28 mars 2008

Igår åkte jag till Kungälv/ ytterby för att vara med den skönaste tjejen rebecca :D
Fick va med på hennes övningskörningslektion först, gick och handla till kvällen och sedan blev vi barnvakt till hennes lillebror Lewi, men det fixade vi, trots att apelsinjuice hamna i soffan och lite annat stoj som han hitta på. På kvällen blev det läggdags för Lewi och vi satte igång med att kolla lite filmer och hade det allmänt trevligt.
Det bästa den dagen var nog när Rebecca skulle ta kort, och hon tyckte att det var för långt avstånd mellan kortet och mig/lewi som satt i en fotölj. Så sa hon ungefär såhär: är förlångt bort , vill ha en närbild. Så hon började flytta stolen framåt, och jag slår ur mig: det finns faktiskt något som heter ZOOM! :P
Just det ögonblicket var sjukt roligt!
Vi låg nog och prata till ca halv 3, sen på morgonen vakna man vid 8 för att Lewi höll på att jobba sig med en vagn mot dörren :P Inte en skön väckarklocka kan jag säga er.
Annars så idag gjorde vi inte så mycket, men det var fett nice att vara med dig igår/ idag. :D Måste göras om, massor av gånger.
Åkte hem rätt tidigt, eller rättare sagt så åkte jag till gamlestan för att hämta kloten. Tog sedan med mig den klumpigaste väskan till Eriksberg, så slapp jag dra med den fram och tillbaka :P Skönt värre.
Nu är jag sådär sjukt trött, måste faktiskt sova för att imorgon blir det en tidig morgon och en sen natt kan jag lova :D Sover hos nettan, inte vill jag åka hem själv mitt i natten, mamma skulle nog inte tyckt om det heller.
Men som sagt, ska sova nu. God natt ! :D

27 mars 2008

Usch jag kan verkligen inte sova längre än till 7-8 tiden.  Men men har väl hamnat i en slentrial på sömnfronten, hoppas det går över iaf.
Senare så ska jag åka till kungälvs station för att träffa Rebecca, ska följa med henne på hennes bilkörning och sedan ska vi nog åka och köpa nåt gott till kvällen. Fett mysigt :D:D
Ska sova över där och sen på fredag blir det mycket att göra, ska hämta kloten i gamlestan, lämna de i eriksbergs bowlinghall för att vi ska spela där på lördag kl 10.00. Så då orkar jag inte släpa med de hem innan.
Sedan ska jag hem och fixa lite grejer till lördag, så det är fullsmockat. :P
Men aja bara för skojs skull så räkna jag på ett ungefär hur många det va som gratta mig igår, och de va sjukt mycket människor. Ca 50 st, blev lite förvånad att det va så många, men är man älskad så är man. Men det va en otroligt bra dag igår iaf.
Måste dra, fixa resten av grejerna som ska med till min becca :D
Ha en bra dag :)


26 mars 2008

Dagen började med att jag vaknade av Niklas väckarklocka ca halv 6.
När han hade gått kunde jag inte somna om, så då gick jag upp. Sjukt pigg va jag också.
Gjort rätt mycket idag, handlat, gjorde korv med brö, åkte iväg en snabbis och fixa lite grejer.
Sen åkte jag hem igen och hämta träningskläderna o åkte till torget för att kolla en snabbis på skor.
Hitta ett par skor faktiskt under den lilla tiden jag sprang runt där.
Åkte sedan till gamlestan, träna ca 1½ då va både jag och Petra helt slut, spelet eller käglorna va inte på min sida. Men ack så skoj :P, fick en massa gratulationer och lite kramar idag iaf. TACK för alla gratulationer, ni är bäst! :D
Det blev pizza och nedrigt vad god den var.
Aja har massa planerat innan jag ska åka till Rebecca imorgon, så får vakna i tid för allt som ska hinnas med.
God natt ! :D :D


25 mars 2008

Jaha idag duschade jag och har diskat för denna veckan, sen får niklas diska på fredag, för det blir ju lite disk resten av veckan också ;)
Idag är också sista dagen som 18 år, så jag blir alltså hela 19 år och ett år ifrån 20.
Tiden bara rullar iväg, åren går så snabbt.
Nästa år fyller jag 20, pappa fyller 50 år! och morsan fyller 49 och brorsan fyller 21 eller är det 22. tror det är 21. :P
Jag vill verkligen få reda på exakt tid när jag föddes,  vore skoj ju :D
Men aja annars har man inte alls gjort så mycket.
Ska ta och sova strax, sover nog i vardagsrummet så somnar man till tv:n :D Skönt faktiskt.
Ha en oerhört bra kväll, och dag imorgon för det ska iaf jag ha.

25 mars 2008

Är detta ett skämt eller nåt, det snöar skit mycket nu! Fan vill ha vår nu, inte ännu mera snö.
Jag vet iaf vilka som blir gladast, och det är alla dessa barn. Jag skulle nog också vart rätt glad i deras ålder, men nu vill jag ha vår. Det är ju slutet på mars nu, och så snöar det. Hjäälp. :P
Men aja kunde inte sova längre så är vaken nu.
Påsk helgen har allt vart skoj, massa från finland va där så det var fullt hus hos nettan.
Annars i veckan fyller jag år, ska sova hos rebecca tors-fredag och på lördagen blir det att kolla på bowling, troligen spela bowling och sedan på kvällen blir det romerskt bad och party bowling med klubben.
ska försöka få i mig lite frukost och kanske ta en del av vår hemska disk!
Trevlig dag!

21 mars 2008

Igår kväll börja det snöa, usch och fy! Det är snö som lägger sig på marken, barnen blir ju glada iaf. Alla har dratt ut sina pulkor och åker i varje backe det är snö på. Skoj och se de så glada.
Annars så gjorde man inget igår, tog de lugnt hemma hos far och somna nog inte förns viid 2 tiden.
Ska snart tralla iväg i detta snöoväder och åka till kärra för att måla påskägg med kusinerna, nettan och sandra. Det blir najs värre. Nä ska kolla buss och sen måste jag rusa ;)
Glad påsk på er allihopa!


19 mars 2008

Oj nu tickar klockan snabbt!
Får skriva en snabbis och inte fastna vid detaljer.
Idag har vart en oerhört lång dag, börja med skolan imorse, hade manekäng, sprang och sedan åkte jag och jenny till stan för att äta lite smått innan jag skulle träffa mor för att sedan åka och träna. :)
På träningen idag blev det påsktävling och jag gick därifrån med en andra plats för damerna. Kändes riktigt skoj faktiskt. Efter det åkte vi till mors jobb för skulle göra nåt, tog en kvart och sedan bar det av till mammas far för att mor skulle ta blodtryck test. Det visa bra värden och hoppas det håller för dig morsan! :D
Jaja, inte mycket händer annars, men har faktiskt ett rätt fullproppat schema!
Blir lite trött av att tänka påt, så ska nog hoppa i säng och vila ögonen inför imorgon.
GOD NATT!

18 mars 2008

Idag har det vart pressbyrån, plocka upp tobak, prata med kunder, fyllde på med dricka m,m. Det var iaf fett nice, i slutet på dagen träffa jag en gammal idrottslärare, vad du nu heter, det va trevligt att träffas igen. :P Världen är allt liten, han kände Glenn och jag känner han. Sen fick jag ett påskägg av Glenn också, snällt - tack så mycket!
Annars har det inte hänt så mycket mer, kollat på tv och diskat världens största disk, som va så äckligt!! SKÖLJ tallrikar, glas efter er, så blir det inte så snuskigt när man ska diska.
Ojoj, jag är ledig redan på torsdag, så imorgon är sista skoldagen innan påsklovet, hurra! :D
Fick också plattat mitt hår, alldeles själv, börjar ta sig. Va sämst på det innan. :)
Aja ska soova snart, eller först ska jag kolla upp en uppgift från skolan, se ifall de är en jobbig, annars får jag göra den under lovet. :)
Ska också packa min väska inför imorgon, ska springa! USCH :P


17 mars 2008

Här tror man att våren var här men när man vaknar och tittar ut så snöar det.
Jag var tvungen att kolla  vardagsrummet också för att se ifall det verkligen va sant, och det va det.
Det ska vara VÅR!, kom tillbaka nu va.
Idag var de sjukt mycket att göra på pressbyrån, tidningar efter tidningar, påfyllning av dricka, och sätta ut prislappar och så. Det var till och med att jag jobbade 40 min sent, men jag trodde inte klockan va så mycket så jag brydde mig inte. Tänkte dra till strike & co för att kolla DM, men jag tror jag sitter hemma och kollar på det via datorn.
9 dagar kvar, och endast 3 dagar kvar tills lovet börjar, så sjukt skönt.
Köpte också 2 linnen, ett svart och ett vitt, alltid bra att ha de klassiska färgerna i ett par linnen.
ha en bra dag :)

16 mars 2008

Idag sov jag gott, men vakna hela tiden. Gick väl inte upp förens vid halv 12.
Läste precis på aftonbladet att sista Harry Potter boken skulle bli till 2 filmer, som ska göras samtidigt men att den ena kommer ut i november 2010 och den andra och därmed sista filmen i maj 2011.
Ska jag vänta 2/3 år för att få se de två sista filmerna. Men jaja, den som väntar, väntar aldrig för länge!
Annars kanske jag ska gå en promenad eller nåt, verkligen trött och behöver ha nåt att göra.
Får väl se vad jag hittar på! 


15 mars 2008

Då är medlodifestivalen klar, iaf vem som går vidare till Eurovision.
Charlotte Perelli vann idag. Det var väl glädjande för henne, bara för att hon fick 5 tolvor hon inte förtjänade. För svenska folket ville ha Sanna Nielsen.
Journalisterna skriver ju en massa bra saker om Perelli, att hon är giganten i melodifestivalen, men det tycker verkligen inte jag. Men aja gjort är gjort, ska väl se eurovision song contest när den är.
Aja annars idag har jag inte gjort nåt alls, tatt det oerhört lugnt och duschat :D
Men ska kanske sova eller kolla annat, faktiskt bara 11 dagar kvar nu :)  GOD NATT !

14 mars 2008

SKÖNT, äntligen fredag och den har rusat fram som alltid.
Idag blev det bara jag och Ala i köket, för Amie har en väldig förmåga att skolka, men vem gjorde inte det i ettan. Blev lite god mat och mycket prat, vilket kändes väldigt bra. Tina du är wonderful!
Nu i kväll blev det inte så mycket mer än att kolla på Let´s dance, nu för allas skull tycker jag att karl-petter och jeanette ska åka ut, tråkigt men jag menar, de andra är betydligt mycket bättre. So i´m sorry to say this, but Karl-Petter, detta är slutet för dig.
Annars är allt bra, längtar bara till ledighet och softa dagar. Ska träffa en kompis den 24/3, henne har inte jag sett en gnutta av på 3 hela år, det ni. ;P
Men imorgon eller söndag ska jag nog fixa mitt bankkort och den nya koden, men det är bra när jag inte har ett kort som funkar än, för spar ju pengar på det.
Har ju också städat mitt rum, så det är en aning mycket renare, mamma dammsög och jag plocka undan allt på golvet. :) Aja godkväll!!

uppdatering
han har sina fans kvar, så han får vara med ännu en gång.
nästa vecka tror jag inte de klarar mer, men who knows ;P
Det är ju karl-petter vi snackar om. :P

13 mars 2008

Ja då är det snart fredag igen, och lovet närmar sig. Bara en vecka kvar, skönt ska jag säga er alla.
Men i måndag och tisdags blev det ju pressbyrån. Efter pressbyrån i tisdags så träffade jag Jenny en stund, vi tog en fika, köpte nässpray, inne i apoteket träffa vi på rebecca också, så det va otroligt skoj! efter fikat och de blev vi  helt slut, så vi bestämde oss för att åka hem och vila. Tack jenny det va otroligt roligt att prata med dig igen. Vi får göra det snart igen!
Aa onsdagen berättade jag i det inlägget innan, idag torsdag hade vi typ idrott och jag vann 21an i basket.
Annars så har jag städat mitt rum, eller rättare sagt plocka upp alla handukar som låg på golvet och så. Blev iaf lite renare. :)
Imorgon blir det skola och då ska jag, ala och amie va nere i köket, så det kommer inte bli nån riktig skolvecka denna veckan, och inte heller nästa, är ledig torsdag och fredag. Så det blir gött.
Aja annars händer inte mycket, ska ta och kolla nåt annat, GO´ KVÄLL


12 mars 2008

Idag har vart en rump dag, helt meningslös. Vem kan göra så lite i en skola?
Först så satte jag, sandra och emran upp två soffor i uppehållsrummet och möblera om lite, sen fixade jag en lampa som var helt sjukt jobbig att sätta ihop. Fick nästan flipp! vem kan konstruera en sådan svår lampa? :P
Men iaf, uppehållsrummet blev la helt okej!
Sen gick jag och amie igenom ett diagnostest, och det gick väl relativt, bara en massa slarv fel kan jag tro. Efter lunchrasten halv 1 kom elever från Tessin upp, skulle prata om innebandytunering o fotbollstunering, vem orkar.
Jag fick äntligen hem lite grejer att göra från skolan, det vill säga - datorkunskap och en uppgift i administrativ service. Aja efter det typ halv 2 gick vi ner i köket för att prata lite om Vår ruset som är i maj, det har vart min dag i skolan. Röövit!
Åkte till stan, för att träffa mor min, skulle lämna lite skattebrev till skatteförmedlingen eller nåt.
Hon är inte smart, hon säger att vi ska träffas vid parkeringsautomaterna så går hon själv till Arkaden när hon ska gå till Östra Hamngatan 16!! Vilket är precis utanför Nordstan! Mor i ett nötskal.
Blev mat i stan också, pasta carbonara - As gott! Efter det blev det bowling, gick la relativt men har ingen ork, är så trött numera. Men är matchfri i helgen, så får väl se vad som blir.
Ska nu göra lite i min underbara Programhanterings bok :D Woohooo! det är lycka :D


Uppdatering från igår, 8 mars 2008

Uppdatering från igår den 8 mars
Igår blev det en oerhört lång dag, dagen börja med att jag tog bussen till centralen för att sedan ta tåget till Lerum för att bada i vattenpalatset med Nettan, Sofia, Sanna, Linus, Petra och Sandra.
Det var as kul, åkte rutchkana med Linus, den största, sen våga han åka själv. :)
Efter allt bad i några timmar så blev det en god pizza och en match mot Lerums BS. Förlorade matchen men kan de vart för att vi hade 50 hål totalt i klubben? :)
Men iaf, efter matchen tog vi fram kartan som skulle följa oss till Partille för att ha en kväll med Johan.
Vi var grymma, kom dit först och Julia kom hack i häl.
Vi laga god mat, vilket blev potatisklyftor med fläskfilé och sås. Efter det så tog vi det oerhört lugnt, prata och cilla gärnet. Blev melodifestivalen, och Carola - Andreas gick INTE vidare till final. Gött, då kanske hon förstår att hon inte äger allihopa. :) Vid 22.30 nåt blev det lite singstar, och jag fick ont i halsen igen. URK! vill att det ska gå bort annars kommer jag säga att jag inte kan spela innebandy på torsdag. Fast det kan ju vara skönt det också.
Werner hämtade oss vid tolv snåret och jag kom hem vid tjugo i ett. Tack ännu en gång för att du hämtade oss! La mig nån timme senare, och vakna vid 8 på morronen igen på topp humör, och hur den dagen blev har ni väl förhoppningsvis läst här under. GOD NATT!

9 mars 2008

Hej hopp allihopa :D
Idag skulle det ju bli b-lags match mot häcken, men så blev det ingenting för att de va typ nån propp eller kabel som hade gått isönder, så den blev inställd. Var så sjukt taggad idag, allt blev bara helt rätt när jag vakna upp.
Va pigg, glad, alert, allt man är när humöret är på topp, sjukt skön känsla!
Min kommentar när  det inte blev nån match: Jag som vaknat på rätt sida o är lycklig/glad så får vi inte spela. Men jag tog allt som en klackspark och åkte hem.
Vid 12 åkte jag och mor till frölunda hallen för att se en viktig match för tjejerna i X-Calibur, bra match, men Öisarna kunde ju faktiskt tatt i lite. Kändes verkligen stelt för deras del, men x-caliburna tog i och matchen slutade med vinst för dessa tjejer.
Nu blir det snart mat i magen, och ska nog ladda upp lite bilder från gårdagen .. :P
Mer uppdatering om igår kommer upp i nästa inlägg ;)

7 mars 2008

Ja då har man beställt ett nytt bankkort för att man har glömt sin kod och har testat 2 ggr redan och minns verkligen inte koden, så det är ju helt meningslöst! att man bara kan glömma sin kod sådär? hmm, senil. Svar JA!
Men iaf, skoldagarna har vart HELT meningslösa! i onsdags va de arbetslivs uppgift som va svår, för att svaren inte stod i boken, vad är de? så det tog typ 1-halv timme o göra, efter lunch rasten kom eleverna upp till brasilia för att prata om loppmarknaden. INTE nödvändigt, men sen kl 14 så hade vi engelska i en timme och sluta klockan 15.00. I torsdags så hade vi promenad, de var jag, ala, isabelle och vår assistent sandra. Efter det åkte jag till idrotten i rosenhill. Inte heller så rolig dag, förutom att mor fyllde hela 48 år!
Idag fredag gjorde vi inte heller mycket, svara på typ frågor om internationella kvinnodagen och läste 5 artiklar om kvinnodagen, skoj? nä. I slutet fick vi fredagsfika, de va la gott men jag vill hellre jobba än att trycka i mig kakor.
Aja till nåt annat som va mycket mer positivare!
Jag träffade Rebecca idag, som klarade teori provet för första gången! Glad för dig gumman :D Nu är det bara den stora frågan, klarar du uppkörningen? :D Hoppas du får tid snart.
Vi letade efter din praktikplats och vi hittade den efter mycket om och men! Så svårt va de att hitta Odinsplatsen, hitta Odinsgatan, men de va ju en helt annan plats :P Så vi tralla runt och runt i regnet och hitta den.
Vi eller DU hittade på ett nytt ord. Snarligen? hahaha vad är det? Jo det skulle betyda snarast.
Tack för denna dagen, och jag är skyldig dig 42 kronor, glöm ej :D
Nu ska jag ta och packa väskan inför imorgon, blir oerhört tidigt för att vara helg, men ska iväg och bada med kusinerna och andra folk. Tack och hej!

4 mars 2008

Nu va det ett litet tag sen igen, och det har hänt lite saker. :)
Farsan har fyllt hela 49 år! Gammal gube börjar han bli.
Idag gick jag hem till han, och han fick 2 st buntar med tulpaner, jag tänkte köpa polly också, men när jag skulle handla så självklart funka inte mitt kort då, :/ knepigt tänkte jag, så skulle jag gå och ta ut pengar, ni tror då inte att jag har glömt av min kod? så jag slog fel första, och andra våga jag inte testa. Men tror jag minns den igen!. Fick väl en blackout eller något för stunden. Men åkte sedan hem i en hemsk magvärk, så fick i mig lite soppa och nu har jag bara tagit det lugnt.
Dagen på pressbyrån har vart skoj, var oerhört mycket att göra nu!
Idag fick jag fylla på tuggummi, påsar med godis, tobaken, drickor och i måndags fick jag hålla på med tidningar hela dagen. :) Så man får det roliga jobbet att hålla på med det tills vecka 15, sedan ska de lära mig kassan m,m. Skoj, så imorgon blir det den hederliga skolan igen - ons, sedan torsdag promenad i slottskogen och bollsport på e.m. På fredag blir det skolan igen fast en kort sådan. :) Skönt slut på veckan, längtar tills helgen kommer.
Ska ta och bädda rent i sängen min eftersom jag inte gjort det på någon vecka/ månad! GODNATT

1 mars 2008

Härligt lir idag tjejer, dubbel vinst borta är inte fy skam :D GRYMMIT!
Men om lilla jag kunde vaknat på rätt sida så skulle det vart ännu bättre. Men fan va grymma ni är som gjorde resultat! Det blev också två personbästa av samma person. 790 och 807, Sandra Eriksson "fisen".
Annars efter dessa härliga vinster så åkte jag, nettan, helen, sandra och riitta å käka mat!, det var mumsigt hade inte ätit så mycket, mycket matbrist blir tillslut mycket dålig bowling. Förklarar nog mitt spel i inhoppet, hemskt!.
Har inte gjort så mer än kollat på melodifestivalen och kränkt chips med lökdipp o påskmust ! MUMS i magen.
Det var iaf inga dåliga låtar som gick vidare, tack lov för det, de första låtarna sög ju :) :P.
Nu ser min säng oerhört skön ut, så ska testa den alldeles strax. Puss!