30-31/10-07

Igår gjorde vi inte så mycket, när ida kom hem så skulle vi gå till affären för att köpa ägg, pyttipanna och lite annat gott. :) Men så trodde ida att hon hade jätte mycket pengar, men visade sig att inte ha ett öre. Så vi sa att vi inte hade några pengar, men så började smarta johanna leta i sin jacka :D och där hitta hon pengar så de räckte.
Skratta gott åt de när vi gick hem .
Annars idag så ringde Helena och väckte mig halv 12 och fråga ifall jag ville till stan och shoppa lite :) Det är väl aldrig fel, så idag har man fått med sig ett par byxor och 2 bh :)  Sen har man ju köpt lite till sin mami,  de är Tupla, hennes älsklings choklad :).
Längtar faktiskt hem nu, har vart här nääästan en vecka. Men åker hem på fredag alldeles själv.
Först från Oulu - Helsinki sen från Helsinki - Stockholm och från Stockholm till Landvetter :D Får väl hoppas att jag klarar mig själv. 
Hoppas ni har de bra,  pusshej

29/10-07

Idag vakna man rätt tidigt men somnade om ca 5 ggr, innan jag tillslut gick upp.
När jag gick ut fick jag en hoppandes lakku på mig :P han skojbet mig och hoppa som en galning, gav han lite mat, men han var sugen på min mat också, men de fick han inte. Då bet han mig i tån, men icke ger jag mig för de. Jag gick in i duschen och duschade, sen skulle jag bara byta om, så stängde emmas dörr :P Då börja han krafsa och yla typ, och jag glömde ju att han är tvungen att gå ut och gå efter maten, så han hade bajsat och kissat inne :P Man lyckas alltid hitta lite bajs och kiss här och var.
Det blev en kort promenad, lakku blev as skraj för ett par stora maskiner så han sprang typ hem. Det var de. :P
Emma kom hem helt blöt, eftersom de regnade.
Vi åkte bussen till stan , för att hämta pengar och försöka hitta till vetrinären.
Lakku fick sprutan utan problem, jag gissar att han inte ens kände den, för han fick ju gooodis :D "läkaren" tyckte han var jätte fin hund och att de hade uppfostrat han bra, glad, och hoppig :D :P.
Blev en lång promenad, gick hem från vetrinären och innan de så gick vi ju från busshållsplatsen m,m.
Annars har vi inte gjort så mycket, de är rätt segt att liksom vara hemma själv med hunden. Men men, de är smällar man får ta :).
Nedrans jag missar massa program avsnitt, Prison Break . :( Men aja, de får berätta för mig i minsta detalj när jag kommer hem :) 
Nu ska jag sova, för de lär ju väcka mig imorgon, IDAlajnen fyller 13 år imorgon, tänk er, hon börjar bli en riktig fjortis.  Ha de fint och ha ett fortsatt bra lov alla som har de. :)

28- 29/10- 07

Igår blev det inte så mycket faktiskt, jag, Emma och emmas kompis Henkku gick ut med hunden. Det var en väldans lång promenad :) skönt och bra.
På kvällen blev de promenad till affären och köpa lite grejer , och på kvällen blev de film :). Den på tv.n fick jag lyssna stort! för de var finsk text och engelskt tal, så hade jag sett den innan så de var ju bra. :)
Vi tjejor gick in i rummet och kolla på White Chicks , de var skoj.
Sen blev de nana time för emma och ida skulle till skolan idag :)
Så nu sitter jag här hemma hos de och gör ingenting just nu, de är lite segt, men vill gå ut med hunden men orka  när de öser ner regn :P. Blött värre då.
Härligt astoria , vinster är bra grejer. De bästa är nästan att ungdomarna vann sitt :D GRATTIS till tredje raka.
Som en riktigt Göteborgare så är man ju så gudomligt glad att IFK tog SM-GULD igår. Vann mot Trelleborg med 2-0 . :)  
Nu ska jag se ifall jag kan hitta på något annat att göra. Ha de bra.

27/10-07

Vakna vid ca 11, gick en lååång promenad med emma och hunden. Den tyckte de va rooligt, och ibland är den fan helt crazy, men den kan ju inte fälla en som de andra större hundar kan, för han är ju så liten ;).
Jag och emma cyklade till stan, och fan vad jobbigt de var, plågsamt i backarna - sadeln var obekväm till tusen. Usch :P. Men vi hitta iaf en fin present till ida och sen blev de bio "på smällen". :) Ida kom senare, lite som en överaskning :p men aja.
När vi cyklade hem och gick upp för trapporna så var ingen hemma. Vi ringde till Helena och hon var borta så hon skulle inte komma hem fören sent :P Vi gick till alli och hämta nycklar. Sen sprang jag in på toan för var aah :)
Roligt att veta , men aja ska kolla lite andra grejer , sen är de kusinernas tur. Som att jag är äldst så har jag datorn först ;) sen kommer knattarna. Ha de fint.


26/10-07

Idag vakna man halv 12 :D skönt som få . Blev lite datorn på "morgonen" sen så åkte jag och ida till stan för att ja emmas g skulle komma hit, jag och ida shoppa gärnet, eller aa. Ida köpte ett par jeans, en tröja och 1 linne :) och jag köpte en tröja och en svart skarf som är värsta skön. :D Inte för varm och verkligen inte för kall, men jjätte skön. Vi åkte hem vid ca 18, för fick vänta en hel halv timme för att kunna ta bussen.
Det visade sig att inte emmas g kunde komma så hon hade vart själv.
Men vi gick till affären och köpte sprite :P sen har vi inte gjort så mycket. Lekt med hunden, den fick värsta damp. Haha men roligt var de.
Nu sitter man bara och har lite tråkigt, men ska kolla lite andra grejer, ha det fint i undrbara göteborg.

25/10-07

Jaha idag var de dags :), upp kl 6 och åkte ca halv 7 till Landvetter.
Emma och ida kom ca halv 7.
Det började bra, vi gick egenom check in grejen och de var bara emma som pep. Haha.
Sen skulle vi gå till tax free men efter ca 5 min, så blev vi uppropade i högtalarna. Vi fick springa till gaten och fick tillsägelse att inte komma så sent nästa gång. :P
Flygresan gick bra, fick massa lock och harregud vad jobbigt, sen tog vi miffade bilder, de kommer upp på bilddagboken efter jag laddat upp de på datorn, under veckan.
När vi kom till Oulu så väntade vi på väskorna och sen träffade vi helena. :)
Gick till donkan och köpte mat, nettan, jag har inte hållt mitt löfte :P lite jobbigt.
Men aah, annars har de gått bra, deras hund är helt gaaaalen :P studsar och hoppar, och lyssnar inte :P Nä skoja den är bra men studsar och hoppar gör den allt.
Har tatt en del bilder, men bilderna kommer som sagt upp när jag laddat batteriet. :P
Nu ska jag försöka göra något annat med dessa små miffon :P
Ha de bra , pusshej

24/10-07

Nu har man packat färdigt och imorgon avgår bilen ca halv 7 |-)
Sen tar man flyget på flygplatsen vid ca 8 med kusinerna Emma och Ida :). Roligt värre faktiskt.
Idag shoppade jag ännu mer, eller egentligen bara 1 tröja till mig själv. :) nöjd med mina nya saker som piffa upp garderoben lite. :)
Skriver säkert när jag är i uleåborg också, tror jag iaf.
Sen får jag önska astoria lycka till i helgen, a-laget herrar och damer, b-laget och ungdomslaget.
See you :)

24/10-07

Jaha idag var de frost ute och riktigt kyligt faktiskt. Missade första bussen så fick ta den halv bussen på torget istället. Kom till skolan, och nedrans den backen är ju helt katastrof!! Speciellt när man bär otympliga påsar till vår loppis, usch.
Men hade loppis idag på förmiddagen och det blev lite sortering. En elev fick nästan damp när en annan tjej tappa en ljusstake :P Men aa, annars har väl dagen rullat på bra .
Efter skolan köpte jag lite grejer till mig själv och två andra brudar :) Göödie :D shoppat loss lite nu, så nu är jag bankrutt :P och ska betala på båda resorna!! plus att jag är skyldig mamma 1200;- för byxorna :p.
började packa, men det tog stopp när jag satte på datorn för att lyssna på musik , fastna här istället.
Aja , ska fortsätta strax och imorgon åker jag kl 8 går flyget, kl 7 ska jag vara på landvetter :D :P
Ha de fint. Puss hej

23/10-07

Tjo fräs!
Idag blev en väldigt lång och relativt bra dag faktiskt.
Förutom några incidenter i skolan - innerligt hatar den personen, brukar verkligen inte hata personer men han är väldigt svårt att gilla som vän. FY!!!
Gick till Coop med Tina ungefär 1 timme innan vi sluta för de var ju inga elever i min klass. Bara jag faktiskt, sen när jag gick till affären med tina så kom Christoffer med henne. Så blev han ensam.
Men jag fick iaf gå hem lite tidigare, vid ca 15. Fast då åkte jag inte hem utan till mammas jobb, sortera in lite papper i en timme och fick betalt.
Isället för att komma iväg 16.00 så kom vi iväg ca 1 timme senare. Väl i stan gick vi runt och kollade lite, sen köpte vi trosoer, byxor till mig och en tröja till mamma som jag också kan använda. :)
Jag kommer känna mig lite bank rutt nu några månader efter dessa veckor som ska komma , men fan va roligt vi/jag ska ha :D
Nu har jag allt fått i mig lite mat :) Mos, pannbiff och MAAAAJS :D:D Godast faktiskt.
Bara 2 dagar kvar, sen åker vi på torsdag klockan 8.00!! :D:D Längtar. Ha de fint , pusshej

22/10-07

Skolan idag var faktiskt rätt soft, hade BoF vecka - boende och fritid.
Så efter frukosten så stack vi ner till köket och prata lite, gjorde mat och så :)
Maten jag laga var - Fullkornsris, med tomatsås och kyckling i :D Det var gudomligt gott. Måste faktiskt göra igen.
Annars så var de soft, pappa hämta mig vid ca kvart över 3 i skolan - vi åkte och kollade runt på massor av El-affärer. Dvs Elgiganten, Siba, OnOff, Expert,  Media Mark och må mig säga att media mark var nog den maffigaste affären jag sett!! El prylar på 2 plan och de var små plan utan gigantiska!. Verkligen maffigt.
Trots mycket körande fram och tillbaka till affärer så blev det att att köpa på media mark :) En digital IXUS 70.
Just nu väntar jag på att batteriet ska laddas färdigt, sedan är johanna i full gång med att lära sig den.
Dagen har trots allt bara gått till de, men imorgon blir de ännu mer shopping - med mor.
Nu ska jag ta de lugnt och bara vänta .
Ha det fint :) pusshej

   Fram och bakifrån :)


21/10-07

Idag söndag blev det en relativt tidig uppgång, duschade och väntade tills elen skulle komma 10:10.
Vi åkte till Strike och co för att hämta lappar, klot och se lite av killarnas match. :) Killarna vann med 16-4, grattis.
Sen bar det iväg till kungälv, jag gillar inte den hallen :(. Vi i b-laget förlora med 15-5 men ungdomarna knep vinsten med 28 pinnar tror jag :), grattis ungdomar!.
Annars idag blir det väl att ta lugnt, imorgon blir en lång dag i skolan, sen ska jag och far kolla lite på digitalkameror och hoppas att en ny kommer hem.
Annars så kanske jag också ska shoppa med mamma, om hon har tid och orkar, för hon ska ju inte få huvudvärk bara för att jag vill shoppa och ha hennes hjälp, så får se hur det blir.
Nu snart ska jag äta, så ha det bra. :)

20/10-05

Hej hopp vad rolig och bra dag det har vart idag. :)
Först vaknar man vid ca halv 10, ingen trodde jag skulle komma till hallen för att jag hade garderoben igår kväll. Men jag pallra mig upp ur sängen och fick i mig en macka.
Kom till hallen och a.laget börja spela, vi vann trots väldigt jämnt i sista, men vi knep 3 poäng i slutet tror jag så vi vann med 12-8 :D Härligt tjejer, jag hejja och hejja, tillslut fick jag göör ont i halsen :P, men det var de verkligen värt.
Efter matchen så fick vi i oss lite buffé mat, och så såg vi en kille göra en 300 serie :D lite coolt faktist. jag lovar, han hoppa säkert 1 meterupp i luften när han fick den sista striken :D men fatta vilken känsla.
Vi åkte till Kaima för att göra lite höststädning, massa folk :D Mia, Emma, Ida, Esa, Henk, Nettan, Sofia, Sanna, Linus, Jag (johanna), Riitta (mamma), Eddy och såklart Kaima. Hoppas jag inte glömt någon men det tror jag inte ;). Vi "barn" gick till lekplatsen och hade lite roligt, synd bara att jag inte hade kameran med mig :P.
Senare hjälpte vi till att plocka upp löv, grenar och annat, sen blev det klockan (ska trixa med fotboll), och hemgång vid kanske 7 eller nåt.
Så denna dag har vart rolig :D
Imorgon blir det bowling på morgonen och senare blir de väl lite annat jag behöver göra. :)
Hoppas ni får en braig dag/kväll. puss

5 dagar kvar :)

20/10-07

Igår var man inte alls sugen på att åka in till gamlestan för att stå i garderoben 21-01 på en fredag kväll.
Det gick bra , men i slutet så ville man bara att alla skulle åka hem, för man var ju ändå trött.
Jag prata sluddrigt, och alla folken kom samtidigt. Det kom inte 1 person varje gång, utan 5-10 pers som skulle både in och ut, stressigt.

Nu ska jag iväg till hallen för att se damerna spela lite bowling mot ös på. :) Denna gången får jag stå bakom och hejja, för ska spela i blaget imorgon. :)
Efter matchen åker vi till Kaima för att höststäda och få mat efteråt :) trevligt faktiskt.

Men ni får ha de så bra, så uppdaterar jag om resultat och så när jag är hemma.

19/10-07

Idag blev det en stressad dag, IGEN. Men jag hann med bussen iaf, annars skulle jag inte haft en glad amie :P.
Skolan var värsta seeg, och som jag hade så stressigt på morgonen blev jag en pina.
Tänkte säga att jag skulle åka hem, men det blev film "day after tomorrow", den är as bra men har sett den alldeles för många gånger. Men dagen var iaf kort, och sluta kvart över 11 ungefär.
Jag måste bara säga att jag är verkligen glad att vi har kvar Stina som vår kärnämnes lärare. För skulle inte pallat att ha Lillemor som lärare, blev as sur på henne inombords.
Annars idag har jag verkligen inte gjort ett piss, vilat lite, kollat på tv och kl 20.40 ska Elen hämta mig för att vi ska stå i garderoben i Strike o co. 21-01 de är roligt *not*, men nu har man ju stått en gång, sen är de alla andras tur. :)
Snart kommer mor hem med pizza, snabbt och lätt på en fredag kväll.
Men annars inget, så ni får ha de bra.

ps. bara 6 dagar kvar, mycket kvar att göra innan vi åker tillbaka :) ds.

18/10-07

Idag spelade vi bowling på idrotten, verkligen skit banor :P gjorde 137.
Efter idrotten så åkte jag till frölunda torg, kollade lite saker. Kanske ska dit innan garderoben imorgon. 
Annars har jag kollat på tv och tatt de lugnt.
Senare på dagen tog jag på mig min vinterjacka, tog med mig kameran och gick en promenad. :)
Har allt tatt lite kort på delvis fina träd, och så :D 
Om ni vill se lite kort så kan ni gå in på
http://pyyret89.bilddagboken.se, har lagt upp lite bilder från idag :).
Annars så gör jag inte mycket, tar de lugnt, och det är ju härligt att göra det också.

Men ja, ni får ha det så fint :) Puss hej


17/10-07

Jag är så nedrans glad, trodde mamma skulle ge mig ett dåligt svar om mobil räkningen, men nedrans vad bra jag är. :D Höll mig under 250 gränsen, hade skickat 246 sms :P, visst alla tycker de är mycket, men man kan inte jämföra ungdomar med vuxna ;) Jag vet en som är värre än mig, hon hade skickat 3009 sms på ca 2 veckor!!, två veckor hörreni, så det finns värre ska jag säga!!
Annars är skolan som vanlig, får alltid engelska läxa nu, blääh! :P engelska vilket jag stört ogillar.
Sen ska vi ha loppmarknad och typ fråga människor ifall de vill skänka nåt till oss som vi kan sälja vid december. :P Löjligt värre, två st elever som har dratt dit typ 20 påsar eller nåt, men mer skulle de bli.
Men hmm bowlingen gick hyffsat bra iaf, och på fredag ska jag stå i garderoben, då har man gjort sitt pass :P men de lär bli mer, för våran klubb är så löjligt lata och bekväma, inte alla, men det finns. :P
Annars inget nytt , jo ska försöka leva de nya nyttigare livet :P men undra hur de går.

- :)

Har inte orkat skriva så mycket blogg, och den har uppdaterat lite så jag har haft problem att komma in.
Jag längtar till torsdag den 25/10 :) ska jag och kusin brudana hem till deras hem i Oulu. :D Så ska man vara där i 1 vecka och en dag, alltså torsdag - fredag. Roligt faktiskt. När man väl åker hem, så ska jag åka helt själv!! hoppas de inte är förseningar, lång väntetid , tråkigt lär de vara då :P Men de ska väl funka :P
Annars har jag inte gjort så mycket på de dagar som gått. Skolan som vanligt och i måndags spela jag lite bowling :P
åh just de, måste börja med engelskan också, har läxa till imorgon.
ska ta och görra lite annat, ha de bra. :)


gårdagen 13/10-07

Igår så blev det ännu en tidig morgon, kl 7 gick jag upp och blev hämtad vid halv 8 av Elén.
Vi tog oss till Mariestad med ett stopp för att fika och köpa lite gott under färden :)
Vi bytte om, och började spela 20 min försent. Började krassligt, men förbättrade oss väldigt mycket i de två sista serierna, vi fick inte poängen på vår sida utan förlorade den matchen med 12-8. Men det var väldigt jämnt, jag och Renee förlorade vårat bord med endast 6 pinnar, tråkigt men sant. Vi spelade ruggit bra bowling.
Det bar i väg till Tibro lite halvt stressat men vi hittade och kom dit en halv serie innan de andra var färdiga :), fick i oss lite korv med bröd. Började spela och jag vet inte riktigt vad som hände med mig, men jag fick inte käglorna på min sida, antingen var de hål, träff mitt på 1ans kägla, eller så svängde spärrbollen iväg från t.ex 10an när jag skulle ta den. Så ni som ser mina resultat på swebowl, alltså visst de var dåliga, men de var inte dåligt spel egentligen utan att jag hade inte turen på min sida. :P Sen vann vi matchen med 12-8 och nedrans vad jämnt de var. :P Men vi höll oss i kragen och tog de poäng vi var tvugna att ta. :D.
Efter matchen begav nästan alla sig till en kina restaurang och åt. Det var nedrigt gott med 4 rätters som jag och helen delade på. Det var biffsås, kycklingcurry sås, sen 2 olika friterade grejer :P och sås.
Blev en dag jag iaf inte kommer att glömma, roligt hade vi :).
Idag vakna jag kl halv 1 :D , skönt som tusan och kollade på ungdomarna via datorn, såg inte hela men hörde att de vann, så grattis till vinsten :).
Nu ska jag nog hjälpa mamma lite, eller kanske hoppa in i duschen eller nåt. Ha de bra. Kram.

12/10-07

Jag tycker min mamma ska antingen byta jobb eller gå i pension, för fan du ska inte må så dåligt varje gång av veckans slut. Nu har hon ont i huvudet och ja, vi blir bara 9 personer imorgon.  Jag själv tycker de är tråkigt att se min mor ha ont i huvudet hela tiden! Tragiskt.
Imorse gjorde jag nåt väldigt klantigt, skulle öppna de jag trodde var prickikorv , vilket visade sig vara salami :P. Men iaf, jag börja dra upp den plaasten så man skulle få ut något, men när jag drog satt plasten kvar. Tog då kniven (mot mitt håll) för att öppna plasten, jag slinter och skär in några millimeter i tummen, och nedrans vad de svider nu.
Annars har min dag vart rätt soft, åkte till sjöfartsmuseét, och kollade på fiskar, delvis bläckfisken som hade kommit dit.
Annars har jag spelat bowling, och det gick bättre än vad de gjorde i onsdags iaf, och hade 1 miss friserie på 190 :). Fin fint.
Nu sitter jag här och ska strax ta en promenad tror jag. :) Ha de fint, pusshej

igår o idag .

Igår var de en vanlig dag i skolan, Loppis på f.m och sista lektionen blev det engelska. Sedan senare på dagen blev det träning, men usch så dåligt de gick, ingen idé att träna då. Ska nog ner imorgon när jag slutar så tidigt. :)
Idag torsdag fick jag ledigt från skolan för att gå på begravning. Eivor Eriksson gick bort den 28/9-07 och skulle idag begravas, 11/10-07. Det var väldigt sorgligt som det brukar vara, men de kan man ju inte undgå.
Fick lite bilder, som ni kan se på
http://pyyret89.bilddagboken.se tror jag länken är.

Annars åkte vi till Ullared och kollade runt lite, jag köpte ingenting men de andra fick med sig lite grejer därifrån. Blev hemgång och det bara öste ner regn, men det var väl inget ovanligt. :P
Imorgon blir allt en väldigt soft dag, ska till sjöfartsmuseét kl 09.00 - 11.00 :D Softa tider vettni.
Snart blir de mat, halv 10, yeeeii är faktiskt hungrig trots mat på gustafs , men de var ett tag sen. kram

9/10-07

Varför ska man vara så trött på morgonen?
Jag kommer seriöst aldrig upp i tid på morgonen, de funkar inte. På helgerna kan jag inte sova, det är hemskt :P.
Gunilla tyckte jag såg jätte trött ut, och fråga ifall jag ville gå hem, men sa att jag klara av resten av dagen, de var trots allt bara 1 ½ timme. Gjorde lite datorkunskap, och det är verkligen svårare uppgifter. Men jag ska allt klara av det. Annars har jag inte gjort mycket idag, värmt upp mat, och haft as ont i magen, men vill helst inte ta ipren tablett, så jag tar bara när jag verkligen inte klarar av det utan.
Men ska ta och göra lite annat nu, ha de fint. pusshej


8/10-07

Idag blev det väldigt stressigt på morgonen.
Stängde av alarmet halv 7 när den hade ringt 3 ggr, sen så vaknar jag 06:58 igen när jag får ett sms av sandra :P
Ser klockan och tänker shiiit, sprang upp, tog på mig kläder, blev då stora mysbyxor, linne och tröja. Tog en fralla, gick på toa och stack 4 över 7, bussen går ca 6/7 över 7. Jag sprang som en idiot och byxorna var  nere vid knävecket kändes de som, men otroligt nog hann jag med bussen, torr i munnen och hungrig som ett djur. :P Amie var också lite försenad men vi båda hann med 90 bussen, sköööönt.
Det var en alldeles för tok stressad morgon, så hela dagen var nästan förstörd. Sov på lunch rasten, hade iofs väldigt ont i magen. Så ja, hela dagen har verkligen vart en slapp dag.
När jag kom hem, satte jag på tv:n och kollade slutet på sjunde himlen och sen hela One Three Hill :D. Fixa mat, sen blev jag gör trött och somna. Vid 6 eller nåt kändes de som att jag hade sovit en hel natt, så var nära på att gå ut för att ta bussen till skolan. Men sen kom jag på att jag redan varit där idag.
Helt sjukt, mitt huvud har verkligen inte vart med i svängarna, men har iaf fått tillbaka min arbetsmiljöbok som Gunilla har rättat.
Nu ska jag se lite på tv och sen sova ruset av mig, ha de fint. Kram.

7/10-07

Gud man kan inte få en sömn när man har röda veckan :( har så ont i magen, men men, en ipren så kan det förhoppningsvis försvinna för några timmar.
Annars har jag sett på prison break, ska snart se på en värsing till syster 2 eller vad den heter. Grymme bra är den faktiskt. Igår var allt en riktigt bra dag :) och tack Werner en än gång för att du körde oss :D.
Nu ska jag gå och fixa vatten med is, min mage mår bättre om den får nåt kallt i sig. :)
Ha de bra, skriver väl lite senare på dagen igen , kram.

6/10-07

Alltså denna dagen har vart helt underbar :D
Blev väckt tio i tio och blev tillfrågad ifall jag ville följa med till falkenberg för att se på bowling :) följde med, gjorde 3 mackor och tog med mig vindruvor så jag kunde äta i bilen :)
Färden var rolig, eddy är helt knäpp. :P Vi körde förbi Janne och Helen, eddy han tuta, satte på varningsblinkers för de reagerade inte :P Såå roligt, mamma ringde och fråga ifall de var koncentrerade eller fokuserade. När vi skulle bevisa att de var vi som körde förbi, så satte han på varningsblinkers, körde i mitten av vägen och ja. Det är Eddy :p. Kom fram till ett fik, tog fika, sen åkte vi till falkenberg, de börja spela vid ca 13.00 och blev färdiga vid halv 4 eller.
Åkte hem sen , tog en macka, och åkte bussen till sikgatan för att träffa rebecca. På bussen träffade jag Louisa, som också skulle till Julia. :D vi tre kom först, sen kom Oscar, Anna och sist men inte minst Johan. Vi snacka lite skit, sen började vi göra pizza :D gudomligt goda faktiskt. Bilder finns på Bilddagboken.
Sen var Louisa tvungen att gå, de var en sak som hade hänt. Vi andra plocka undan efter oss , börja senare sjunga kareoke ;P min hals klara bara 1 låt, annars hade vi väldigt trevligt. Dessa människor kan jag verkligen slappna av med, de är så sköna till tusen. Fick skjuts av Werner, (julias pappa) och tack för de, för vi skulle troligen missat bussen. :P
Kom hem vid tolv och nedrans vad seg jag är nu.
Tack ännu en gång, ni är helt underbara och föresten IFK vann med 2-0 :D:D RESPEKT :D
Ha de fint, pusshej

- uppdatering.

Ja vad blev av dagen igår?
Jag var på idrotten hela dagen, sen åkte jag och köpte skorna, åkte till mamma för att jobba en stund. Det blev till hela halv 8. 16.00-19.30, 3 ½ timme är goa pengar. Många bäckar små :D.
Annars gjorde jag inte så mycket på den dagen. Kom ju hem så sent, eller just de, vi rensade våran garderob i hallen, och den blev en aning mycket tommare. :D
Idag är det fredag och vi har haft en kort och bra dag.
På morgonen jobba jag färdigt med Mangoboken, bara lite rättning som ska göras så är den klar. Färdig med en bok på ca 2 - 3 veckor, bra va?. Annars så fick vi ett litet test på vatten, vad vi lärt oss. De gick väl hyffsat kan jag tro. Vi gick senare till återvinningsplatsen för att slänga grejer, riktigt kallt, men dagen blev ju varm och skön.
Jag har också vart och spelat lite bowling :), det gick faktiskt rätt bra. 158, 178, 158 och den sista vill jag inte nämna. :P Under 150, men började riktigt bra, sen hände nåt och fick bara 7or och klippte. Tog föresten 4,7 och 10 :D hålet alltså. Balans är något jag måste träna och stå stilla vid linjen. :P Men det kommer.
Åkte hem, och nedrans vad duktig jag var. Städade mitt rum , det var faktiskt lite kaotiskt. Men nu är det relativt rent :D LOVAR faktiskt helt impad.
Ska snart gå ut med lite till återvinningsstationen, jag är den som ska göra det här hemma så den börjar bli lite full, ska nog göra de nu, så nu har ni fått en uppdatering om dessa två dagar.
Ha det fint, pusshej.


3/10-07

Idag har dagen gått både långsamt och snabbt.
Har kollat på lite avsnitt på Prison Break, som jag började lite senare. :) Kunde inte somna om efter att jag vaknat och gått på toa vid 8.
Men annars har jag också hunnit till torget efter skolan, och kollat lite, hittade en festlig sko, som jag troligen ska köpa på torget imorgon. Annars går jag nog till stan efter skolan om den är slut på torget, fanns bara en sko av den. I min storlek också, så får hoppas att den finns kvar, så kan man köpa den, gå runt i de hemma och verka lång för ett tag :D
Annars har jag spelat bowling, vid halv 5 kom jag dit, det gick faktiskt rätt bra :D 164 i snitt på två, är allt nöjd. Ska lära mig att spärra bara. Så blir de kanoners, och jag tror på mig själv, så det ska jag allt klara av. :)
Dagens låt - G.E.S - Stanna världen en stund. Man blir så glad när refrängen kommer.
Men iaf ska nig sova strax, kroppen börjar säga ifrån. Ha de fint, kram.

  skorna :)

2/10-01

Antingen är de min dator som är knas, eller så är de bloggen. Men jag gissar på datorn, behöver en ny, precis som vi behöver i skolan. Men det kommer väl om ca någon månad eller två.
Annars är det inte mycket som händer, orkar inte med personerna i skolan, man får huvudvärk efter några timmar. Dagarna blir så långa, och imorgon orkar jag verkligen inte åka till skolan, vi ska på "loppis studiebesök" hos myrorna :P haha, vill inte , men de måste vi. Usch!.
Annars har väl dagen rullat på, träffade Rebecca och Mattias, tur att jag missa första bussen som gick 22 över :) Fick träffa de på köpet :D.
Åh vad jag vill ha RedBull, blev bara så grymt sugen på de.
Men aja, ska nog sova, kommer fan aldrig upp imorgon annars.