31 januari 2008. Avstängt

Här var det avstängt!
Nu vet man ju iaf hur det känns att vara utan vatten.
Kände på kranen imorse att de nästan inte gick att få ut något vatten och när man skulle göra strålen starkare så gick det ej.
Det var ju toppen över i att jag verkligen behövde duscha idag innan jag skulle till Kärra.
Inget vatten, kan inte göra någon mat, t.ex pasta :P Men kom på nu att vi har bakade potatisar :D
Men iaf senare på dagen drar jag till Kärra för att vara barnvakt i ca 3 dagar, Jag och Sandra :) det ska nog gå vägen.
Aja ska börja packa ihop lite grejer i en väska, så ska jag ta och göra lite mat också.
(och imorgon är det dagen på en helt ny månad, så snabbt en månad rusar iväg.)


30 januari 2008

Hallå !
Detta var ett tag sen, men har inte haft ork att skriva faktiskt.
Men idag är det väl dags igen. I måndags så var det skolan, och bowling träning efter det. Bowlingen kändes helt okej, och denna dag flöt på bra.
I tisdags var jag hemma hela dagen, huvudet kändes tungt och jag hängde inte alls med i takterna!, synd det för ville verkligen spela pingis med skolan. Sov till 16.00, men jag vaknade lite då och då men orkade då inte gå upp för huvudet var fruktansvärt tungt.
Idag var jag också hemma för jag är alldeles trött i kropp och huvud. :/ Men måste bara komma igång med träning så man orkar mer, har dessutom varit rosslig i halsen sen veckor tillbaka, jobbigt.
Så idag sov man till ca 11 eller nåt, va så sugen på kladdkaka så det gjorde jag idag. Den blev väldigt lyckad och väldigt god. Sedan kollade man på harry potter 1 och 2, de var bra som vanligt men snart kan jag de alldeles utantill. Efter dessa filmer, så diskade jag faktiskt, kände mig väldigt duktig!
Men sen blev man trött och eländig så man vilade i soffan och sen gick man till den här dumburken, och nu sitter man här!
Aja ska nog lägga in lite bilder på bdb :)

27 januari 2008

Idag blev det ju bowlingdags igen, fast med b-laget.
Allt kändes bra, men fan varför ska man missa när man tatt den käglan massor av gånger.
Men det blev iaf 10-10 vilket var lite surt, för vi förlorade totalen med 7 pinnar första serien och 2 poäng i sista. Rackarns! Det blev iaf 691 för mig, 163, 138 (buhu!), 202 (:D) och 181. Bra avslut faktiskt och starkt när man hade 138 serien i serie två. Men på hela 8 serier som jag spelat denna helgen så fick jag 177 i snitt på 8 serier.
Efter matchen vid ca 14.45 så hämta pappa mig för vi skulle åka till faster Elsie och Kent. Det blev en hel lyckad kväll, kom hem vid 20.00 snåret. Maten var gudomligt god, och vi fick allt några härliga skratt. Tack för denna dag! ska ta och sova nu. GOD NATT!

26 januari 2008

Ojoj tjejer, idag var en rolig lördag. Matchen började vid ca 15.40 eller nåt, ingen aning faktiskt, men det var otroligt roligt att spela, fast jag blev besviken att jag missar så mycket, men ändå lyckades jag få ihop 730 :D och vi vann matchen med 17-3.
Måste också säga grattis till herrarna och ungdomarna som spelade idag, fick också vinsten med sig.
Gud, vad disk det blev efter igår, och jag sa så snällt till mor. "jag har inte diskat, men jag gör det imorgon/alltså idag," så det gjorde jag efter vi kom hem.
ANnars har man inte gjort så mycket, ska kolla på film och sedan sova.


25 januari 2008

Idag har vart en toppen dag faktiskt, skolan på morgonen till ca kvart över 11.
Sedan stack man till torget, köpte två tröjor på rea och åkte hem för att sedan vid ca 14 åka till affären och köpa de nödvändigaste till kvällen.
Timmarna gick och tillslut kom iaf julia, vi installerade singstar och sedan vid ca 19 tiden gick vi till hållplatsen för att möta Johan och Louisa :D, as trevliga människor, och man får ofta goda skratt när man är med dessa människor. Anna stod och vänta på oss vid min port, och ja sedan gick vi in och börja laga mat :D, det blev as gott. Ris va vi grymma på att göra och sedan thai kyckling såsen, gudomligt gott. Vi prata och hade allmänt trevligt, tog kort och sedan blev de godis tajm!, de var helt galna, bara vräkte i sig :D. Chips, dipp, dricka, godis och popcorn de mesta gick åt, duktigt gjort.
Tack för en hel trevlig dag, Johan, Anna, Julia, Louisa, Rebecca och mig själv :D.
Föresten Rebecca, hon ställer alltid till med något! Jag anade liksom att du skulle komma, och så ringer de på portknappen, och jag skulle trycka upp så hon kunde öppna. Men sedan trycker hon in den en gång till och knappen fastnar i de läget så ringklockan ringer hela tiden. Öronbedövat ljud, hemsk. Men tillslut fick man ju loss knappen, så klockan slutade ringa. ALltid i rebeccas närvaro något sådanthär händer. :D Men alltid lika trevligt att ha dig här.
Bilder kommer upp på bilddagboken.

23 januari 2008

Idag har faktiskt vart en stressad dag, men de var väldigt skönt att sluta 13.20 för att sedan på kvällen gå på "My fair lady". Först skolan då, den var lugn och skön idag med. Sedan tog jag bussen till frölunda torg för att köpa de skorna, det gick bra och nu är man lite fattigare i plånboken igen!
Åkte sedan hem för att duscha, blåsa håret och platta håret. Det tog sin tid med blev färdig i väldig bra tid, för att sedan ta bussen till gamlestaden. Blev en timmes bowling, vilket faktiskt inte kändes så bra men de flesta tyckte att de såg bra ut så det är väl de jag får gå på. :) Roligt att se dig Reneé har saknat dig , du ger glädje till allihopa <3. Annars så åkte jag till stan för att möta Reeta för vi skulle gå till operan, vi skulle se en musikal. Vi träffade angelica inne i nordstan och gick till operan, och nedrans vad ont i fötterna jag hade, vi (jag o reeta) klaga hela tiden :D.
Men aja föreställningen börja vid halv 8 och sluta halv 11, den var faktiskt väldigt bra och lättsam att se på. Så detta var min härliga / lite stressande dag.
SKa nu ta och sova, kraften börjar ta slut , GODNATT :)

22 januari 2008

Idag har också vart en helt sjukt skön dag i skolan, säger bara detta, det är så lugnt i skolan när 3 st människor inte är där. Och det är så härligt!
Annars idag var de en soft dag, efter skolan åkte jag till torget i en knökad buss och kollade på skor, behöver verkligen ett par nya och en bild kommer upp :). Det lutar rätt mycket åt dessa skor, så kan inte säga annat.
Efter torget åkte jag hem, och dammsög de värsta, det var verkligen dammråttor överallt, de var väldigt äckligt.
Sen har en måltid med soppa slunkit ner i magen och det var gudomligt gott.
Annars har man inte gjort så mycket, men ska kolla annat sen ska jag faktiskt lägga mig och läsa harry potter igen, så kanske jag somnar i tid för en gångs skull.
Svarta med grå insida och prickar i streck. Märke: lacoste. stl 37 :)

image105


21 januari 2008

Dagen idag var en väldigt skön dag, fick reda på att jag slutar 13.20 på onsdag istället för 15.00 för att vi ska gå my fair lady klockan halv 8 på kvällen. Så vi får lite kompensations tid. :)
Annars idag var skolan så soft som den kan bli, inga bråk, för att dessa personer inte va i skolan. Så skönt, och njutningsbart. Efter skolan åkte jag till gamlestaden för att träna lite bowling.
Kändes riktigt bra faktiskt och de var inte plågande att träna utan riktigt roligt. :D
Spelade tre serier och fick 144, 197 och 160 på dessa serier, alltså 167 i snitt - Nöjd!.
Kom hem rätt sent för att jag orkade inte åka bussen hem så väntade tills mor och eddy hade tränat färdigt, vilket blev att jag kom hem vid ungefär 20 tiden.
Så har inte hunnit göra så mycket mer, utan mest kollat på tv och tat de lugnt!.
Nu ska jag ta och sova, och för en gångs skull utan att läsa harry potter boken, fast jag har 10 kapitell kvar men har ingen ork till att läsa och koncentrera mig. :) GODNATT

(ps, grattis andreas denna gången på 18 års dagen)   :)


20 januari 2008

Idag är det söndag och det var match i gamlestan mot Lerums BS.
Det blev tajt till en början, men sedan tog vi tag i matchen och vann tillslut med 14-5.
Som jag var reserv så fick jag hoppa in i andra serien, och började då med 187, sedan fortsatte jag med 157 och 177. 4 miss och 4 hål på tre serier är helt okej. :D
Annars så har man inte gjort så mycket mer idag, borde städa men de orkar jag inte, gillar verkligen inte äckliga dammtrasor, usch.
ha de gutt ,haj

19 januari 2008

Igår blev det skolan, och på kvällen blev det till att åka hem till sandra för hon skulle ha tjejmiddag.
Det blev allt en hel del folk, 13 st sammanlagt.
Vi åt god mat, hade lite lekar och sjöng singstar, hel trevligt va de. Men senare fick jag skjuts av mor, för att åka hem i det vädret med buss skulle inte vart någon höjdare precis. Halv storm och regn!
Men annars va de skoj och mycket skratt. Tack för den dagen, och idag 19 januari fyller du, så grattis på 18 års dagen Sandra.
Annars idag så sov man till, hm vågar man säga?. Mamma väckte mig halv 4 när de hade kommit hem.  Värsta skönt att sova så länge, men hela dagen är ju förstörd, så man har inte gjort så mycket idag.


uppdatering

Nu till en väldigt positiv nyhet :D:D
Vecka 9 ska jag Johanna Persson få växelutbildning måndagar och tisdagar på pressbyrån i frölunda :D.
Åååh nu är det bara några veckor kvar tills jag får vara där 2 ggr i veckan och 3 dagar i skolan.
Johanna är glad och längtar så mycket, lycklig ja allt. Tack så hemskt mycket!

17 januari 2008

Jag och blogg nu är inte sådär jätte bra, men aja det kan inte alltid gå på räls.
Annars så funkar väl skolan, men jag längtar och hoppas att jag kommer ut på växelutbildningen snart, för skolan är katastrof när en av människorna är där. Hatar han över hela mitt hjärta och min själ, man kan bara inte vara så korkad som person!.
Men aja ska inte blåsa bort detta inlägget på en idiotisk person :).
Annars dessa dagarna har man inte gjort så mycket, har tränat bowling och så. Idag har de allt vart en soft dag, hade idrott, sen åkte jag till torget och köpte tuggummi och dricka, träffade Carina också, längtar verkligen till praktiken då ska jag få vara på pressbyrån i 3 veckor :D:D.
Åkte senare till stan för att köpa sandras present, men de kan jag inte avslöja här, för hon kommer säkert läsa detta inlägg. :)
Sen åkte jag till El-giganten för att se ifall de kunde göra något med min Ipod, och han fick bort alla låtar som jag inte kunnat lyssna på. Gött nu ska jag bara fixa ny iTunes på datorn så det inte blir de gamla vanliga igen. :)


14 januari 2008

Jaha igår hade man ingen ork att skriva, men de blev ju match mot häcken och vi vann.
Men annars den dagen gjorde man inget, mer än att jag gick till frölunda torg för att ta ut pengar och köpte lite nödvändiga saker.
Idag stannade jag hemma från skolan, delvis för ont i magen och jag vill inte ta tabletter så skulle inte orkat en dag i skolan. Senare på dagen fick jag diaré och fan vad jobbigt det är, både ont i magen och de. Hemskt!
Annars idag har man bara kollat på film och tatt de lugnt. Ska nog sova tidigt idag, väntar bara på att soppan ska bli klar så man kan äta lite kvällsmat :)

12 januari 2008

Det blev ju en såndär hemsk tidig uppgång och åk till jönköping& tibro för att spela match.
Ingen av vardera matcherna gick vidare bra, eller vi hade inte resultaten på vår sida utan vi förlorade med väldigt små marginaler i matchen. Verkligen hemskt, sen att åka så jätte långt för att få spela 2 serier när man redan förlorat matchen, iofs så vet jag inte vart jag ligger i bowling och allt annat så kanske inte skulle haft ork till det, men ville ju ändå ha en chans innan man satte mig som reserv andra matchen också, ta hellre ut mig än att sätta in mig som reserv igen. Men jag tror de mesta ligger att jag inte trivs i skolan, stör mig på den skit skolan. Så ska försöka få växelutbildning och vara ute några dagar i veckan för att få komma ifrån. Mamma tycker också det, så hon ska prata med Gunilla.
Jag hoppas verkligen det löser sig, för har varken ork eller så att vara i skolan just nu.
Men ska ta och sova alldeles, godnatt


11 januari 2008

Jaha då har en vecka gått, och det är redan fredag. Bara 4 veckor kvar till februarilovet.
Idag var en kort och oerhört skön dag, det började med en skön morgon utan stress och de blev lite svenska, läsa tidning och så, sen sluta vi ungefär 20 över 11. Sooft!
Annars har man tatt de lugnt, ätit, diskat, och duschat sen nu på kvällen blev det att kolla på Let´s dance, och jag tyckte faktiskt Karl-Petter ägde fett!.
Annars så ska man sova, för imorgon blir det tidigt, upp vid ca 6 för att hämta personer i gamlestan och sen bär lasset av till jönköping och tibro för att spela match, är reserv från start. 
Annars har inget annat hänt så ska ta och sätta punkt här och nu.  

10 januari 2008

Jaha då har ännu en dag i januari gått och dagen var väldigt soft.
Hade idrott i 1½ timme sen sluta vi, och läraren sa att jag hade VG i betyg i idrott om jag fortsätter som jag gör. Åh det kommer jag absolut göra, för vill ju inte sjunka ner till G. Så jag är glad för de.
ANnars slutade man ju kvart över 10, så det var ju soft. Åkte hem och det bara öste ner ner regn, helt otroligt att det kan regna så mycket, men iaf. Kollade film och tog de lugnt till mor ringde och sa att jag skulle följa med till frölunda hallen för att fixa min andra förstaboll. Så nu är tummen fixad och kan spela med den bollen igen. :)
Ska alldeles strax sova, så godnatt.

(tur jag kopiera, för loggades ut idag igen)

9 januari 2008

Jo denna bloggen loggades ut när jag hade skrivit en hel novell, nej men iaf en relativt lång.
Jenny jag ska kopiera vad jag skriver nästa gång, så slipper man skriva om allt igen.
Pengarna jag hade fått på banken är fortfarande kvar, och banken såg inte heller var de kom från. Så får behålla pengarna , och om de är någon som ringer och säger att de satt in 1837,60;- fel så får de ju ta bort dessa fina pengar. Men det ska väl inte hända xD
Annars har man vart i skolan, och sedan blev det bowling efteråt. Mamma tyckte de såg bra ut när hon kom, men jag själv kände mig helt omotiverad. Men de är ändå dubbel match borta, långt åt skogen. Jönköping och Tibro, men men, är reserv så får spela från start i b-laget istället. :)
Annars har man bara tatt de lugnt nu på kvällen, men ska ta och sova, så för andra gången för mig Godnatt!

8 januari 2008

Hej hopp, idag har dagen rullat på som den ska faktiskt, RIKTIGT skönt att slippa de värsta människorna i skolan idag, väldigt soft och man fick vara ifred med de man gillar. :D
Annars har dagen vart soft, gick runt och kolla lite på torget efter skolan, sen bar de av hemåt och kolla på tv, värma mat och ta de lugnt.
Haha alltså kolla här. Jag tog ut pengar idag, och på den lappen man får ut stod de "1221 lön  1837,60;-". Då blir man bara lite fundersam? Jag har inte jobbat något i de månaderna innan december, i januari får man inga sommarersättningar eller skattepengar tillbaka! Så vart kommer pengarna ifrån? och de stod ju lön, så de är lite knepigt. Men för studen är man 1800 kr rikare, men de kanske försvinner, vet inte. Mamma ska iaf ringa till banken och se ifall de kan få reda på vart de kommer ifrån.
Aja måste faktiskt ta och sova, eller iaf läsa boken innan jag sover, och ska bädda till nya lakan och skit. :P

7 januari 2008

Okej, det börjar bli segt på denna fronten också, men har man inte gjort något på dagarna vad ska man skriva då? Att man lever?
Nä men idag började skolan igen, jag lovar rasterna är helt katastrofala, inga assistenter har vi heller.
Om man säger såhär, 1 tjej med vågade kläder dansade lite allt för p*****T över en annan kille  som inte ens tror jag innerligt ville men inte kunde säga ifrån. Det är katastrof verkligen, vill bara därifrån på rasterna iaf. Vart som helst liksom, bara man slipper de där, men de längsta man kommer bort från de är ut, och dit kommer de också för att röka! Men då går man ju in, :P
Annars idag har man inte gjort så värstans mycket, mer än att tvätta 6 maskiner TRÅKIGT, men för mammas skull. Haha.
Aja nu är kl 1.00 och jag ska upp om hela 5 timmar. Ha de göött..

5 januari 2008

idaag har de vart en lika seg dag, men man får de väl inte roligare än man gör sig..
hmm annars har man bara kollat på tv, när mor kom hem bosatte jag mig inne på rummet.
hur dummig får man lov att vara, har raderat massor av låtar från min mapp, och har nu bara 600 låtar, när jag hade ett få tal mer innan.
men aja har ingen ork att sitta här och skriva, ska kolla annat.

5 januari 2008

hej hopp, jag kan inte sova och dagarna som jag inte har skrivit något har inget roligt hänt.
Vart hemma, kollat på tv, och idag gick man en iskall promenad och fick ut sina mesta känslor man bär inom sig. Men mer om det behöver vi ju inte ta här.
Annars har inget hänt, kollat på tv med mor, och suttit lite här vid datorn. Just nu står klockan på 00.48 och jag kan inte sova, har läst ett kapitell ur harry potter men ändå inte så trött så jag kan sova. MEn man kanske borde testa igen.
godnatt på folket ..

2 januari 2008

Idag sov man konstigt nog 14 timmar, mamma ringde och väckte mig ¨på mobilen.
Annars har man vart i gamlestan för att spela bowling, det gick relativt bra iaf :) roligt att träffa lite av bowlingfolket igen.  Annars har inget roligt hänt idag, bara varit allmänt slapp. Imorgon måste jag bara städa här, det är en stor katastrof i mitt rum, före och efter bilder kommer nog upp på bilddagboken.
Får ju säga grattis till Tim på 18 års dagen också, så grattis :)
Ska ta och sova nu faktiskt så natti natt :)


1 januari 2008

Gott nytt år på er allihopa :) hoppas ni har haft ett bra år och att detta året blir ett till minnesvärt år.
Jag själv har ju vart i finland en vecka, men de kändes som vi åkte dit och åkte hem men hann göra mycket grejer ändå, som att åka skidor, vilket var göör skoj :). Fick allt lite fina julklappar, nöjd nöjd.
Igår var det nyårsafton och vi hade nedrans trevligt, med god mat, Nintendo WII, poker, trevligt folk och så.
Dagen efter blev mycket sömn till 16.00 och sen har dagen rullat på bra, kändes som att dagen gick bort helt och hållet. Men iaf, imorgon blir det träning, lite städning kanske, för det behövs ska jag säga er. :)
Men iaf nu ska jag ta och sova :)  gott nytt allesammans.