till "på smällen" . 6 st ska gå.
Men aja först skajag ta mig en tupplur . ha de bra kram.

- ullevi

Idag spelade Sverige - USA och sverige vann med 1-0 om jag inte har hört helt fel.
Det hela börjades med att jag och Sandra träffades kl kvart över 2 typ, sen träffade vi på
carrolajnen i stan :p hon skulle köra bil och sen åka och träna.
Vid 3 eller nåt stack vi tre för att träffa andreas på centralen :P
Men vid halv 4 så gav sig carro till trafikskolan, vi andra det vill säga, andreas, sandra och jag gick och träffa johan vid fontänen :P de tog spårvagnen till gamlestan, jag o sandra gick till ullevi för att jobba kl 16.
Jag skulle jobba i ett tält, och sandra på restaurangen.
Haha när vi hade bytt om , som tur va, slapp vi flugan idag också xD. Men iaf, så sa de att de andra redan hade gått till tältet, så jag började traska vid Valhalla ån typ. Längre o längre, men inte fanns de något tält.
Efter typ 10 min så kom de ju där, och ja halv sprang lite efter för att hinna med. :P
Vi 9-10 , skulle jobba i tältet, för nåt förbund eller nåt. Vet inte vad, men de var iaf 275 pers, med lite sång och annat. xD
Fick gå hem vid 10, men sandra kvart över 11, så jag gick ju själv till stan och hann med 50 bussen perfekt xD
Nu är jag hemma, vilket jag vart i kanske 1 ½ timme. Fick i mig annanas och blåbärs soppa. SVEEEN gott xD :P
Aja ska sova, har faktiskt skoldag imorgon. öööh trååkigt :P
Ha de bra, pusshej

- känns sådär.

Alltså jag vet inte, fattar inte varför just min näsa / hals ska krångla när jag ska jobba eller göra nåt.
Idag känner jag mig lite sådär halft dålig, ögonen kliar, halsen slemmig o näsan rinner lite.
Förhoppningsvis så går de väl över tills jag ska jobba, men känns inte sådär tjoo hej idag ska jag jobba.
Utan usch, :p. Men man får de inte roligare än man gör sig till. Så ska vara glad, bränna mig lite hit och dit och se glad ut :P

Men aja , måste åka till torget och köpa ett vitt linne, eller så åker jag till stan och gör de snabbt :P
Ska träffa sandra kl kvart över 2 i stan, så ska vi gå och köpa ett vitt linne, För ja, en vit skjorta utan linne under och svart bh de funkar liksom inte :P Så ja :)
Ha de bra , för nu ska jag göra mig iordning :P

- xD haha

Jag vet inte vad jag ska säga om mitt sovande. Idag sov jag till *host* tjugo i 3 *host* haha, men man får faktiskt passa på, är typ ingen dag kvar. Imorgon ska jag o sandra jobba på Ullevi, Buffén.
Är helt slut, haha. Åkte till torget och tog ut mina skattepengar, sen åkte jag o köpte blåbärssoppa och tuggummi xD Riktigt gott.
SKolan på torsdag, och jag träffade Agneta en av skolans lärare, hon sa att de var många nya elever, at least 10 i varje klass eller nåt. Fyy faan tänkte jag då. För vi har sånt litet klassrum. men jag tänker ha min plats, o min dator, ingen får ta den. Thats mine i 4 terminer till.
Men nu ska jag hoppa in i duschen innan mor kommer hem men snabbmaten, :p
Pusshej

- böwling

Idag så har de vart en såndär softisch till dag.
Sov länge, gjorde mat, gjorde negerbollar . Tog lite kort xD och hittade min kabel, fick in bilderna och fick in de flesta i bilddagboken. Måste förövrigt skaffa mig en ny kamera, så jag kan ta lite fräcka bilder xD vill ha en smidig kamera så man kan ta med den överallt utan att den ska ta hela väskan. :P
Åkte till stan, där skriker sandra, andreas på mig :P haha där var också linda o nån mer kille.
Vi gick till en skoaffär för att kolla ett par skor till andreas, Lacoste var de.
De börja ösregna, vi gick till spårvagnen för att åka till hallen.
Vi börja spela vid 18.00, mot Rinto. Måste bara säga att de luktar fan skunk om dem när de går förbi.
Jag tror vi förlorade, ansatserna var hur sjukt klibbiga eller nåt. För man kunde inte gliiiida som vi behöver, utan var tvungen att ta värsta steget :P Men det blev iaf över mitt snitt. 634 och en liten skit unge slår mig med knappa 5 pinnar, men aja. Så retsamt ändå, för fick värsta hålen i 10onde rutan i 2 av serierna.
145, 172, 160 och 150 nåt? :P Men är iaf nöjd med snittet oavsett vad.
Kom hem vid kanske halv 10 eller nåt, fick ett samtal av far, vi prata lite och ja.
men detta himlans inlägget blir inget bra , så nu får vi sluta upp.

Skriver mer imorgon, kramhej


- negerbollar <3

Idag vakna man vid kvart över 12 eller nåt, satte mig vid tv:n och blev sådär grymt sugen på negerbollar. xD
Men det kunde jag ju inte äta till frukost, så jag gjorde först iordning makaroner och kokekorv. Gottgott!
Efter det så tog jag ut ett recept på datorn på ett par negerbollar, klantige mig satte i 1 ½ dl socker när det skulle vara ½ dl . Så hon gjorde en till sats utan socker och blanda det i den andra och allt blev gudrans gott. Bilder kommer upp ikväll när jag förhoppningsvis har fått min kabel till digitalkameran. :)

Om ca en timme åker jag till hallen, för att förbereda mig m,m. Ska nog ta så jag kommer dit en ca 40 min innan. Men aja iaf, haha igår gick jag i världens obekvämaste skor, de heter flippflopp och gör nedrans ont mellan tårna. Men har som sagt tagit ett kortbevis på att jag har på mig de. xD Bilder kommer senare som sagt.
Men ska packa ner mina grejer jag behöver till senare, men är de matchtröjan eller träningströjan vi ska spela med? :P Tar med båda så får vi ju se vad de andra gör.
Jag är känd för att jag glömmer saker, men jag hade inte letat överallt och de kan jag också vara rätt känd för :P haha. Här får ni lite inblick i mina goda negerbollar xD
Ha de bra sålänge, kramhej


- :)

Idag så har man inte gjort så mycket, vakna 13:06 och man får njuta så länge som det går.
Är ju bara några dagar kvar tills skolan börjar.
Haha kollade precis på Beck - Pojken i glaskulan, slutet är väl bara för bäst.
I typ mitten av filmen vill beck att pojken ska måla nåt, så fråga han ifall han visste hur man målade en gris, beck målade en såndär klassiker till gris, ni vet två runda bollar med ögon , tryne och knorr :P. Så pojken börja måla, och de ledde till de ena till de andra :P
Men i slutet så fick ju pappan ta hand om sonen och sonen älskade ju att måla.
Pappan säger till beck: aah han mår bra, och han sitter o målar massa sånna här.
Så visar han en bild på en perfekt gris :P haha , lite skoj faktiskt.

Imorgon blir de sova tills jag vaknar, och vid 18.00 ska vi spela träningsmatch mot rinto.
Det ska nog bli skoj, även om vi brudar ville ha andra att spela mot :P
Som ni vet så ser ni massa bilder på
http://pyyret89.bilddagboken.se/ , det kommer fler bilder när jag får min sladd jag glömde hos nettan. Tror jag iaf . :)


- jadu

Som sagt det har hänt mycket denna veckan .
Senaste dagarna så har vi vart på gbgkalaset s.ka kulturkalaset . Det har vart skeet skoj :)
Bilder finns på
http://pyyret89.bilddagboken.se/  kolla gärna in.
Igår var vi och såg Maia Hirasawa, och hon var ju så störtskön. En låt handla om ett rötägg, som alla tror har handlat om hennes kärlet typ. Men ja det är iaf låten "when i found this boy" som handlar om ett rötägg ;P
Men iaf det blev lite gå runt på trädgården o prata med hellmans o få sånna hammare gratis av robin.
Men nu ska jag gå och sova, är heeeelt slut och ja då ska man ju sova.

Godnatt , kramhej

- :) :)

Ja nu var det ett tagsen jag skrev här .
Jag vet ju inte vad jag ska skriva.
Har hänt lite olika i veckan.
hjälp sofia till friidrotten , medans hon vart där har jag åkt till torget o kollat affärer m,m.
Gud jag måste se "ett öga rött" på bio, den verkar lite ball faktiskt. Nån som vill gå så är de bara att höra av sig.
Bowlingen har äntligen börjat igen, och det är så skönt att man kommit över 150 i snitt, nu skäms man ju inte för sitt andra snitt ;P. Och jag spelade faktiskt rätt bra xD 189 på serien jag hann, hade bara 1 miss :P xD
Men ska dra strax, ha de bra. pusshej

- bra dag

Idag har solen stått strålande hela dagen :) Det kom lite moln men de blåste bort xD
Efter sofias träning med friidrotten stack vi till stan, shoppa kläder. Massa till Sofia.
Sen köpte vi likadana linnen, sånna 2 pack för 79,50;-. Ett gult med prickar o sen var det ett grått också.
Vi gick hem, lämna alla kläder, och satte på oss våra linnen ;) aa ett av dem då, alltså det guula.
Hämtade Linus och Sanna, så handla vi köttfärs och matlagningsgrädde och en coola. Ååh f*n det har jag fortfarande kvar, vänta ska bara hämta. :P
Såådär.
Det blev inte lata morbror henk :$ som gjorde maten, utan johanna. Alltså jag xD Maten blev ju självklart god, sen  satte jag igång en maskin disk, behövdes verkligen. Sen orkar jag inte plocka ut den rena, men det löser sig väl. 
Sen blev det lite gung och lek på lekplatsen xD barnsligt är skoj, hihi. Tog kort, de kommer väl upp i helgen, på
http://pyyret89.bilddagboken.se :)
Nu ska jag kolla lite annat, sen kanske sova eller nåt. Pusshej

- :)

Gud vad seg man blir efter att gå upp sådär på morgonen.
Just nu sitter jag hemma, men ska åka och hämta sofia snart. eller om 40 min.
Idag ska jag lyckas lägga dem, :P nettan och de ska åka till casinot och ha det lite skoj :)
Vi tänkte åka in till stan efter hennes s.ka träning :) kolla lite kläder och så.
Sen ska vi hämta Linus och Sanna vid 4 typ, sen så är väl henk och lagar middag :P :)
Aja ska kolla runt på lite andra ställen , pusshej

- Helt död

Ja det är min mobil det, jag hittar inte laddarn och det går inte att ladda med USB-kabeln för att man måste få igång mobilen för att den ska kunna laddas, vilket jag inte får.
Jag får åka till nettan senare igen och ja ladda mobilen. :P
Tror jag glömt laddarn där, men är inte säker. För vi har nämligen ingen här hemma som ska passa 3 olika mobiler. Haha

Igår (lördag) vakna man vid ca 13 eller aah först vid 9 typ, sen halv 11 eller nåt. Sen somna man om ytterligare 1 gång till ca 13 då jag fick ett sms av Rebecca.
Idag vakna jag vid 14 typ. :$ men vakna som sagt tusen ggr innan jag orka ta mig upp ur sängen. :)

Men aja ska väl försöka göra nå annat en stund. kramhej

- livet

Ja livet är stort, till och med för datorer. De hatar virus, det gör vi människor också.
Datorn startas om och försöker bli frisk, vi blir sjuka och försöker också bli frisk.
Idag har min dator stängt av sig ca 6 ggr, riktigt retfullt faktiskt!
Jag sökte efter virus, den hitta ett. Sen tror jag att de inte gick bort, men aja. Helen får komma hit på en middag och laga våra eller iaf min dator! Den är den segaste datorn i hela universum.

Alla dom som inte lyssnat på Maia Hirasawa måste göra detta :P
Ladda ner den, eller bara nåt :P För den är så bra.
Kanske inte alla som gillar den, men det gör iaf jag och nettan xD
Jag och Linus dansa till den och blev helt knäppa. Men kul hade vi.

Men iaf, jag har ca 550 mynt i min samlingsbörk xD Sedan en 500;- lapp också , Rätt bra faktiskt. Sen kommer nya pengar strax på kontot. Från både mammas jobb, ullevi och studiebidraget ;P. Gööött mos.
Aja jag ska väl göra nåt annat, se på tv eller bara sitta o lyssna sönder låtarna hela natten.
Puss


- ;)

Jaha veckorna går snabbt, inte denna veckan men nästa vecka igen på torsdag börjar jag skola, dålig första dag.
Men iaf, denna veckan har vart sjukt rolig. Vart hemma hos nettan denna veckan också, 3dje veckan eller?
Men ja, upp kl 7! äta macka och kolla på beverlly hills. Åka bussen 07:51 till stan för att byta till spårvagn ;P.
Sen har Sofia vart i fullgång hela veckan :) Badat i vallgraven, hoppat längd, 3 steg, 60-100 meter, lite häck också. Sen blev det kula, höjdhopp. Så det har nog vart roligt för sofia som hon vill vara med nästa vecka också. SÅ snälla kusin Johanna ska vara där ännu en vecka ;P
Efter friidrotten åkte vi hem, laga lite mat och så varje dag :) blev mestadels pasta m köttfärssås. Men gott var de också, är ju grym på att laga mat ibland. =)
I onsdags var jag och sandra på bio, Ciao Bella blev det. Den var jätte bra, sen efter idrotten i torsdags så åkte vi hem och skulle leta efter guldpassen, men inte var de där. Så jag gjorde mat, sen bestämde vi oss för att göra något, det blev bio xD Evan - den allsmäktige , det var jätte bra den med. Blev stamkund där för 2 ggr, blev samma person jag köpte popcorn av, och samma biljett tjej :P :)
Men ja sen har de inte blitt så mycket :P i fredags kväll fick jag sova i min säääääng xD  120 säng , istället för madrass, lite störtskönt xD Men madrassen är också skön.
Imorgon åker jag faktiskt till Nettan igen, borta bra men hemma bäst. Men har ju massor av olika hem ;P
Aja detta blev långt, och för er som orkar läsa, tack :P men jag skriver inte varje dag nu, Det har jag ingen ork till. :) kraaam.

- lång vecka.

Det har vart sjukt varmt denna veckan,
Jag och sofia har gått upp vid 7 varje morgon denna veckan.
Idag så fick sofia bada i vallgraven, eller de gjorde övningar eller vad man säger :P fast det har de gjort varje dag, till och med igår när de regna ;) xD de såg lite skoj ut faktiskt, för vallgraven är ju liksom bakom en sån stor matta, sen så sprang de emot graven och de bara försvann, såg skit kul ut ;)
Gissa vem som var och tränade idag på slottskogsvallen xD Det var Cristian Olsson, o hans tränare. :) Sen kom Emma green också. Menmen, :)
Nu ska jag o soffiproppen försöka hitta på nåt :P någon som har förslag? de tas gärna emot :P haha kram


- hot, hot!

Ojojoj, säger jag bara. Idag har jag bränt mig, men får hoppas på att de blir till lite brun färg i en vecka iaf ;) (håller tummarna, fast som nettan säger, vi bränner oss, blir som kräftar och blir till vår vanliga ljusa färg :P)
Haha jag o nettan har jätte skoj, skrattar åt massa olika stilar på friidrotten nu xD
Idag när vi kom hem till nettan igen, börja vi plocka äpplen, jag plocka upp nästan allt. Sofia var ju så laat xD en soffpotatis. Stefan holm är värdsbäst nu ju, grymme steffe. xD Stefan holms seger dans, så töntig men sååå ball. xD
Ja det blev vattenkrig, göör skoj var de xD och VÄÄÄLDIGT häärligt.
Föresten, får ju sitta vid datorn, för jag plocka undan tallriken. Deras nya regel. :p
Men ska kolla resten från friidrott xD kraam hej-

6/8 - 07

Jaha då var det måndag idag igen, det går sjukt snabbt ju.
Börjar skolan om 2 veckor, pina. Haha
SKa nog åka till morsan och hjälpa henne med tullpapper, och få lite extra pengar xD mer, mer, det johanna gillar mycket. xD
Igår skulle man egentligen åkt till nettan o hämtat mina kläder :P men var så där jätte trött så jag åkte bara till torget för att posta ett brev, sen så låg jag i soffan o slumra till då och då. Så idag är jag piggare iaf.
 Aja ska fixa lite grejer innan jag åker, så ha de bra. pusshej


3/8 - 07

Först på morgonen blev det liseberg, där hade vi det skoj, jag, Sandra, Johan (sandras bror) och kusinerna :)
Blev lite "tjuv och polis" med kaninerna, det var sjukt skoj, fick sig lite skratt där.
När de andra ville se pandavison så åkte jag o soffe ner för att åka uppswinget ;) vi kom på den på 5 min, men de andra som var där före oss hade typ stått i 15 xD det kallar jag perfekt, för de hade öppet kön på två sidor! jag och sofia tog värsta genvägen, så kom före två rader med folk, UTAN PROBLEM. ;P jitte skoj.
Sen gick vi ut för att lämna barnen till Henk, sen gick vi till mc donalds och käka lite food. Eller johan och sandra, jag var fortfarande mätt från burger king vi käka på lisse.
Jag och sandra gick till Ullevi och det var SJUKT mycket folk, vi kom nästan sent, men tillslut så hitta vi ingången till blå porten, de hade faktiskt spärrat av ungefär allt, så det var jätte svårt att komma fram. Men vi hitta ju iaf.
Det blev popcorn säljning igen, men det var bara segt i början men sen rulla det på relativt bra, jag gjorde iaf min bästa försäljning ;) 6 st sånna korgar eller va de är. Sandra testade ju läktarn men där gick det tydligen inte så bra.
Men nästa gång ska vi jobba på buffén, den 22:a augusti. Dagen innan jag börjar skolan igen, liite segt faktiskt. Men vad gör man inte för pengar ibland. 2 bilder från liseberg och rolling stones plan ;) :P


- 3/8 - 07

Idag ska vi åka till liseberg , bussen går väl strax xD :P
sen ska jag och sandra jobba på rolling stones i Ullevi ;)
sen kommer man nog hem rätt sent :P

men vi ska dra nu, ha de bra.

- uno

haha det är vårat spel xD vi sitter och spelar uno dag in och dag ut, om inte uno så är vi på studsmattan ;)
nu tog de slut mellan sofia och sandra ;) och vi ska äta pizza sånna små typ som billys :p gooottt xD

Aja annars har jag inget att skriva, ha de bra pusshej

- 1/8-07

Jaha igår blev det sent för min del :P låg och var inne på msn , men det blev inte längre än till 00.40 ungefär.
Sen idag har man inte gjort så mycket, sovit till 10 eller nåt, sen har linus spelat WII bilar, HEEELA dan ;)
Vi andra har tatt de lugnt, och spelat UNO, hoppas studsmatta har vi också.

Aja vette sjutton va jag ska skriva :P ä helt lost .
Ha d ..