uuuuee orka mer

Nu är jag trött på att vara förkyld, o har bara vart de i 1 dag.
Man blir helt slut o ja vad ska man säga , drog hem från skolan vid typ 11. alltså vid lunch dags.
jag har bara softat, legat å degat framför tv.n som man har den för sig själv tills de andra kommr hem. :)

sägen skulle sitta väldigt fint nu, men jag skulle aldrig kunna sova om ja lägger mig redan nu . såå får vila i soffan ist.
har trööligt, inget bra kommer på tv o inne på datorn orkar ja inet vara inne på. såå see ya

pusshej


Uuuee jobbigt

Idag har dan varit jätte jobbig o tråkig dessutom..
jag vakna lite på fel sida, så idag va värsta slapp dagen, man är snuvig o ja harregud.
då blir allt bara jobbigt.
ööhm jag bara älskar datorkunskap / information o layout. så grymt kul.
fast gud, jag satt med en uppgift i iaf 40 min, lärarn o jag bara hur gör man? fattade nada typ.
haha . men aja de va skoj när jag väl löste den..
så gunilla ja förväntar mig ett mvg hahahaha . :D:D:D

Men aja orka skriva, är trött o sleten. förkyld (bara i ena näsborren) as jobbigt. men ska dra. pusshej

Äckligt

Veerkligen, några idioter har lagt bajs inne i vår svale , så de luktar lite groose.

orka skriva ska dra . ..

mm just de, spelat idag. Hade 2 seriers uppvärmning innan jag börja hitta in och blev lite gladare för mitt spel. Lilla lisa kom också , hon skulle spela själv :D så gullig är du. Saknar dig.

Men aja ha d


nåt skoj

Igår va de en seg start på dagen men den blev allt roligare mot eftermiddagen :D
Jag och Rebecca träffades först vid skolan, så åkte vi in till stan och käka lite på Mc Donald´s och när jag skulle betala fick jag de gratis , thank´s Bella och Janica. Typ alla hejja på mig, de va la roligt :D
Sen åt vi o den äldsta där fick inte igång tv,n igen, för hon visste inte vilken knapp. Så jag fick hjälpa henne :) snällt va?

Vi drog därifrån och kollade i massor av affärer, vilket va HM, Lindex, Lagerhouse, BikBok och Arkaden där kollade vi i ungefär alla affärer och Rebecca välte några tavlor, vilket inte va så ovanligt ;D :P och alla affärer i Grand :P

Sen köpte jag en Svea mössa vilket jag blev rätt nöjd med :) Visst alla går runt i sådana men de är sköna och aa. :)

men aja sen träffa vi anna och vi gick till Frank´s, mysigt plejs.
åt lite gottgott så där blev man allt några kilo större ;) haha nä skoja, men lite iaf. Åt jue bara onyttigheter. Men så måste de få vara ibland.

Nu ska jag strax åka till hallen, de är mycket försenat . Men aja så är de alltid när ÖIS spelar kl 10. Fyy . ha de


Såådär :D:D

jag är väl grym ;) lagt 3 st underbara ungar nu, bussen går 21,10 eller va de va.. vi har allt haft de roligt :) vart ute i snön o åkt pulka, än är man inte för stor :D:D:D

men aja ska väl plocka undan kvällsmaten innan jag går till bussen så nettan inte får allt för mycket o göra :) snällt va? :D
men aja ha de fint, pusshej

Sådär ja, nu är jag hemma och ja de jag skrev innan va jag hos nettan.
Idag har man lekt lite i snön, men vad kallt de är. Låna, nettans vantar, mössa o termosbrallorna :D sköööönt.

Jag lyckades få alla att somna, så jeffla gött :D :D
När jag väl gick ner till Sofia så sa hon "jasså nu är de dags att komma, missar du inte bussen" jag sa, "tar den kvart över 9 så du också somnar innan jag går".
Så kollade hon på FcZ så jag kollade o skratta lite då och då, så när jag skulle säga något så hade hon bara somnat .. ;) Jag är grym på att få barn att sova. :D:D


Men ska snart sova, så ni får ha de så bra kram


Snön faller *

Idag så missa jag såklart bussen till torget, så jag skrev till min vän att jag kommer missa bussen så jag går till torget istället.
Då fick jag ett svar: hahahahah så mobbad!? :P
Så jag är en liten mobbad unge jag, så ni vet ;).


Idag kom massor av snö men de smälter väl bort lika snabbt som de kom.
Så roligt får vi ;) Guuuuuud vad jag älskar datorkunskap, och Christoffer du kan bara drömma vidare om att du ska komma ikapp mig.. höhö


Efter skolan stack jag till torget och kollade hur mycket pengar man hade på kontot, de vart skapligt :D sen köpte jag en present till Sandra och till mor , så nu är man färdig med det ;)


Jeje ska la dra mig, pusshej


Salt och isbiit . brr

Idag va min sista dag på mc donald´s, de va la soft. Men kommer sakna vissa personer där.
I slutet av denna dag så stod Linus bakom mig med en öppen saltpåse och han hällde saltet vid ryggen på mig. Ååh fan va äckligt de var, man bara kände saltet sippra ner för ryggen. Haha alla där borde nog tänkt va håller de på med liksom.
SÅ skulle jag göra samma sak på han, men han är ju 180 typ och jag 160. så jag hann inte hälla saltet innan han, hann  "dra" ihop sin krage. så man inte kunde hälla.
Sen när jag väl slutade och hade käkat färdigt drog jag till hissen och så, fråga jag linus ifall han skulle med i hissen. Han bara jaaa stäng inte, men de skulle jag ha gjort, för han hade en isbit i handen som jag inte såg.
Så han slängde den på mig och den sipprade också ner för tröjan (på framsidan) å gissa vad jag skrek, de va ju svenkallt. Först kände jag ju bara droppar som kom på mig, sen jag fråga. vaarför skvätter du vatten? han bara de va en isbit med, och de märkte jag senare, för då kom de till magen. Ååå gud va kallt. Så jag jagade han in i omklädningsrummet och försökte trycka ner isbiten på han, men de gick inte bra de häller, sen kasta jag den på han. men den studsa tillbaka till mig och ner på golvet. Sen drog jag ifrån han, in i tjejernas omklädningsrum. ;) Så ja, han var en riktig bråkstake. Men kul va de faktiskt.

Jeje ska dra nu :)  kram


Vart ett tag sen *

Mmm här orkar jag inte skriva så ofta, är trött och orkar då inte skriva något vettigt som ni vill läsa. :P
Vart sjuk sen i tisdags, eller vart krasslig i halsen sen senare men de värsta var nu i veckan.

Idag hämtade jag ut medicin, tog en lapp för väntetid. Jag hade nr:et 483 och de va nr 440 nåt när jag kom dit, tog jätte lång tid. Men träffa en gamal klasskamrat, och vi satt och prata om lite smått och gott. :)
Sen tog jag bussen till affärn för att köpa köttfärs, men de blev lite godis också , yuuummii :).

När jag kom hem kolla jag på tv, sen drog jag igång med att göra mat. Spagetti och köttfärssås. Blev den god eller vad? japp den blev jätte god :D :D :D Grymmaste kocken ever!.

Jag kände att jag ville komma ut lite, så jag följde med mamma till world of golf och slog ut lite bollar :D de gick faktiskt rätt bra, fick 2 slag på 90 meter, woooho  va de kändes skönt. :D fick bara 3 luftswingar .

Så jag ska väl dra mig , ha de fint.


Sista dagen ..

Idag söndag är de sista dagen på jullovet, uuuuuuusch. Man blir trött bara man tänker på att vara i den skolan. Fy fan rent ut sagt, saknar vissa personer som gick där förut, då var allt frid och fröjd, men NU fatta vad tråkigt vi har de, och tänk när Haris o alla de andra fyrorna går ut. Då kommer man typ döö ut.


Jeje man får ta hårda smällar ibland :P

Idag så spelade jag tolv serier och hjälp vad jobbigt de sista 4 serierna var, man fick verkligen kämpa för att trycka ut bollen som banorna hade torkat upp o de svängde APA.. Men de gick la hyffsat ändå. 156.70 nåt i snitt på mina 12 serier :) bra för mig som jag inte hade tränat på 2 veckor ungefär, så är nöjd. :)

Men som sagt kl är mycket och jag ska upp vääääldigt tidigt, så ha de fint och hoppas ni alla har haft ett skönt lov, semester eller nåt :) kram


Ursäka !

Buuurp!, nä skoja . Nu är jag på ett sjukt konstigt humör, får flipp på att skolan börjar på måndag. Jätte jobbigt hur ska man stå ut till nästa lov?
Coolio - Gangsta lovin'g är grymt bra. eller de kanske finns bättre men aja de är en av de bästa iaf. :)

men jag och sofia hade grymt kul idag :) va på bio, åt popcorn o hade jätte mysigt.

ska sova nu, ha de bra.

Hallojsan :)

aj mitt finger är så sjukt, lillfingret är helt knäppt, gör ont och värker. Men jaja får stå ut.
Idag har man inte gjort så mycket, mer än att göra sig fin hos frisören jimina :)
sen åkte man till torget, apoteket och game affären :) köpte lite saker.
Så nu sitter jag här och skriver, men ska dra mig .. Pusshej

Här nedan för kommer en bild på mig, den nyaste :) :P


Dagen efter Nyårsafton ..

Nu ja, är det ett nytt år och datumet den 1/1 - 07.
Innan läggdags så gick jag och kjell ut för att han skulle röka, så vi snacka lite och ja, min klädstil var jätte fin, låg ju i sängen innan jag gick ut så hade man tatt av sig typ allt utan t-shirten och trosorna då va :P så tog jag bobbys jacka, jätte skön, Så jag frös lite faktiskt. :)
När vi kom in kolla vi på när henk spelade poker på 4 bord . de vart väl lite segt men sen vid 6 så gick jag och la mig igen ;) haha just de, jag somna med hans jacka på, för den var as sköön. :)

Men innan allt detta så satt jag vid datorn och alla andra spelade poker "live" :P haha så kul.
Jag minns allt faktiskt, som vissa andra brukar jue glömma för de är så fulla, men JAG är grym på att komma ihåg saker ;)
När jag inte satt vid datorn så satt jag vid de andra, de som spelade poker , de vart jättte kul de också. Jag kände mig verkligen yr , sen så sveper man i sig yttligare i sig en 4.5 cider, as gott. Men alltså de är bara nyår 1 gång om året och det är då jag dricker liksom.

När kl var 00.00 blev de pommac och champis :P champisen var jätte stark men rätt god ändå. Man fick sig några blööta kramar som de regna.. mende var mys ändå.
När vi kom in igen så kom Andreas Grüner med dyngvåt jacka och jag säger:
Jag: nämen andreas vad blöt du är.
Han: jaa eller hur, vill du ha en kram?
Jag: Klart jag vill ha de.
Så fick jag en jätte blöööt kram , nice alltså.
Haha jag skriver inget i ordning, för de är jobbigt . :)

Men alltså sheet bobby blev full, jag såg han göra allt. Behöver inte gå in på details men liksom, vet inte vad jag ska säga om han. 2 öl? eller var de mer? och sen fick Jimmy , bobby att dricka va de vodka blandat med sockerdricka? :P så på de blev han packad om jag har hört rätt :P .
Men de var fan kul, han kunde inte knäppa sina byxor , så jag bara skajag hjälpa dig? han : aaaa. men de gick inte bättre för mig, de satt ju jätte hårt, sen skulle han stänga igen sitt skärp, så fick han inte igenom skärpet , så de hjälpte jag han också med. Snällt va? :P haha alltså de är väl dags att sluta.
Alla som läser, ha nu ett bra år :) pusshej


Nyår och dagen efter ..

Här kommer lite vad jag skrev på Nattstad, som jag ej orkar skriva om. :P

tjjaaa allesammans, lääget?
med mig är de bra fast lite snurrig men de är så göööt, så ska de vara på nyårsafton. :)
Kl är mycket och jag ska upp tidigt för att jobba på fucking donkan, fyyyyy orka de... ringer kl 12 när jag börjar och sjukanmäler mig .. Nä men orka liksom, dan efter nyårsafton och man mår inte bra . börjar inte bra . bussen går 11.19 . ueeeeh

haha idag har jag haft göööra kul. bobby är värsta full , efter lite lite alco typ. haha hjälpte han att knäppa byxor och stänga sitt skärp, as kul för han är så borta, bara mumlar hela tin och han är 15 år. Daaah :p

Men ha de fint, ska la dra , kl är jue fan halv 3. niiice ;) xD

uppdatering 03.25

liksom man är fortfarande uppe, men deckar fan snart, jag looovar .
men ska ta en cider till så deckar jag verkligen , alltså tro inget jag skriver nu, är helt borta ser suddigt och skit. pratar till och med, med Isabelle i min klass, en liten skrutt som är jobbigt ..

pusshej , love yaaaa ...

fortfarande uppe och nu är jag verkligen trött .. :P får la ta något att dricka, så kanske man piggnar till... ska upp om 6 timmar, as gött alltså .. jag vet inte ifall jag seriöst orkar imorgon. är så seg och trött .. men kanske ska försöka hitta en säng elle nåt. pusshej , 8färesten glöm hur jag skriver, för orkar inte bry mig :P puss