#333333

- grillkväll

Idag efter en relativt kort och snabb dag i skolan så åkte man hem, tog sig lite glass och slappa framför tv:n, orkade liksom inte gå och köpa cider.
Vid ca 5 stack jag till bussen, för att träffa rebecca vid vita körkan. Haha när vi hade gått halvvägs så hade rebecca tappat sin vita tröja, så vi var tvungna att gå tillbaka igen. MEN de är ju därför hon kallas korken ;)
Sen satt vi och vänta på Oscar, han har man inte sett på ja ca 1 år, så det var lite konstigt. Men gud vad han har förändrats, på ett bra sätt :)
Vi gick till Rimi för att kolla ifall de hade cider, men de hade fan inte en enda, sååå det sprack jue.Fick bli cola.
Vi gick till Anna för att träffa Julia och Anna såklart, så sen började vi med grillning, o det var väldigt mysigt. Satt på filtar med massor av godis, korv o hamburgare, så det var trevligt.
Sen började det att regna eller dugga regn, så vi gick in till annas rum och var helt sega, men sen beestämde vi oss för att gå till Oscar och kolla på lite bilder av hans resa från KEnya, gud vad skoj de såg ut att vara xD verkligen en upplevelse.
Redan vid 10 så började vi tjejor traska hemåt, så det var la den dagen.
Eller jag fick gå hem själv i regnet, lite taskigt, men mamma skulle sova så hon orkade inte köra.
Ska väl gå och köpa rosor idag till 4 personer i min klass som tar studenten, så det är nice xD Ha de göör gött, pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback