- ajaj

Idag fick jag reda på att de var min far som ringde och väckte mig igår xD
Men konstigt nog ringer han aldrig tillbaka eller till min mobil där jag oftast svarar på.
Han ville ju gå på Ikea med mig eller nåt, åh det skulle ju vara roligt. Men ringer man inte en gång till får man skylla sig själv :P Idag vakna man med värsta magvärken :( fan att de alltid ska vara så jobbigt att ha röda veckan. Men imorgon ska jag allt åka till liseberg med pappa, sen kanske min underbara faster och kent kommer in lite senare xD Så det ska nog bli skoj, hel dag med pappa.
Jag vill kolla på någon bra film, men har sett alla typ hundra gånger, men iofs har ju faktiskt första säsongen på Prison Break och tvn för mig själv hela dagen xD Är ensam hemma så de är gött.
Aja får se vad dagen blir av, kramen.

- bowling kväll.

Idag blev man väckt av hemtelefonen, och när jag väl kom upp och skulle svara så tryckte jag på fel knapp. Så jag vet inte vem de var som väckte mig, de var nog en reklamare som väcker mig alltid nu för tiden =@. Men aja, dagen blev seg för var trött och så, men vid 6 eller nåt hoppa ja in i duschen sen precis efter så ringde sandra och fråga ifall jag ville hänga med och spela bowling på skoj i frölunda hallen, och de är ju nära och bra så jag tacka ja. =) Vid 10 i 7 satte jag mig på en buss till torget för att ta ut pengar och käka på donkan. Sen vid ca halv 8 gick jag till bussarna för att möta sandra, sandra och andreas. :) Vi gick till mc donalds igen för sandra och andreas var lite hungriga. Jag och sandra gick och hämta Linda vid bussarna också,  sen drog vi ner och spela bowling. xD Det var jätte skoj, speciellt när man får spela med så lätta klot.  Haha.

Men aja nu sitter jag hemma och har de mys. Men vet inte vad jag ska hitta på imorgon, får väl se vad som händer xD Ha de bra , kramen.


- ååh harregud.

Idag var en händelserik dag, iaf efter 17.
Vi åkte till torget, mamma lämna lite pengar sen gick vi till JC för att kolla lite kläder till Linnéa.
Vi hitta 2 t-shirt, en kjol och en vit tröja, jätte fräna grejer det var till och med så att mamma slog ur sig, skaffa barn så jag kan köpa till dem. Haha. Men iaf sen kolla vi runt lite, och mamma hitta en skjorta hon ville testa. Så hon gjorde de, medans hon var i omklädningsrummet ser jag att en äldre kvinna i kanske 40 års ålder rycker loss larmet från ett par jeans, trycker ner dem i väskan och lägger plånboken över. Sen går hon till ett annat klädesplagg tar ner den från galgen och rycker loss det larmet och lägger det i en klännings ficka som var bredvid. Lägger också ner den i väskan, mamma kommer ut ur omklädningsrummet och rycker i henne, jag viskar mamma hon som står där har snott kläder, mamma går fram till en man som jobbar där och säger. Du en kvinna runt hörnet i brun tröja har kläder som hon tänker sno. Han går fram till henne och säger, du har inte lite mycket kläder i dina väskor? Hon sa tydligen att men jag ska över till en kompis, därför jag har så många jeans. Men det var ju inte riktigt sanningen. De plocka upp allt och går till kassan, hon betalar allt och sen får hon väl gå därifrån. MEn det konstigaste är väl att hon är så jävla cool lugn, som om inget har hänt. Jag och mamma skulle också betala våra kläder till Linnéa och hon som tänkte sno kolla verkligen in mig. Ååh gud vad skraj jag var, darra typ och stod där som förstenad. Man tänker ju tänk om hon ser mig en annan dag, så slår hon ner mig eller nåt för att jag avslöja henne. Läbbigt, faktiskt.
Men vi gick ut och vi kolla lite skor och kläder på she shop, inter sport och sen gick vi till tatch och mamma hitta en skjorta. I sista minuten gick vi till Stadium och jag hittta ett par stört sköna skor xD Street skor, vita med militär snören. Det var väl dagens händelse, sen gick vi och åt på donkan. Delade på Frölunda målet. Vi åkte senare till world of golf och mamma slog ut några bollar, det började bra. Sen gick det åt skogen. Haha
 =) nu ska jag väl göra nåt annat, kramen.


- ...

Igårkväll eller ska man säga morgonen? iaf det blev rätt sent, la mig kanske vid halv 3 och vakna vid 13 idag xD det är så gött och sova när det är lov för er som inte förstått de ;). Idag vet jag inte vad som händer, kanske ska kolla affärerna och se vad som finns, men vädret är inte roligt men de är iaf uppehåll xD får se vad som händer, nåt måste ju hända tycker jag.
Jahapp har ingen fantasi längre, haha inläggen blir helt dåliga menmen, skriver när jag kommer på något, kramen.

- 27/6

Jaha idag har man tvättat 4 maskiner, de var de tråkigaste, sen blir hon besviken att jag inte diskat.
Vad är detta egentligen? tror hon att jag ska göra allt? hahaha de lät inte så bra som hon gör de mesta.
Men alltså vad ska man göra, har så tråkigt.
Får nog vänta på bättre tider så kanske nåt händer. :)

Man har lov, då ska man vara uppe sent och sova halva dagarna ;) men alla lägger sig tidigt och vaknar tidigt :P jobbigt värre när man vill vara vaken och sova längre.
antingen ska jag sova, eller så händer nåt annat, men mer orkarjag inte skriva, kramen.

- uppdatering :P

För några timmar sen fick man i sig mat igen, och denna gången blev det spagetti med köttfärssås xD det blev gott som vanligt och min mage körde ihop totalt, haha. Toan är min bästaste vän ibland :)
Nu har man fått ner ca 100 bilder från lägret, med det var bara bilder från mattes digitalkamera, så det ska komma några bilder till från Magnus med. Det är nice, så nu har man det minne för life ;)
Men ska gå och sova, klockan är trots allt halv 1 och ska upp innan 14 imorgon ;) ska ju tvätta, fan segt, men aja.

God naight , sweet dreams. Kramen

- =)

Ja ni, idag blev det också sovmorgon, fick sova till 13.00 tills brorsan rusa in i rummet för att kolla ifall jag sov, idiot. Det blev tyvärr ingen stan idag, för vädret är ju ett helvette, det bara öser ner massa regn och då är man inte shopping sugen. Men det finns annat jag är sugen på just nu, gå ut och ha lite skoj men vem orkar de nu :P Det var nog bara igår som hela tuba sidan blev övertagen, för idag funkar den ju.

Någon som vill hjälpa mig och tvätta imorgon? fatta vad tråkigt de kan bli när man har lov och är hemma, då säger mamma, men du kan ju städa hela lägenheten, eller tvätta så de inte blir så mycket kvar, eller så kan du diska. Sånt orkar man inte göra förens man flyttar hemifrån, haha. Vill faktiskt bort, fast helst med sällskap annars blir de ju tråkigt. :P
Snart ska jag göra min egen köttfärssås, som eddy bara gör köttfärssås med champinjoner och annat skräp jag inte gillar.  Ha de så bra då, för nu kurrar magen sönder, kramen.

- tuba.nu

Ursäkta mig men vad har hänt med tuba?
Nån hacker har kommit in och tatt över skiten, blev så förvånad när jag såg de, så skrev till sandra och fråga ifall det var samma hos henne, och aa de har tatt över tuba. :P
Men imorgon kanske de blir lite stan och kolla lite rea, om inget annat händer så är jag väl så tråkig och stannar hemma och myser framför tv.n :D eller om nån vill hitta på något så ring så får vi se vad jag vill ;)

Föresten så längtar jag så mycket tills bowlingen börjar, vill bara testa mitt nya klot i hallen xD så kanske köper träningskortet nu i juli så kommer jag nog tjäna på de oavsett vad xD
Tack farfar för du är så underbar, ska ringa dig strax och tacka för pengarna, de var inte lite vi fick och jag älskar dig verkligen stort, har en stoooooor plats i mitt hjärta.
Men nu ska jag sova typ, ha det bra pusshej

- Go Johanna

Hejja hejja, idag har Johanna vart på gymmet för första gången på 2 månader, kan säga er att det var riktigt plågsamt på vissa maskiner. Sen gjorde jag inte alla 30 på magmaskinen, för kände mig både helt snurrig och borta. Men alla andra maskiner klara jag allt fast med nöd och näppe. xD
Vi åkte till backa plan och käka lite mat, sen åkte andreas och sandra hem till sig och jag åkte in till stan för att ta en buss där.
Sen har jag bara vart hemma, men har en funderare på att packa upp alla mina kläder och så sen förra veckan, har inte orkat göra de ännu. xD Kan vara rätt bra att göra det faktiskt, får aldrig iordning i mitt rum annars.

- Sovmorgon xD

Gud vad skönt det var att sova hemma i min säng, den har man verkligen saknat.
Sov till halv 1, blev väckt av typ 10 signaler från hemtelefonen och ett sms, så då kunde jag inte somna om. Men de var så gött att sova. Idag har man inte mycket planerat, men fan vad gött det är att bara vara hemma.
Alla är vi olika, vissa måste göra något jämnt och andra kan ta de lugnt i massa dagar och bara strosa runt hemma och inte göra ett piss. Men visst de är lite segt, men jag orkar inte göra något just nu.

Jag säger bara, köp aldrig en dammsugare på Ullared. Den låter så mycket så man står  nästan inte ut. Så de är därför jag aldrig dammsuger här :P haha. Nä men de är nog mer lathet än annat ;)
Jaha blir väl mat och lite annat skoj tror jag.

Ha de gött , ska göra nåt annat nu. Kram

midsommar

Först måste jag bara säga en grej, SÄNG, SÄNG, SÄNG ÅÅÅ VAD JAG LÄNGTAT EFTER MIN STORA SÄNG. xD
Så, nu är jag ju hemma efter en hel vecka från både borås och härryda. Men aja de har iaf vart en rolig vecka. Med både bad och lite sol, men fan de regnade ju hela dagen på midsommar, så mobbat.
Tänk alla dem som hade köpt hästens säng, fick tillbaka pengarna och behålla sängen för att de regna på midsommar, göödie för dem som köpte sängen.
Aja har egentligen inte mycket att skriva utom "borta bra , men hemma bäst" de stämmer bra det. xD
Förästen köper nog bowlingkortet för under hela juli så är gym skiten stängt. SÅ då blir de träning med de skit sköna klotet, iaf i den hallen. Höhöhö.
Aja ska la hitta på något annat skoj, kram,

- Borås ..

Harrejävlar vad roligt Borås lägret var, lite segt på måndagen där när inte alla kände varann, men vi har gjort massa roligt.
Spelat brännboll, fotboll, handboll, lazerdome, gokart och bad.
Vi blev uppdelade i lag, det blev 6-7 olika lag, med olika färger på tröjorna.
Jag måste bara säga de att mitt lag vann, faan va bäst vi kom igen där på andra serierna xD
Jag spelade bra oavsett vad de gjorde med banan, fast visst jag klippte vissa men jag spärra mer än vad jag gjort på år och dar, så mitt spel är på stoor g. *haaappiiie*
Mer bilder kommer nog upp på en bowlingsida, vilket jag inte kommer ihåg just nu, men de fixar sig. Har ju en andra arm som kommer ihåg de? :)
Jag förstår inte, jag har fått  8 blåmärken från ingenstans, 3 på högra benet, 1 på vardera arm, sen 3 små på vänstra, hur man lyckas vet jag inte.
Sen på kvällarna blev det poker, och olika kortspel, så alltså allt var så skoj. Svårt att säga allt.
Förästen, jag köpte ett klot som är störtskönt att spela med, och när vi vann vårat lag så vann vi en 2 klotsväska. Så det är nice, men nu ska jag packa resten till Härryda. Kommer hem på lördag igen, tror jag. :P
Ha de göödie bra, kram.


- rån/inbrott

Idag har det tydligen vart inbrott under oss, smulans café hade drabbats av ca 10 killar eller nåt.
Polisen hade kommit också, så de fick bort dem, men sen har man ståt ut med bankande och borrande mitt på morgonen, vid ca 3-5 kul eller hur. Sen efter 5 tiden där började ju måsar och sånt vakna upp, så de lät halva morgonen. Sen vid tjugo i 9 ringde hemtelefonen, och de var Sofia som undrade vart min mor hade tatt vägen, hon skulle hämtat henne vid halv typ.
Så vad sjutton tänker ni ungdomar med när ni gör inbrott hos ett café vad har de där inne som ni behöver? Mat? inte pengar iaf, de kan hon ju inte lämna där när de är så lätt att komma in, då är hon också en dumbom.
Kan ni inte bara låta andras grejer vara? Det är helt sanslöst hur detta har ändrat, så här var de inte för några år sedan, då man kunde gå reletivt säkert.

Så nu kommer inte jag skriva på ett tag, för niklas ska lana här under helgen, så ska åka till kortedala och kolla på tv, som det är de ända han har där!! Boooring men aja, får väl stå ut..
Kram kram

- sommarlov

Idag den 14/6 fick Johanna Elin Persson sommarlov, men tyvärr har hon sagt adjöss till 4 helt sjukt gooa elever som står mig närmast, för de har ju tatt studenten! *snyft* och *dunderglad* konstiga känslor, men så är det ju.
Hade ju med mig min kusin också, alla trodde vi var syskon. Men vi är ju näst intill, DUNDERBRA KUSINER xD.
Aja vi åkte till nettan, för att lämna henne där, men aa jag stannade där tills mamma hämta mig vid halv 9. Så tack för mat och sånt, det var gööra gott.
Nu sitter man bara här och dricker en powerade, men idag har vart en sån onyttigdag som man får lov att ha ibland, sånna dagar man inte hinner med något annat :P Så pizza och hamburgare har de blitt. Fyy skäms xD

        

Där var lite bilder från dagen, och 5 underbara vänner xD Tack för ni har gjort mina 2 år där helt okej xD Finns inga som ni, äger fett på våra lunch raster, kommer sakna er enormt. Bye bye

- dagen

Idag har man haft ledigt från skolan, blev väckt av Malin för hon och jag skulle köpa rosor till 4 elever-vänner som slutar skolan nu imorgon :( så de är lite tragiskt tycker jag allt. Men de blev att jag köpte 4 st själv för Malin åkte till stan tidigare. Idag efter allt åkte jag till marklandsgatan för att se på när Sofia tränade lite friidrott, men de blev mest lek idag. Men imorgon blir det bättre.
Sen har vi väl fått i oss lite mat och så, jordgubbar också så gott var de.
Nu orkar jag inte skriva mer, får väl ööhm skriva för sista gången denna veckan. För niklas ska lana så torsdag kväll - söndag morgon typ. FÅR jag/vi inte vara hemma.
Har massvis med dagar att ta igen på dig niklas, bara så du vet. ca 6-7 ggr??? De är nice, kanske är lättare att flytta hemifrån. För de vill jag verkligen göra. Jag menar det också.

- grillkväll

Idag efter en relativt kort och snabb dag i skolan så åkte man hem, tog sig lite glass och slappa framför tv:n, orkade liksom inte gå och köpa cider.
Vid ca 5 stack jag till bussen, för att träffa rebecca vid vita körkan. Haha när vi hade gått halvvägs så hade rebecca tappat sin vita tröja, så vi var tvungna att gå tillbaka igen. MEN de är ju därför hon kallas korken ;)
Sen satt vi och vänta på Oscar, han har man inte sett på ja ca 1 år, så det var lite konstigt. Men gud vad han har förändrats, på ett bra sätt :)
Vi gick till Rimi för att kolla ifall de hade cider, men de hade fan inte en enda, sååå det sprack jue.Fick bli cola.
Vi gick till Anna för att träffa Julia och Anna såklart, så sen började vi med grillning, o det var väldigt mysigt. Satt på filtar med massor av godis, korv o hamburgare, så det var trevligt.
Sen började det att regna eller dugga regn, så vi gick in till annas rum och var helt sega, men sen beestämde vi oss för att gå till Oscar och kolla på lite bilder av hans resa från KEnya, gud vad skoj de såg ut att vara xD verkligen en upplevelse.
Redan vid 10 så började vi tjejor traska hemåt, så det var la den dagen.
Eller jag fick gå hem själv i regnet, lite taskigt, men mamma skulle sova så hon orkade inte köra.
Ska väl gå och köpa rosor idag till 4 personer i min klass som tar studenten, så det är nice xD Ha de göör gött, pusshej

- aaotch

Klart att man bränner sig när man går en promenad med klassen för att se ostindiefaran att lägga till vid kaj 4, haha, solen var stekhet som den har vart de andra ggr i veckan.
Gud vad vi ska ha skoj imorgon xD Träffa Oscar Andersson för första ggn på 10 månader, och sen Anna, Julia och förhoppningsvis min Rebecca sk.a korken, räkan, piff ;)
Idag åkte man till gamlestan, för att vara med på göteborgs bowling förbunds årsmöte, de var väl nice. Att det alltid ska vara svårt att ha en tyst minut, man tar respekt för de som har gått bort och då ska man väl kunna vara tyst i en minut. Men ibland så är de en som förstör, börjar skratta mitt i typ, men jag höll tyst ändå.
aja vette sjutton vad jag ska skriva nu, ha de gödiie . kramen

- Wonderful day. xD

Idag vakna man vid 12 eller nåt, mamma och eddan kom hem vid halv 1 och började med "brunch" haha. Potatis, små panbiffs och brunsås. Det var en fin frukost, men jag handla gick ju och handla ägg, vetemjöl och ketchup.
Vid halv 6 gick jag ut och gick, vilket var störtskönt. Sen efter att jag hade gått en stund alltså vid ca kvart över 7 så kunde Rebecca komma ut. xD Vi gick först till "rimi",  ICA nära. Köpte glass och Loka Päron och korken köpte nån choklad. Efter mycket klagomål att fötterna gjorde ont satte vi oss och gunga på fiskebäcksskolans gungor, skoj man kan ha. Fick lite niciga bilder eller vad säger du, haha.
Sen efter några timmar gick vi på ett utedass, och fy f*n vad det luktade, haha men man överlevde med nöd och näppe. Vi gick senare till Pizzerian och köpte pizza, sen gick vi och satte oss vid havet. NI fattaar inte vad skoj och skönt det var, hade störtroligt.
Sen träffa vi på någon Jonathan där, tyvärr inte den hon ville men nästan. xD Så vi har haft en störtskön dag, tack gumman för du går promenad med mig, ;) Det går vi ner på, jag lovar.
Aja lite bilder  kanske kommer in senare, bloggen är lite seg just nu.
Men ha det så bra ;) kramen

- Master Jam

Igår blev som sagt en väldigt lång dag, kl 9 så var man hos frisören, blev typ samma frisyr som förra gången, men väldigt skönt är de och bli av med allt trassel i topparna.
Efter klippningen så gick jag till Restaurangen/buffén, vilket var sjukt varmt och jobbigt, men aa när jag ringde sandra så svara hon inte, så jag ringde Nettan och jag var typ precis bredvid när jag ringde, men de visste la inte jag. Skrev in mig, sen bytte jag om och tack å lov, ingen fluga xD Gick upp där jag skulle vara, träffade Maya och Anja och nånmer, de gick igenom buffén som vi skulle ha. Sen började vi sätta fram kallrätten, och därefter det varma, det varma var sjukt jobbigt att bära, speciellt potatisformen, så var glad att de inte åt så mycket potatis. xD
Dagen gick och vi hann putsa jätte mycket bestick, typ när vi inte hade något att göra så var de bara att ställa sig och putsa bestick. Andra omgången med mat var också mycket och göra till en början, men ju mer tiden gick, ju mindre fick vi göra, iaf i vissa tillfällen. Sandra och de som jobbade fick gå hem redan vid halv 9, men jag och Anja kämpade hela kvällen, fötterna var helt slut och man var varm överallt. 
Men kl 23.00 fick vi gå hem, men skulle vi egentligen inte sluta 22? men aja, pengar de är ju bra xD

Stackars mor, hon hade skickat sms vid 21.57 och sa, "jag står vid Ullevi nu, om ni vill ha skjuts". Hon hade också ringt hela 8 ggr. Men taskiga Johanna kunde ju inte svara, hade annat att göra. Men när jag slutade, ringde jag  henne och jag blev hämtad. För jag kunde seriöst inte ta ett steg igår. Eller jo, men de var plågsamma steg. Haha. Har idag en blåsa på stortån, men aja det får man väl ta.
Senare kanske jag tar en liten promenad med mina tofflor, för får inte i mina fötter i andra skor ;)
Men ni får ha de gött i denna värmebölja, kramen.

- årsmöte

Idag känns det verkligen som lördag i huvudet, haha är helt lost.
Men senare på dagen åkte jag till årsmötet och de vart ju nice, de tog ca 1 timme sen blev det lite mat i magen, vilket var väldigt behövligt.
Sen kom morsan på idén att vi skulle kunna spela bowling 4 series bakers xD så de gjorde 14 st av oss, resten stack. :P Men vi hade iaf roligt.

Imorgon harregud vilken dag, först ska jag klippa mig vid 9 tiden. Efter det så går man till Ullevi för att jobba på nån buffé jag och sandra i svarta skor, och byxor sen en vit skjorta. Med FLUGA, höhö de är la skoj xD
Men det är soft med pengar, tack för du ringde mig xD

Nu ska jag sova annars kommer jag aldrig i säng..
Kram


- Ledighet

Man vaknade vid åtta idag, vid halv 9 eller nåt gick jag till torget och tog spårvagnen till Shalgrenska, blev lite stressigt men jag hann iaf =) Doktorn sa inte så mycket, gjorde först ett lungtest och de verkade bra tror jag. Så sen fick man nya recept igen, så det var väl göödans.
Det tog bara en halv timme, så stack jag hem igen, gick trots allt xD.
Nu sitter man här och har precis gjort 68 tull papper på datorn för mor, så aa, det blir göödans det med.
Nu om någon timme ska jag ta och gå till torget och ta spårvagnen till Gamlestadstorget för vi ska ha årsmöte för klubben, och få mat efteråt. Så det ska bli väldigt gott faktiskt.

Men nu ska jag göra lite mackor så jag klarar mig tills maten vid 20.00, så ha de gödie i värmen, kramen.

- kvällen

Ja som sagt, man "orkade" inte att hoppa på en varm buss, utan man gick till frölunda torg och tog ut lite pengar, sen gick man och kolla i lite sportaffärer, gick faktiskt hem också.
Vid 5 eller nåt blev det pizza, fick i mig den efter ett tag sen vid 20.00 ungefär började jag den långa promenaden.
Ringde Anna för att fråga efter ett tält, hon kanske har men inte säkert. Det ledde till att träffas så började vi traska hem till anna för hon skulle lämna några påsar xD så gick vi och prata om gamla goda tider när vi gick på dagis och när jag bodde på apelsingatan. Det var skoj, fick oss lite skratt. Sen så blev de att vi skulle träffa Rebecca, så gick vi mot henne, och hon har tatt sitt första dopp idag. Give dah diploma to her, haha. Jag vill med.
Vi gick mot Julia och hon hade blitt dunder förkyld, men vi skulle bara fråga vilket datum vi skulle ta en grillkväll ;) så de blir nog mys någon dag. Till grädden på moset fick jag 3 myggbett, gud va de hoppa på mig.
Gick trots allt ca 3 ½ timme xD och ont i fötterna har jag med, men ska faktiskt börja gå till torget varje morgon, så det ska vi se ifall jag håller ;).

Aja sen gick vi ännu mer och ännu mer tills vi lämnade anna, så hon börja traska hemåt alldeles själv. Jag och Rebecca hade det skoj, men har nästan bestämt att vi ska träffas på lördag, på kvällen. Så det är nice xD 3 dagar har man träffat henne nu, skoj, skoj.

Aja får la ta och sova, det är trots allt läkaren kl 09:30 så sen är jag ledig hela dagen. xD
Kramen

- Värme

Det är ju lika varmt som i utländerna! om inte ännu varmare, är de skönt eller alldeles för varm? Ja du, vad ska man säga. Man ska väl inte klaga, haha.
Nu blev jag helt matt, ska man sätta sig på en buss som tar 1 timme till Ytterby, skoj. Inte alls, vill hellre gå en långpromenad och sen köra typ sit ups och lite så. Men vad ska man göra? sätta sig på en varm buss i en timme eller gå en långpromenad och göra övningar hemma? Får väl se.
Aja ska väl se vad som blir av dagen, men ska iaf gå nu, kramen


- Sverige ..

Idag är det Sveriges Nationaldag!  060607
Vädret har vart på topp, ca 25 grader.
Vid 10 i 4 ungefär så åkte jag till Aprikosgatan, för att gå en promenad med Rebecca och hennes bröder.
Men promenaden blev inte så lång, för de var så varmt. Vi drog upp till Julia för att se hennes nya hårfärg och narturligt vis för att träffa henne ;) Vi gick ner till fiskebäcksskolan för att vi skulle leka lite där, eller barnen iaf. Det blev mycket ståhej och pustande för värmen. Men vid halv 6 så började vi dra oss hemåt igen. Jag skulle ta bussen men den gick bara 1 gång i timmen för det är ju röd dag idag. Så var det en äldre kvinna som kom dit och hon trodde den gick 18:04 men så gick den inte fören 18:50 så hon skulle sitta där i 50 min tills bussen kom. Men duktiga jag gick hem. Fick i mig lite mat och jag å mamma drog och hämta tvätten i Kortedala.

Nu på kvällen har man väl inte gjort så mycket mer än kollat på Sverige - Island 5-0!!! och fått/gett massage från mamma. xD Så det har vart soft.
Nu ska jag faktiskt sova, har ju en skoldag till halv 11 soft eller hur ;) Sen vid 14 ska jag börja dra mig till Ytterby för att träna för första gången på 1 månad och 10 dagar typ, fatta vad jobbigt det kommer att bli! och i denna värme, hjäälp, men måste komma igång igen så det är bara till att bita ihop.
Godnatt och ha en underbar resterande vecka, så skriver jag väl imorgon! Kramen     

- hothot

Idag när jag kom ut ur svale dörren så såg jag att marken var blöt, jag bara va fan har jag helt fel kläder på mig? De skulle ju bli varmt. Men det visade sig mer på dagen att allt sprack opp och de blev 25 grader varmt med sol på himelen. Vi var bara 6 elever från början, sen stack Christoffer ner till kontorslagret och då blev vi bara fem.
Sheet Haris svagis, den backen jag putta upp dig för idag tog kål på mig, värsta syrebrist eller nåt haha.
På eftermiddagen så gick vi en liten promenad, sen fick vi sluta vid halv 2 ungefär. SOFTA TIDER ;)
Jag gick och köpte 10 st cd-skivor för att kunna få ner lite bilder som Pirkko ville ha från Emmas konfirmation, så ska jag skicka det imorgon så hon får dessa på torsdag. Nu har jag 9 cd-skivor kvar, och vet inte riktigt vad jag ska göra av dem ;) haha. Men något skoj kan man nog hitta på..

Igårkväll läste jag ut Harry Potter och halvblodsprinsen, den var faktiskt riktigt bra. Tänker köpa deras andra 2 böcker som tydligen skulle komma ut, så det är skoj.
Men aja har inte mycket mer att skriva, ha de så bra. kramen

- .....

Idag har man inte gjort så mycket, vart i skolan. Pratat ut med läraren om en grej , och allt blir bra igen :), vissa kan verkligen inte acceptera att man går slottsberg, de jämför sig med alla andra och tror att de är ta mig fan helt dumma i hövvet, vilket vi inte är. Bara lite svårare med vissa saker , det ska väl inte betyda att vi är cp barn som inte fattar ett piss? Haah? Vad tror ni egentligen, blir så frustrerad.
SÅ det samtalet med Gunilla hjälpte verkligen, för jag var så vet inte vad, snäste till och med till världens bästa assistent för jag orkade inte med mer just då. Men allt är väl ööhm bra igen.
Förästen jag är nästan klar med Information och Layout, only 4 uppgifter kvar, och de ser verkligen krångliga ut. Men Johanna brukar lösa det mesta.
Efter skolan så drog jag till torget för att kolla lite skor, och kläder men hitta inget.


 

Åkte hem och mamma började laga mat, efter det så kom Lådan hem till oss för de skulle prata lite innan årsmötet vi har på fredagen.

Jag och mamma gick också till affären, för att handla lite mat. Gött gött.

Sen på kvällen så har jag satt in tullar i dator, hjälper mamma med deras jobb, jätte skoj men man får värsta ont i nacken och ryggen, men aja får lite pengar för de, ööhm 50;- i timmen de är lite men många bäckar små heter de ju ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa slutet på Harry Potter, jätte spännande nu.. Godnatt , kram


- kvällen ;)

Efter att jag hade kommit hem från Nettan och stan med Sandra så åkte vi till morfar Taata för att få lite grillat.
Jag bestämde mig redan hemma att jag skulle gå från Eriksberg, så Johanna har gått en promenix på 1 ½ timme ungefär. Fick också lite fina bilder över vattet och så, hade faktiskt med mig digitalkameran.
Så det var väldigt skönt, både i skuggan och i solen. För det var inte kallt nånstans, bara underbart skönt :).

Dagen har vart helt okej, man blir bara så glad för att vädret är här och sommarn är verkligen på G! Bilder över ljuva Göteborg!. Sommar eller vad?  


- varma dagar

Igår åkte jag ju in till liseberg, träffa alla andra.
Jag, Sandra och kusinerna gick in och skaffa oss åkband, sen så tog det ett tag innan vi bestämde oss för vad vi skulle åka, men kom tillslut fram att vi skulle åka Juke box.
De va så mycket folk så vi åkte faktiskt bara några åkattraktioner. Vi åkte hem vid kvart över 7, kom hem till nettan vid 8, sen gick sandra och sanna ut igen för att handla lite mackor.
Tog oss lite kvällsmat, sen lite gott efteråt och sedan somna en efter en, jag och sandra kollade på big brother 2002. Gud va det var skoj när Peter var värsta full och pissa på golvet och sen i sin egen väska *fräscht*
Blev väl lite sent, halv 2 eller nåt. Jag vaknade sedan vid 4 för att deras telefon ringde och de var nettan som ringde fick vi reda på imorse eller aa halv 1 eller nåt ;)

Aja nu ska jag mamma och eddan till taata och grilla lite sen ska jag GÅÅ hem från eriksberg, duktigt va ;)
SÅ ni får ha de så kanske jag skriver lite mer senare, kramen.

- skoj

Senare på dagen ska jag och sandra vara på liseberg med kusinerna.
Just nu är jag helt trött, haha men man ska väl kunna bli lite piggare :P
Men aja ska väl fixa iordning mig och kolla lite på tv.
 skriver väl senare ikväll .


- talang 2oo7

Nu är talang 2007 över och Zillah med Totte blev 1 miljon kronor rikare, fatta vad gött. 18 år och vara miljonär! Vad underbart, hjälp. Flytta hemifrån och kunna göra allt! Inte helt fel faktiskt ;)
Det är min dröm ;) haha, tror ni den går i uppfyllelse?

Imorgon blir det nog liseberg med små kusinerna och Sandra då, de blir nog skoj. Hoppas vädret håller, men de ska de väl kunna göra, på söndag blir det iaf kanon väder 20-25 grader *puuh* :P 
Aja ska väl ta och borsta gaddarna, sen hoppa i sängen och läsa lite Harry Potter, gryymt sjukt spännande.
Kramen

- människor .

Var och köpte mat på ICA, och så var de värsta mycket folk.
När jag hamna i kön så kom en j***a tjock gubbe och stod och knuffa mig med hans stora mage! sen så står han och säger, "fan vad ni jobbar långsamt" jätte högt, jag blir rasande inombords.
Dra åt skogen , de gör ju sitt bästa så skyll inte på att de är långsamma för gör det bättre själv!
Fattar ni hur mycket skit de får ta ibland? Respektera att de vill arbeta överhuvudtaget, och de är säkert stressade som det är, så ska ni gå och klaga hela tiden. No respekt at all.

Nu över till ett annat ämne, fatta vad jag längtar till studenten. Visst det är två år kvar, men jag ska i alla fall ha roligt när mina kompisar tar studenten året innan ;) Det bästa med att jag tar studenten är väl att de kan komma på min när jag tar det 2009 ;)
När jag tar studenten är jag 20 och får köpa på systemet om inte de höjjer åldersgränsen, men det ska väl inte hända? Så det är gött, längtar verkligen, haha.
Tänk vad de andra längtar som är närmare än mig, och jag längtar redan och de är två år kvar. Aja tiden bara rusar iväg, så det ska nog gå snabbt ;)

Aja ska ta och smaka lite på maten eddy gjort, fast man har ätit, men man får väl alltid i sig lite mer ;)
pusshej