You name it.30/9-07

Har vart sinnessjukt trött idag, la mig vid halv 3 igår, gick upp vid 10 eller vakna typ vid 8/9 tiden men då orkade jag inte gå upp.
Blev hämtad , drog till kungssport för att sedan gå på bio.
Köpte godis och dricka och så träffa man på Markus, blev väldigt förvånad faktiskt :P MEn aja.
Efter bion stack vi hem , jag är fortfarande döh trött och ska sova strax. Men det blir väl om en timme eller så. Ha de fint, pusshej *en trött johanna.*


dag 29/9 och idag 30/9-07

Ja igår blev allt en rolig och väldigt bra dag.
Först spela jag, Helen, Eddy och Lennart bowling i lundby, det gick väl hyffsat, jag är nöjd bara jag kommer över 155 i snitt :P För där ligger jag nu ungefär i snitt, så sämre än det skulle inte funkat. Fick 1195 med hcp, så är ju nöjd bara att man slarva bort 2 hela serier med att göra ca 140, och 130, helt idiotiskt. Annars låg jag runt 150-180 :). Efter tävlingen åkte vi hem och laga lite mat, kyckling currysås med pasta, och mamma fick i sig nåt för första gången på 1 ½ dag.
Jag och Eddy åkte senare vidare till gamlestan för att lämna klot, och sedan åkte vi till Nettan som fyllde år. Det var massa folk, Nettan, Henke, Sofia, Sanna, Linus, Mats, Pernilla, Anton, Micke (malten), Jenny, Carina, Henrik, Jesper, Jag och Eddy. 15 personer och det var gör skoj, fick god mat, spela Nintendo WII. Sedan blev det poker mellan de vuxna och jag satte mig vid deras dator och kolla mail m,m.
Vid 2.00 satte vi oss i bilen och tacka för oss :) det var verkligen roligt, får vi göra om.
Idag ska jag och far kolla på harry potter - fenixorden på biopalatset. Hoppas vi inte får några långa framför oss , fast jag tror det inte ska vara så sjukt mycket folk på den. Så man kan väl flytta sig. :)
MEn ska kolla lite andra grejer, ha de bra.

29/9-07

Snart åker jag och eddy till gamlestan för att hämta klot, ska spela en hcp-tävling i lundby hallen idag.
6 serier, med hcp, får hoppas att de rullar på bra idag :).
Annars så ska jag troligen till Nettis idag, får passa på att gratulera henne via bloggen också, så grattis bruden :D
Jag fattar inte, har så ont i magen, de blir liksom nästan så det krampar. Ingenting att bli orolig för men det är jobbigt i vissa fall.
Nu är jag helt väck, har inte så mycket mer att skriva så får väl önska en bra helg till er alla.
Ha de bäst. Kram


28/9-07

Tjo fräs , jaha då ligger mamma till sängs, hon mår verkligen inte bra. Men det är ju hennes kropp sätt att säga ifrån på, och hon blir gööra dålig. Har stängt av hennes mobil, för sprang fram och tillbaka hela tiden för att svara när det ringer. Men men, annars har min dag vart helt okej, vart i skolan och har gjort lite i svenska boken, sen efter den första rasten blev OÄtolvan och fika med en filmsnutt med Mr.Bean, och fy skjutton vad vi skratta. Helt bäst är han xD.
Sedan sluta vi, jag åkte till farsan och köpte 2 biobiljetter till harry potter. Jag och pappa ska se den på söndag. :) Visst jag har sett den innan, men filmer brukar alltid vara bättre andra gången och pappa ville verkligen se den.
Imorgon ska jag spela bowling, och mina klot är i gamlestan. Men där ska vi inte spela, men får lösa de.
Annars inget som har hänt, veckan har gått snabbt som vanligt och är snart färdig med Mango svenska boken :) yeeii. Bara engelska jag har mycket kvar av. :P
Men aja ha de bra, kramhej

27/9-07

Idag fick jag äntligen lite sovmorgon :) till 8 bara för att de borra på morgonen. Usch, det är den värsta morgon klockan man kan få. Gick upp vid halv 9 ungefär, sen så åkte jag med bussen vid ca halv 10 för att komma till stan kvart över 10. :) Alla var där förutom Amie som troligen skolka.
Vi tog 2an till Scandinavium och gick den bit vi skulle gå :P Fick vänta på att någon skulle öppna dörren, och vi kom tillslut in. Vi bytte om, och fick på oss världens obekvämaste skor. De skulle sitta tajt, och tårna var ihoptryckta och man kunde verkligen inte göra nåt med tårna. Fick på oss selen sen började ala på den lättaste väggen, och det tyckte hon var jobbigt. Jag gick på den, och den var jätte lätt, och hon vi hade visade oss sedan till en lite svårare vägg. (den som är på bild). Den var lite besvärligare, men jag klara ända upp. Stolt över mig själv, sedan testa vi en lite svårare, och klara bara hälften, ramla tre ggr, och sen gav jag upp. :P  Men roligt var de, det måste göras om, lätt alltså.
Åkte hem senare och laga mat, den blev sådär, men ändå ätbar.
Annars har jag inte gjort så mycket, mest softat. Nu ska jag diska lite iaf, så inte mor får värsta flipp. :)
Andra väggen jag klara av :D Var längst upp där vid kanten :D roligt värre.


26/9-07

Idag vart det skola, och jag kom med kvart i 8 bussen för den halv bussen var helt full så man kom typ inte in. KOm lite sent, men det gjorde inget för vissa kollade slutet på filmen bombay dreams. Prata mest, för vi hade fått en ny elev till klassen, han vill egentligen gå fordon men det är så fullt så han står på väntelistan.
Men efter första rasten så kom eleverna från Tessin upp för vi skulle starta arbetet Loppmarknad, vi ska försöka samla in lite grejer och sen sälja på komerssen. :) Får väl se ifall vi lyckas, och föresten. Gillar verklign inte att arbeta med massa folk, får typ magknip. Jätte jobbigt, men jobbar verkligen på att förbättra det.
Gud vad mycket engelska vi fick, seriöst. Allt ska vara klart tills på onsdag, men de löser vi väl. Sen efter skolan stack jag till gamlestan, och de var inte så värst mycket folk och träna. Menmen, så är de.
Det gick rätt bra, förutom i slutet men så är det ju nästan alltid, var iaf nöjd.
 Fick i mig min mat, och nu sitter jag här, skriver blogg och kollar lite mail.
Ska strax sova, så jag orkar klättra imorgon ;D I´m gonna be a monkey on a wall ;) Öööhm min engelska är inte så bra men hoppas ni förstår. Nu ska jag strax sova, det är jätte skönt att sova så här tidigt :) Ha de.

25/7-07

Idag har man bara vart i skolan, och fy vad segt det är. Gunilla är sjuk och vi brukar ha henne alla timmar utan typ 6 timmar, för då har vi Stina. Vi har inte gjort en vettig grej de dagar som har gått. Jag iaf har gjort färdigt en massa, och idag blev jag äntligen färdig med Arbetsmiljön. Nu du Gunilla har du mycket att rätta :). Min svenska bok Mango som vi fick i skolan typ förra veckan eller nåt är jag nästan färdig med.
Men aja skriver mer när något roligt råkar hända.


Haha :P

Detta är den sjukaste historia jag någonsin hört :P Så dålig så den är bra. :P Iaf min och rebeccas sjuka humor :P

Jag bodde på köttbullsgatan nummer fläsk,tre trappor upp på nedre botten.Där låg jag i min bottenlösa säng och läste spännande tågtidtabeller.Då hörde jag ljudlösa steg i trappan,och en man kom in med en bladlös kniv utan skaft. Han stack kniven i hjärtat på mej,men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen och överlevde.
Jag sprang ner till hamnen,båten tutade och bryggan gick.Efter en lång resa råkade jag ut för skeppsbrott och flöt i land på en rostig spik. Jag kom till en obebodd ö där nakna kannibaler dansade omkring med händerna i byxfickorna. Jag gick fram till en hydda,sparkade upp dörren och hoppade in genom fönstret. Därinne låg fem uppätna mackor på ett bord.Jag åt upp dem och fortsatte sen in i djunglen.Plötsligt stod jag öga mot öga med två lejon.Jag sköt den ena med mitt sista skott,sen lyfte jag bomullstussar till jag fick ryggskott,och med det skottet sköt jag det andra lejonet.Sen ramlade jag ner i en fallgrop där det fanns en rasande tiger.Nu hängde mitt liv på en tråd! På den tråden klättrade jag upp,och sen sprang jag ner till stranden och skrek så det eka,och i den ekan rodde jag hem.

23/9-07

Idag blev det tidig morgon, fick i mig rester av tacos från igår. Det var gott, vi åkte till eriksbergs bowlinghall kvart över 9 och börja spela bowling vid 10.00. Vi förlora med 12-8 och resultatet blev väl sådär, är så besviken att jag alltid ska missa så sjukt mycket när man väl spelar bra. Liksom bara slarva, nä nu ska de bli bowlingträning, jag ska kunna spärra, jag ska kunna spärra, de är bara så.  624 blev siffrorna för mig, 173, 145, 161 och 148 eller nåt. :P
Efter matchen åkte vi till Kaima för att installera boxen så de kan se på tv. För imorgon växlar de över till digitalt för dem som bara har parabol, men för de som har kabeltv funkar de fortfarande som vanligt. Tycker det är så sjukt dåligt, nu vill man ju inte flytta till en villa eller nåt, för man får ju bara 1,2 och 4an. :/ Det kan man inte leva med. :P
Men iaf efter det åkte jag och morsan till mammas jobb, fixade löner och jag sorterade in papper i alfabetiskordning. Lämnade våra klot i hallen, annars blev det inte så mycket mer på dagen.
Hjälpte till att laga mat, eller skar salladen och maten blev gudomligt god!! :D:D
Aja klockan börjar dra sig till sovdags, men först ska jag duscha :P, ha det bra.

22/9-07

Jaha idag kom jag faktiskt upp riktigt tidigt, eller vid 8 kanske de va.
Vi åkte till hallen vid 10 och då spelade Öis - gothia, öis vann rätt stort.
Vi tjejer hoppade på banan och började spela, de kändes konstigt, började spela med 151 ingen strike i första. Men de kom i andra serien, vilket då kändes mycket bättre, 187. Blev sedan värsta deppen på 139 och 133, och fy fan rent ut sagt. Det var riktigt jobbigt och spela, och vissa säger att de var bra spel. Bra spel? de är ju hur sjukt dåligt som helst, iaf med de två sista. Gillar verkligen inte när någon säger att de är bra spel när man har hälften av serien MISS. Issch, mådde ingen bra efter matchen, bröt nästan ut med tårar. Men det heter väl, bryt ihop och kom igen :D och vad de ska bli träning nästa vecka. At least 3 ggr, för spärra ska jag kunna göra tills nästa match som är om 2 veckor.
Men imorgon ska jag också spela, fick spela istället för Mike, tror jag börjar som reserv. :) Men men, jag och morsan gjorde tacos så snabbt vi kom hem, köpte oss chips och cola också, och de kränger jag nu. Gott värre!
Föresten så var de nära att sätta eld på våran bokhylla typ. Vi hade ett varmljus under en träskiva, och jo de blev brännmärke. :P Haha
Men aja nu ska jag lägga in lite bilder på datorn, ha de grymme bra , /en besviken johanna :/ :)

19-20/7 - 07

Igår blev det skola, massa regn och bowling :) dagen i skolan var helt okej, sen när skolan slutade , jo visst regna det. Blev dyblöt från stan till gamlestaden :P Börja spela bowling vid kanske halv 5 eller nåt, blev spärrträning med andreas, och början gick riktigt bra. Men ja är säker ibland iaf :D och är nöjd att jag ens kan spärra. Det blir bättre och bättre för varje gång. Gjorde en serie, hade en slarvmiss och en strike, RESTEN spärra jag upp och serien blev på 173 :D:D Fan ligger där nu, är grymt nöjd då. :)
Idag blev det väl skolan, sen var jag tvungen att göra lite små grejer som gjorde att jag och sandra inte skulle hinna åka och träna gym. Men det blir väl kanske av i helgen, men får se.
Imorgon blir de en kortis dag i skolan och sen bara kanske bowling, måste hem innan 4 eller nåt. För ska åka till nettan med sandra o vara kusinvakt :P bara se till att de inte gör nåt dumt :D:P
Men nu ska jag strax sova, ha de fint . Kram


18/9 - 07

Idag har man gått i skolan som vanligt, hade Stina på morgonen. Blev svenska och sedan tema arbetet om Vatten. Allt består av vatten känns det som. Och föresten till er som häller fil, yoggi, TOPS m,m släng dem i vanliga påsen och gå ut med det direkt. Vårt vatten mår inte bra av det. :P Jag menar de faktiskt, såg en film och den var nedrans äcklig.
På eftermiddagen efter lunch hade vi gunilla, vi rätta nåt vi gjorde förra veckan om Administration A, och sen så blev det mer snack tror jag. Men det var rätt skönt ändå. :) Jag fick byta till en ny pärm, för fick inte in så mycket mer papper. Jag sa det va att jag ar färdig med Information och Layout och kommer få en ny bok till :P Jätte roligt faktiskt :D:D:D:D:D:D:D:D:D :P Happie me.
Aja träffade sandra i stan och vi åkte till Ytterby för att gymma. Var inte så jobbigt, var lättare maskiner m,m. :D 9 st maskiner och ska nog höjja på de flesta. Man får ju inte gå för snabbt fram heller när man bara tränat 1 gång sen i juni/juli typ .
Kom hem vid 8 , gjorde makaronis med varmkorv. Gott.
Nu sitter jag här och nästan sover så ska lägga mig. Ha de bra  ,, :)

Några frågor, svara på dem om ni vill :P

1.Tre namn jag lyssnar till:

Musik? Bryan adams, kelly clarksson å dig :p


2.Någonting jag tycker om med mig själv:

Oj, sånt gillar jag inte :P .
Kanske att jag är snäll, bra på saker och ting :P hihi och hmm, vet inte. Säkert massa men svårt att komma på grejer ju.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

huuum!?!? svårt svårt. Men Att jag kan få sånt sjukt humör så snabbt. Både bra och dåligt :P

4. Detta är jag rädd för:

Spindlar :P haha


5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Vill ha röligt, taxi till skolan, och bättre lektioner :p eller alltå lektionerna är väl bra, men om man är färdig med nåt, så ska man liksom få andra saker att göra.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Ta bort en spindel, klappa orm och leva utan mobilen :P


7. Detta tycker jag om att göra:

Vara hemma, spela bowling, vara på Gunillas lektioner, vara med dig. Gymma kanske, oavsett ifall de är sjukt långt :P


8. Detta vill jag göra just nu:

jadu, vill köra bil. :P

9. Bästa känslan:

Att spela bra bowling :P och att göra något bra/fint för någon.

10. Värsta känslan:

Att ha tråkigt ..


11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Humor, snäll, och betalar kläder. Nä de sista får jag faktiskt göra själv, det tycker jag inte killen ska göra :P.


12. Är jag kär just nu?

Njaa ve tinte


13. Jag vill gifta mig.

Absolut , i framtiden.


14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Slå en 300 serie i bowling (mesta man kan få)
Åka på långsemester med en kompis :D
Sen kanske resa med min mor :D fast det slår väl in snart.


15. Min käraste ägodel:

Min käraste ägodel? Oj, det är nog min mor, hon betyder mycket. :P Hon är en kär ägodel :D:P


16. Något jag vill ha i present:

Pengar, pengar, pengar och presentkort.


17. Detta har jag på mig just nu:

Svarta mysbyxor, och en brun t-shirt med nåt vitt tryck. :P


18. Favoritkläder:

Mysbyxor faktiskt, och någon fin topp. Annars jeans när de är tvättade :D:P


19. Favoritdjur:

Katter är söta men jag nyser av dem. *haha*


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

hiphop, pop, techno och lugna balader, gamla goa låtar.


21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:

Maia Hirasawa - And i found this boy
Stevie Wonder - I just call to say i love you
DJ Mangoo - Eurodancer

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:

Bästa: Datorkunskap :D
Tråkigaste: Engelska :P


23. Stjärntecken:

Vädur

24. En bok jag gillar:

Är Harry Potter tok :P Ingen sån som laddar ner hundra bilder och så. Men han är bra skådespelare. Och ja.



25. En film jag gillar:

Vilka frågor de kommer då. Harry Potter :P Allihopa faktiskt. :P

26. TV-program jag gillar:

Sånna fjolliga program som sjunde himlen som bror tycker är patetisk :P ibland "våra bästa år" ännu mer patetisk :P haha Men ja. Ni förstår nog.



27. Favoritdoft:

De måste vara nygjord kladdkaka :D:D eller doften av pannkakor. *yummiie*

28. Detta äter jag gärna:
Ja du, äter gärna god mat :P


29. Dricker helst:

Vatten, cola . Konstigt nog så dricker jag inte så mycket mjölk längre.

30. Favoritgodis:

Nappar :D både cola och frukt nappar.



31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Italien (igen) sen london, paris, spanien, grekland. :P


32. Färg på mina ögon:

Blååa

33. Min längd:

155 :P kortis fan , men känner några som är kortare :D:P göölligt.

34. Jag tror på:

Dig!


35. Jag spelar:

Bowling, :P

36. Person jag beundrar:

Jag beundrar min mamma för hon är så goo. :)


37. Så här bor jag:

I en lägenhet i frölunda med mor och bror. :P

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Alla jag har :P haha


39. Det här tänder mig:

:D

40. Det här gör mig avtänd:

vet faktiskt inte.


41. Favoritfärg:

Svart, då ser man lite smalare ut :P sen kanske brun, grå och guul.


42. Favoritcitat:

Lev livet!


43. En hemlighet jag vet?

Hemlisar ska man väl inte säga?


44. Bästa present jag fått:

Pengar :P


45. Senast köpta skiva:

Haha det var typ 10 år sen eller nåt.


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

Jag är väldigt nöjd med hela mig! ibland :D


47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
är rätt nöjd, men det finns väl alltid nåt? :P


48. Udda förmåga/egenskap:

??? :P:P


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Ett djur? En leopard , inte vet jag varför m men. :P

50. Tre personer jag vill ska göra detta test:
Några st :P Men vem orkar att svara på 50 frågor.
Nora har ju redan gjort det , men Ala kanske? sen nettan (min morbrors sambo) :P och ja :P de som vill får svara. Men skicka till mail eller nåt då. Pusshej

TACK FÖR MIG. :)

17/9 - 07

Idag har man blitt färdig med Information och Layout boken, Wiiipiiiee! Grymme bra.
Blev en kortis dag för mig, kjell hämta upp mig vid halv 1 för vi skulle åka till halmstad/ullared.
Vi hämta upp sandra , nettan och sofia sen bar det sig av mot halmstad.
När vi väl kom dit så sov lille eivor, och det gick inte att väcka henne. Men vi fixade iaf ett nytt kort och möblerade om alla tavlor hon fått. :) Sen bar det sig iväg till Gustafs för att äta, det gamla hederliga halv special tog jag, mums filibabba :D
Vi åkte till Ullared och kom precis då de börja regna, gick in i skoaffären först. Men där hitta ingen nåt så vi gick vidare till den stora gegås. Var där ett par timmar, alltid lika segt tycker jag. Men hitta lite smått och gott, bra ställe att storhandla när man ska flytta hemifrån :D:D skålar, glas, muggar allt finns där.
Hitta också ett par nya hörlurar gjorda av KOSS så de är allt bra. Förhoppningsvis så håller de ett tag :) kosta bara 40 spänn :P.
Men kom hem vid kanske 20 över 9 och blev en dusch :) Skönt värre.
Nu ska jag strax sova, så ha de bra. Pusshej

14,15 och 16/9 - 07

I fredags åkte jag till nettan och co, men fick vänta ca 30 min för de var och handla.
Det blev lite skoj, blev att åka till affären för de hade glömt köpa disktabletter.
Sen gick vi ut och spelade lite golf med luftbollar, barnen var allt duktiga :) Va inte rädda, luftbollarna flyger bara 10 meter, och är till för att lära sig träffa bollen. Kvällen blev rätt sen, vid 01.00 låg vi i sängen och skulle upp vid 8.
På lördagen hämta Pia oss, och vi åkte till Kungsbacka för att spela, men det är inte lätt att hitta till K-backa. Haha Gud vad vi skratta, "ta av sista avfarten" men vi visste ju inte vilken det var, men vi chansa rätt iaf. :D
Vi vann den matchen med 11-8 och fan va gött de var att spela så relativt bra efter 107 serien. Jag och Sandra vann vårt bord med 1 pinne och det var en viktig poäng :).
Vi tog oss till Varberg, blev lite stressigt men vi vinner ju :D Grymmebra är vi brudar. 11-9 och jag och alla andra spelade som gudar när vi behövde det :)
Sista serien så började jag med rännslag, men vad gör jag inte då? jo jag spärrar upp och sätter 4 raka fina strike :D Den känslan är helt sjuk. Jag var skakig hela jag, och var gränsen till svimning kändes de som. Helt underbart, och tack för skjutsen m,m. :) Helt underbara är ni.
Idag så spela jag i b-laget. Många ungdomar och 2 vuxna i vårat lag. Det var jätte jobbigt i början men jag jobbade mig uppåt och de två sista var faktiskt rätt bra. 171 och 180.
Jag fick ihop 609, 688 och 632 så på tolv serier hade jag 160 i snitt. Så är nöjd i helheten.
AJa annars gör jag inget, tar de lugtn och så.
Men ska dra, ha de.

14/9-07

Fatta vad jag inte gillar detta väder, först hade jag tur, jag missa regnskuren när jag kom hem, sen har de vart uppehåll sen kl 3 ungefär, och nu när jag ska ivåg om en stund så öser de ner fett mycket regn, åt sidan. och har dåliga skor, bara läcker in hela tiden.
Men nu ska jag åka bussen i 1 timma och 7 min för att komma till nettan. :)
Ha det så bra, pusshej
Föresten kanske har helt tur, de är bara några stora skurar som kommer då och då. :P
Men ha d.

13/9 - 07

Idag har de vart idrott hela dagen för mig, sen kl 9.00 - 14.30. Fast två olika pass då. Första passet körde vi innebandy, och doppboll. Sen på individuella valet var det jag och killarna :P maffia gruppen, inte jag men killarna. Blev fotboll och killarna är helt galna! Fast så kul de var och ta bollen från en kille, han blev helt paff och så gjorde jag målet på de :) Men de var väl det ända som hände, men skoj var de iaf.
De var såhär, killen sprang och försökte dribbla av mig, men ICKE! Jag satte benet mellan hans och sparka iväg bollen, sprang runt han och gjorde ett helt eget mål! Gudrans vad skönt de var :P hahaha.
Han killen sa: "hur fan lyckas hon"! :D Men bäst är tjejen!.

Åkte till torget och var med rebecca, hon satt på de vanliga stället donkan och jag var för engångs skulle nyttig, tog en stor mugg med kallt vatten!. Isande gott.
Hon köpte sig en plånbok och gick till expert och kolla lite nya mobiler och digitalkameror. Alltid nån man vill ha!
På kvällen så åkte jag och mamma till frölundas parkeringsplats, idag var de jobbigt. Kändes som att jag körde på allt som fanns. Sånna kanter, och var jätte nära på att köra på en stillastående taxibil, haha. Hjälp alltså, men fick till lite bra grejer ibland. Då utlåtandena lät " grymmt, nu vet du att du kan göra de :P"
Men de blir lite mer körning , de lovar jag. Rebecca hoppas de går bra för dig , hon var också ute och körde vettni :).

Men nu luktar de nedrans gott, popcorn in the house :D:D Pusshej

12/9 -07

Nu var de två dagar sen, och de har egentligen inte hänt så mycket  :P
Har spelat lite extra bowling och gymmet? Har verkligen tröttnat på att träna i Ytterby,
måste åka efter 16 för då börjar fritidskortet gälla. Så kommer man inte hem fören kanske åtta eller nåt. Hur segt blir inte de? Jag bor längst bort av oss tjejer och tar mig då ca 1½ timme om jag har tur med bussar från Ytterby.
Menmen bowlingen lutar mer för mig :)
Ska åka till hallen strax och träna lite, men först en liten stund framför tv:n.
Så ha de bra, pusshej


- 9/9 - 07

Imorse var de ingen snabbstart, bara älskar att snooza på morgonen. Farligt men härligt , härligt.
Gick in i duschen och huua mig vad kallt det var, skulle stryka min skjorta, men de var problematiskt. La ner den i pösen och stack till stan för att träffa sandra. Vi gick till ullevi och bytte om, börja jobba och fy f*n vad jobbigt de var, hade 2 liner själv, sen fick man allt lite tillsägelser om att lägga benen på ryggen och rappa på, men de är inte lätta grejer att bära, speciellt inte i trappan!
Jag fastna typ i hissen också, men jag var för nära sensorn, så den stanna jätte ofta, tog 5 min för mig att komma upp till köket när de ska gå på röda sekunder!  
Såg sanna kallur :D de hade sånt tal, och hon är ju så söt :P Grymme bra på att springa är hon också.
Sen hon, Erika johansson, hon som dansa i lets dance med david eller vad han hette. :) Trevligt värre.
Jag slutade 15:15 så de blev 4 timmar och en kvart, men de är ju pengar de med. Många bäckar små.
Blev att åka hem, och de var några skit ungar som körde sten, sax, påse hela vägen från ullevi till frölunda torg!!! fatta vad segt, och jag som hade lite ont i huvudet satt och hörde på några ungar som gjorde den leken :P
Nu när jag har vart hemma, värmde jag lite mat. Sen har jag kollat på tv, och nu är jag helt slut, så ska ta och sova faktiskt. :) Ha de gött, kram.

7-8/9 07

Igår var de kalas för niklas, och ja vi två skulle fixa så det såg rent ut. Det blev en "syns inte, finns inte" städning :D Så vi lyckades iaf , och mamma blev glad över de. :P Lite iaf, blev lite god smörgåstårta för de vuxna och korv med bröd för de mindre det inkluderar mig själv :D. Tål ju inte räkor!
Men kvällen var ung och vi kollade på friidrott , de är ju grymme bra. HEJJA SANNA KALLUR :D
Idag har dagen också vart väldigt rolig faktiskt.
Blev bowling nästan hela dagen, och på kvällen blev det hem till Julia, alltid lika skoj :D
Bowlingen gick på räls iaf i andra matchen , eller ja vi vann ju båda vilket var grymme bra men mycket bättre och lättare spel i sista matchen. Kan säga att alla hade problem, och man kunde inte gå på banan utan att klistras fast på banan. Men vi lyckades vinna överlägset, efter 3 serier ledde vi båda matcherna :)

Åkte till jullan och träffade oscar, johan och louisa och såklart julia .
De hade gjort pannkakssmet gjort av ägg, mjöl, mjölk och matolja typ. :P Jag demostrera lite, slog upp pannkakor i den rutiga kokboken och försökte säga att de ska vara socker i pannkaks smeten men de ville inte lägga i nåt. :P Men de blev goda ändå,  sen blev de lite kareoke :P och trevligt värre så blev det en mumsig paj , bakad av annelie, julias mamma. Mycket skratt, och sjukt dåliga skämt :D men gud vad vi skratta =)
Detta har vart en bra början på helgen och hoppas morgondagen blir lika bra när jag och sandra ska arbeta på ullevi. H

Ha de gött, ska ta och sova. kramhej

=)

jag orkar inte skriva något långt idag.
så de blir bara att säga att dagen har vart lång,
skriver mera imorgon när helgen har börjat och har mer ork.
dagen har vart roligt, med släktkalas, städning med mera.

skriver mera imorgon, pusshej


- dag 6/9 - 07

Jaha idag var man lagom seg på morgonen, kom iaf med bussen som gick 08:37 från mig och 99an som kom kvart i på torget. Det var värsta segt, från början var de 4 elever som var uppe i styrkerummet, sen kom 3 elever till vid kanske kvart i 10. Haha Alltså 7 elever , det är sinnes dåligt.
Innan de andra kom så spelade vi 21:an och såklart vann jag, ägde richard och assistenten sandra :) Blev basket , sen slutade vi vid 11 eller nåt.
Åkte hem, kolla tv och lagade lite snabbmakaroner och varmkorv, niklas blev sur på mig för att jag inte fråga han, men jag kan inte vara hans "mamma" hela livet, han är trots allt tjugo år nu :P Kan fråga själv ifall man kan göra mat till han också, annars får han skylla sig själv.
Åkte till hallen spelade match kl 18.00 mot killarna, de vann men vi kämpade väl. Jag själv är rätt nöjd med mitt spel, lite o nödigt att slänga i rännan i vissa lägen, men så är de. :D Blir mer spel på lördag.
 Det blev korv m bröd blev väldigt gott, annars imorgon blir de lite Släktkalas, och så :) skooj.

Ha de fint. kramhej

dag 5/9 - 07

Dagen börja med att jag försov mig, hade glömt att ställa klockan igårkväll så vakna runt halv 8 och bussen gick halv 8 på torget, lite kaotiskt. Kom till skolan vid kvart i 9 ungefär , var tvungen att köpa en drick yoggi för var så hungrig. Det blev ett nytt ämne idag, Administrativ A heter kursen, och den verkar faktiskt rätt skoj :)
Jag åkte till stan efter skolan och träffade på sandra , jag hade hittat två t-shirt till niklas och kunde inte bestämma mig, så jag fick lite hjälp :) Men även om vi inte hade träffats på skulle jag tatt den som jag köpte. xD Men tack ändå.
Det blev bowling, och de gick faktiskt rätt bra, fick in lite träffar och senare börja jag träna spärr spel, för nu jävlar ska jag kunna både 10an och 7an klockrent!, det ska gå.
Efter bowlingen åkte jag och mor till affären för att handla lite, det blev dyrt men så är de ibland :), fick pizza idag, som eddy fyller 46 eller va sjutton han fyller :P .
Igår fyllde brorsan 20 år, systemet nästa :P Nä skojja men nåt blir de nog, han är ingen festprisse, så vitt jag vet.
Gud vad magen kurrar , den kanske säger till att jag inte ska äta så o nyttigt :P De vore en bra mage, haha. Nu känner jag att min fantasi börjar flyta ut, kanske banka in lite vett i huvudet och nana på kudden snart :)
Föresten veckan blir nog rolig, eller resten som är kvar såklart. Imorgon blir de match mot våra egna killar - riktigt rolig match tror jag, lite psykningar och sånt kommer man säkert slå ut sig :D. Hejja på tjejerna :P
Fredag blir de lite släktkalas på mammas sida , skoj skoj. Lördag - söndag blir de jobb om inget annat händer. Alltså ska jobba på Ullevi - finnkampen, troligtvis vara buffé vakt. Hoppas de blir kallmat :P lite lättare att plocka fram faktiskt. Men snart får Jenny flipp, hon vill att de ska vara långt, så försöker skriva så mycket jag orkar, men nu svider mina fingrar :P nä men ska göra annat, ha de fint. pusshej :)


dagen - 4/9 - 07

Idag har vi haft tur med vädret , de sa att de skulle regna, men nejnej. Det blev iaf uppehåll med hårda vindar, iaf på vrångö. Kom en hel halvtimme förtidigt till saltholmen imorse, det var jätte segt och sitta där :P
Vi åkte till vrångö , spela kubb, brännboll och i slutet av dagen så spelade vissa minigolf, Jag sög :P haha.
Jag åkte senare till stan för att träffa farfar, pappa och niklas, de satt på nån krog och drack Öl :P vi gick till Hall å bar och sen kom elise och kentan :) vi fick mat och gudrans vad mätt jag blev, helt förstoppad. Satte nog i mig en hel del förmycket. Mår ingen bra nu heller :(
Har haft en sjukt rolig dag, förutom att jag har frusit jätte mycket hela dagen, men ändå satt i mig 3 glas med cola. :P, nedrans vad kalla vindar de kommer nu.
Men nu ska jag göra annat, tjo frääs. xD :P

- 3/9 - 07

Idag så har man bara vart i skolan, haft datorkunsap , klassråd och turism.
Sen efter skolan stack jag till torget, skulle försöka hitta några grejer till niklas, men nej nej. Inte hitta jag något, han fyller ju faktiskt 20 år imorgon. Helt sjukt jobbigt att hitta.
Men iaf åkte hem, tog min s. ka frukost. :P eller nääh jag åt ju faktiskt 3 mackor i skolan också.
Men ja åkte senare till torget, köpte ett litet paraply, sånt man kan ha i v äskan istället för sånt klumpigt.! Hihi
Sen börja vi spela bowling, gud vad jag och carro kämpade . Båda låg på 130 serierna de 2 första, sen jävlar flytta vi in 3 ribbor och hitta spelet.
Men vi förlorade den :P men sånt är livet.
Imorgon ska vi till Vrångö och ja göra nåt, sen ska jag åka till stan och träffa min farfar o farsan med mera xD :p SKoj skoj, men nu ska jag sova, ha de fint. pusshej

Helgen 31/8 - 2/9-07

I helgen har några brudar från klubben vart i Kyrkesund/tjörn. Tog mig till brunnsbo och mötte upp sandra, andreas och sandra, vi skulle bli upphämtade av Helen. Andreas tog bussen till stan då, som de bara var en tjejkväll-helg. Jag, sandra, sandra, carro och helen kom dit först, kp och nettan kom lite efter.
Vi fixade lite tacos och senare på kvällen blev de skratt och prat, spela TP gjorde vi en stund också.
Kvällen blev mycket sent, halv 5 var då klockan när man la huvudet på kudden. Vaknade kl 8 och gick på toa, sen somna jag typ inte om, utan bara låg för att de var skönt.
Senare på dagen kom, Lena, Petra och Pia. Blev en liten gångtur ner till hamnen , fick lite fina kort :D Drog oss tillbaka för blåsten kom rejält. Vi tog bort skynket från poolen, eller KP gjorde de.
Jag, carro, petra och lena tog ett bad, vi gjorde lite tävlingar om minst skvätt och störst skvätt. Så roligt var de .
Efter poolen fick vi lite god mat, och den var verkligen jätte god, man åt tills man nästan sprack och sen fick man lite god vanlij glass med hjortron sylt.
Halva gänget åkte hem, så det var bara jag, nettan, pia och kp kvar. Måste säga att det var faktiskt riktigt skönt, blev inte så stojjigt, men vi fick oss allt lite goa skratt under kvällen.
Pia ville basta, som jag hade badat innan så var ju mina kläder blöta, då bada vi näck :P sen blev de skön bastu också. Roligt hade vi allt.
Dagen blev till halv 1 innan alla hamna på sovkudden och somna så gott.
Idag blev de lite softa tider, kolla på friidrott och kom på en grej. Att alla i klubben typ skulle vara med på friidrott som vi fixar själva :P Och då demostrerade pia, nettan lite i olika grenar, och gud vad roligt de var. Skratta seriöst jätte mycket. :D Hur kul som helst, och de var dessutom inte så smidiga :D De glömmer jag aldrig :P
Men om ni vill se helgen i bilder så varsegod att gå in på
http://pyyret89.bilddagboken.se och njut av bilderna.
Pusshej   :)