28 augusti 2008

Jaha då är nästan denna veckan förbi, iaf vardagarna och de ska bli skönt att slippa skolan 2 dagar. Vi gör absolut ingenting! Mer om de behöver man väl inte skriva för de blir bara samma skriverier som vanligt. Igår fick jag ett sms av Media Markt om att min kamera va färdig. Mina förhoppningar var ju att man skulle få en ny kamera, för garantin. Men icke, de hade inte hittat något problem så jag fick ju tillbaka kameran, och så hade de skrivit. "Inga fel konstaterat vid test, kontrollera inställningar i datorn".. Då kan ju jag säga att det har funkat i 1 års tid, då ska de la funka alla andra gångerna också? Så vad ska jag göra? köpa en ny kamera för att ni inte hittar något fel? Har testat på flera olika datorer men ALLA säger "kommunikations fel". Till och med han som jag lämnade in den till sa att det va fel på den, och ni ser inte att de står komminikationsfel? Jag har testat 2 andra kablar också, men de spelar ju ingen roll. Så nu får man ta bilder utan att lägga in de på datorn, skoj.
Annars går bowlingen inte bra, usch för min boll just nu. Saknar min Apogee ju, i onsdags gick vi igenom alla skåp som inte var låsta, men där fanns ingen. Frågat receptionen, de sa också att man skulle kolla skåpen, garderoben, och nere vid banan, men icke :(. Aja acceptera och gå vidare, men de va en älsklingsboll som heter duga!.
Skolan är skit som jag skrev först, men mer på de behöver man inte gå in på.
Ha de gött!!

25 augusti 2008

Jaha då var de väl dags igen dårå.
Igår så blev de väl inte så mycket, sov till åtta eller nåt och senare på dagen blev det bilkörning, gick rätt bra, fick bara två motorstopp och resten flöt på bra. ;) Körde massa rondeller som Anneli vill, och det går bättre o bättre. Körde faktiskt från gamlestan och ut på 90 väg, så nu är man väl dessvärre igång.
Va i skolan idag, inget intressant hände, det är så sjukt segt just nu men som sagt de säger att de är första veckorna så händer inte så mycket. Åkte till gamlestan sen vid 16.45 eller nåt tog jag bussen till gamlestan, kolla lite på matchen, tyvärr så vann vi inte, men jag tror vi kom tvåa. Jag och mor åkte hem, vem var köraren om inte Johanna Persson. Det gick faktiskt riktigt bra, drog varken kantstenar eller fick motorstopp och nedrigt vad många ggr jag stanna vid stoppljus m,m. När vi kom hem så blev jag lite tung på högerfoten men jag fick ändå inte ett motorstopp. ;) Sen backa jag in i parkeringen, så idag blev jag riktigt impad på mig själv. :D
Imorgon blir tråkiga slottskogen med skolan, palla liksom ha sån seg vecka, det är skola då man ska lära sig saker. Men men, ska väl fixa iordning mig inför kvällen och bädda som inte mor vill hjälpa mig med. Haha, Ha de gött !

23 augusti 2008

Haha oj vad jag skratta åt detta klipp Ida gav mig. Parlamentet med Björn Gustavsson är helt sjukt bra.
Här har ni den länken, gå in o kolla så garanterar jag att ni iaf får ett gött skratt i mitten den. :D
http://www.youtube.com/watch?v=eMEtub6wJB0 ...

Annars idag, har inte hänt så mycket, inget som jag vill dela med alla andra, så ni som vet vad som har hänt, säg inget vidare.
Jag saknar verkligen becca o det har bara gått en dag! Men ska väl åka till henne nåndag med bussen :)
Aja ha de gött, kram

23 augusti 2008

Igår vid 7 tänkte jag åka till nrj in the park med några människor, men jag hade frusit så mycket hela dagen och haft lite ont i huvudet så jag stannade hemma tyvärr.
Efter den sjukt sega skoldagen så åkte jag hem, käka korv med bröd & satte mig vid datorn, men jag kände att sömnen drog över, så jag la mig i soffan och somna i 2/3 timmar, det var riktigt skönt faktiskt.
Sen har man inte gjort så mycket mer, slappat framför datorn och jag blev själv på kvällen, så två dagar ensam hemma, det är ju så gött. ;)
Jaha idag är det dags ja, becca hon ska flytta till Uppsala idag. Undra när vi ses igen, men jag kommer och hälsar på dig i din lägenhet. I förrigår köpte jag också två nya linnen, med färg på! Mamma säger de att Johanna du ska ha mer färg, för färgerna jag har på mina kläder är , svart, grått, vitt & ett gult linne, det är ju inte det minsta färgglatt! Så köpte ett grönt och ett blått linne, så det är najs.
Annars inget nytt, men ska ta och försöka o diska eller nåt. Ha de gött !

22 augusti 2008

Alltså ärligt talat, jag säger bara att det är dunderskönt att sluta skolan nästa år. För fan man ska inte behöva prata om information som inte ens är viktigt i 1 timma o 15 min!. Man satt ärligt talat o sov inombords, men ärligt vi går i gymnasiet, de nya eleverna lär sig väl känna oss andra utan att vi måste göra tråkiga saker hela tiden. Först som sagt prata vi i 1 timme o 15 min om ingenting, sen kolla vi så datorerna funka, hade rast i 20 min, sen gick vi ut på en tipspromenad med karta. Sen sluta vi, ja det va ju sjukt lärorikt. USCH! Vill faktiskt lära mig nåt, så det är väl nackdelen med den skolan. Men ursäkta att det blev så argt brev, men va tvungen att få ut de nånstans ;D
Men ha de gött!

21 augusti 2008

Idag var det dags för skolan igen då, det var rätt så lätt att komma upp faktiskt, duscha och sen tog jag bussen till skolan. Ja vi fick två nya tjejer och en kille, tror att de heter Hodan, Nada och Gustav. Så nu är vi hela 11 i klassen, haha men ärligt det är trångt vid borden nu. Men jag börjar växelutbildningen den 1 september igen, så det är såå gött å slippa två dagar från skolan faktiskt. ;D Sen har jag åkt bil med becca också, hon körde så bra tjejen fast du kan ju faktiskt parkera lite närmare kantstenarna! :D Men verkligen grattis till körkortet och kommer sakna dig enormt när du flyttar till Uppsala på lördag. Aja bowlingträningen har börjat igen, och jag är så ovan med mitt nya klot , men det blir nog bra när jag väl lärt mig hur den går m,m. Men ska dra, ha de gött ! :D

19 augusti 2008

Inatt har jag inte kunnat sova, låg och spela tetris på mobilen till kanske halv 2, sen kändes det som jag kollade på mobilen 1 gång i timmen. Sen så hade rebecca ställt in sin uppkörningstid på min mobil kl 9!, så då vakna man ju av det också. Tänkte att jag går upp, så är man iaf lite förberedd på torsdag då skolan börjar.
Hon sa igår, ringer jag så har jag fått det, skickar jag sms så har jag inte klarat det. Men telefonen ringde och hon sa att hon klara det. Gud vad glad jag är för dig tjejen, verkligen värd det, så GRATTIS gumman.
Vi ska träffas senare och fira lite, och sen kanske hämta mina pyjamas byxor i ytterby som jag glömde förra gången vi var där. Så det ska bli en härlig dag, trots detta regn som öser ner.
Menmen ska göra lite annat innan jag ska träffa becca, och verkligen GRATTIS ;D
Ha de gött !

15 augusti 2009

Nu har man fixat ett nytt klot, det är väl inte lika kärt som min Apogee men när jag spelar lite mer med den nya så visst. Men som sagt det är lätt att vara efterklok, tänkte ju att man kunde satt in väskan i ett olåst skåp, men så långt tänkte man ju inte när det är i stunden. Men som sagt, lätt att vara efterklok!
Haha ärligt, många av dessa bowlare vet nu att jag blivit av med ett klot, och jag blir lika förvånad varje gång man skriver en sak, så går det runt till varenda människa. Och då kanske man har sagt det till 5 pers som står en närmast och tillslut vet ungefär 40 människor det. Men men, snart vankas det ny mobil och att jag ska börja betala mina egna räkning, ska bli intressant. Börjar skolan nästa vecka på torsdag, ingen ork alls för det men för alla som vill veta, så tar jag studenten den 11/6 - 2009, blev sjukt lycklig av att se datumet då detta sker. 2009 är året allt händer!
Ni undrar säkert hur teoriprovet gick, har sagt det till 6 pers och de andra som vet väl att jag inte blev godkänd. Kan väl säga såhär, var 4 frågor ifrån godkänd om man räknar med så många fel man hade minus de fel jag fick ha. Det söög rejält när jag fick veta det & innan man var ju så sjukt nervös, då undrar man ju hur det blir med de nya reglerna. Göra allt inom dessa 2 månader eller vad det blir. Men när jag bokar dessa saker säger jag inte, inte till någon, så nån vacker dag så har jag mitt körkort i handen. Det ska komma oavsett hur lång tid det ska ta!, föresten när jag skulle försöka boka en ny tid till teoriprovet så fanns det bara 2 plater kvar i Östersund och 1 plats i Lycksele, så det sket sig rejält. ;D
Dagen med Ala och Reeta var allt skoj, vi gick runt i stan, sjukt mycket folk, och sen åkte Reeta hem vid 18 tiden, då tralla jag och Ala runt lite och sen satte oss vid donkans / burgerkings sittplatser och prata om skolan m,m. Sen gick vi till lilla bommen och efter vi gått runt lite där så åkte vi hem, då hade tiden runnit iväg till hela halv 10, så vi båda kom med en buss så vi slapp vänta, det var sjukt skönt. :)
Annars idag har man bara sovit, trodde det var lördag idag men visst inte, det är ju fredag. :D Men jag känner mig så slapp och tråkig så nu ska jag väl slappa ännu mer vid tv:n o datorn.  Ha de gött!


12 augusti 2008

Ja då var det väl dags att uppdatera lite igen, idag var man lite smått nervös när man vakna. Skulle ju ha första körlektionen med körskolan. När jag kom dit och morsan hade kommit så kom en trevlig tjej ut och fråga efter mig. Vi gick ut i bilen och jag fick bilnyckeln, satte oss i en fin S60 och jag justerade speglar, stol och ratt!. Direkt när jag satte mig ner, vilket sjuukt underbart säte, något man kunde njuta att köra i. Den var mycket annorlunda än vad morsan bil var, kopplingen tog mycket högre upp än vad morsans bil. Var 6 växlad men den skulle jag inte bry mig om!, vi körde i sjukt många rondeller vid mölndal. Jag åkte också fel, jag skulle köra rakt fram i rondellen men Anneli sa håll till höger och då utan att tänka påt, så körde jag in till höger istället. :D Aja jag var iaf inte den första som hade missförstått henne, menmen alla gör vi våra fel. Men fick ju träna på backa runt hörn och så också, men det kändes bra och mer lektioner kommer komma!, sjukt mycket pengar kommer gå känner jag. Jag menar, jag kör dubbellektioner för på 40 min hinner man inte så mycket, har bara 10 lektioner kvar och det är typ 5 ggr till då.
Men nu har man nerver, sista dagen för pluggning. När jag gjorde de tre testen så var det iaf bättre än innan. Kanske inte på Fas Fordon då jag bara fick 39, men de andra två fick jag 49 och 51. Vet inte riktigt vad som går runt i huvudet nu, mycket är det iaf. Haha
Ska träffa mina två älsklingar imorgon också, Reeta och Ala! tjiiihooo vad jag längtar! har inte träffat er på månader och äntligen sker detta lilla under. :) Jag tror också vi börjar skolan den 21, för ettorna som ska börja har ju redan fått papper om det, men inte vi som går där? det är ju lite sjukt.
Aja fixat kameran, den blev inlämnad för de kunde inte fixa det själva, så jag får den väl om någon/några veckor igen. Nu ska jag spela lite poker, läser gör jag när jag ligger i sängen, minns mer dan efter då. :) Ha de gött


11 augusti 2008

Pressbyrån, bowling har det blivit idag.
Imorse hade jag sjukt svårt att gå upp, så gick upp i sista stund och tog bussen 10.38, haha Glenn och Carina blir alltid lite förvånade när jag kommer i tid, brukar faktiskt komma i sista sekund, men idag kom jag hela 10 min i tid. Började med tidningarna vid 11, och det tog banne mig hela dagen. Stanna till ungefär 15.15, för en western union kom vid 15, så då var jag så snäll och stanna, är inte roligt att göra en western när massa annat folk kommer till andra kassan. Menmen, åkte hem och värmde lite spagetti och köttfärssås, igår bad jag henne göra en orginal köttfärssås, utan champinjoner och massa annat gojs, bara köttfärs, krossade tomater, lök och krydda skulle det va i! och det fick jag, å gott var det också. :D Men iaf morsan kom hem vid halv 6, och vi åkte till hallen vid halv 7 för att spela träningsmatch mot sterling. Fick mig en liten överasskning, kan väl säga att den inte är så skoj!. Först ser man att bara mammas klot ligger i skåpet, sen kommer jag på, men ja just det la ju kloten i hörnet där borta efter Km:et för att jag inga nycklar hade!. När jag kom framtill väskan och drog ut den så tänkte jag, men gud vad lätt den är!. Väskan var öppen och i botten ligger endast mitt spärrklot!, blev inte arg eller så, utan jag blev mest förvånad att det är en idiot som tagit mitt klot. Så just nu har jag endast ett spärrklot och en sleten strikeboll som jag inte vill använda mer, får så ont i fingrarna av den!. Men men, vi förlora tyvärr, men om ett bord till skulle vunnit sista så skulle det iaf blivit lika. Jag hade väl 150 i snitt med min spärrboll, så är relativt nöjd som jag börja med en serie på 121, och sen blev de bättre med 177, och en serie på 156 och sista 150 med miss i sista rutan. Så jag får väl vara nöjd, ligger på mitt snitt iaf.
Imorgon så blir det övningsköra med körskolan för första gången, lite läskigt men jag överlever nog. Nu ska jag strax sova, Ha de gött !

10 augusti 2008

Jag tror det är om gårdagen jag ska skriva om, alltså det som hände igår. Jag hade fullkomligt glömt av att jag lovat Sofia och Linus gå på bio detta datumet, men vi fixade det ändå. Klockan 18.00 tog vi en bio, vi såg på Space Chimps och den var faktist bra. Jätte bra när man har mindre kusiner eller annat, för då går man ju på alla dessa barnfilmer med dem!, men ni växer ju också, och snart vill man se de såkallade vanliga filmerna! men det får nog vänta några år. :) Föresten, blir lika förvånad varje gång, vi beställer en hollywood++ och jag menar det är en stor popcorn, och 2 stora dricker i den. Varje gång så är den uppäten, undra vem det är som är popcorntjuven? :D Aja efter att jag lämnat av de hemma i kärra så tog jag bussen ännu en gång tillbaka in till stan och träffade Oscar, Anna, Julia, Louisa och Johan. Vi bestämde oss för att ta oss till Viktoria och väl där så tog alla en varsin dricka. Jag la in kortet under kvällen, för kände att det är onödigt att betala 10 kronor i extra avgift för varje gång man ska betala med kort!. Vi snacka och hade trevligt, Oscar drog vidare med några andra, sen kom 5 av annas vänner. Ska vi se ifall jag minns, Johan, Carl, Attila, Josefin & hmm sista kommer jag inte på just nu. Men det kommer nog senare, man träffa sjukt mycket folk som man kände innan som Frida, Matilda, Gabriel och så såg jag Ettan som jobbar på pressbyrån också. Det var iofs inte sjukt mycket folk, men aja vi drog väl vidare vid halv 1 eller vad klockan kan ha vart. Fast ja vi skulle träffa en kille som fyllde 19 eller nåt igår, så då drog vi till mc donalds och Johan åt lite natta mat, jag själv tog lite av han för hade själv bara ätit en tacos! och lite fanta igår. Men aja det kom väl 6 st killar till vilket jag inte minns namnen på, men men vi drog runt i stan lite och sen stack de till Victoria igen & då beslutade Anna o jag att vi skulle ta bussen hem. Delvis för att Anna skulle jobba dan efter, göör skoj! och man kände sig lite halv sleten, men ändå inte så farligt ;). Föresten, haha jag glömde mitt kort på Victoria, så sa Louisa men Johanna har du betalat? Jag bara åh faan, så stack jag ner igen och ja allt som allt gick på 336 kr, så där spara jag en hel del tior som skulle blitt följd om jag skulle betalat varje för varje gång. När vi tog bussen 11 över 2 så satt Oscar och en av hans polare där, så vi snacka med dem hela vägen till Beryll. Gick också av där, för kände att det var behövligt med mycket luft. Men var inte full som Julia sa hela tiden, men hon har ju ingen uppfattning hur de är, hon är typ nykterist, och första gången ute, men nästa gång gumman. :D Aja jag själv kom väl hem vid 3 eller nåt, kände sig seg, men ändå gick man inte och la sig!, va till och med uppe när Göteborgs posten dimpa ner i postluckan! Då var väl klockan en si sådär 5 eller nåt. Är redan uppe det är ju lite otroligt, men ska nog slumra till en stund för annars kommer morgondagen inte va så skoj!. Sov 4-5 timmar, och de känner man, hela kroppen är seg och lite efter, men ska plugga idag, måste göra ett teoritest, dagarna går snabbt nu & snart sitter man där vid de testet som är viktigast!
Men aja bilderna har jag ju fortfarande problem att få in, men har ju lovat typ hela folkmassan som var ute att lägga ut på facebook, men ja lätt när man får in de också. Nu ska jag gå och göra något annat, kanske sova. :D Ha de gutt !


080808 :D - 8 aug 2008

Idag har man vart uppe med tuppen, följde med morsan till hennes läkare vid 08.40 gick bilen hemifrån, sen blev hon skickad till Acessakuten för att bli röntgad, fick väl vänta 10 min eller nåt, sen kom hon in och blev röntgad. Efter det åkte vi till Eddy för att hämta upp tvätten från igår och Jag har kläder igen. :D  Min frulle idag blev en inbakad pizza med fanta, och ja som morsan inte mådde så bra så vilade hon huvudet i en timme, sen åkte vi till apoteket köpte hennes medicin hon fick utskrivet och åkte hem, nu sitter jag här trött som en apa och slumrar till i soffan när man kollar på kinas os invigning som är på detta coola datum 080808. :D Aja jag somnade i soffan i typ 2 timmar kanske - seeg som f*n. Ska nog till affären igen för att köpa lite grejer till tacos. Ha de gött !


6 augusti 2008

Dagarna rullar på ja, och jag blir bara nervösare och nervösare för varje dag, men alla tror på mig så jag får väl hoppas på det bästa. Ska till skolan nu varje dag som går och göra testerna, sen har jag två tester kvar här hemma, så det ska nog lösa sig men nedrigt vad jag är stirrig om saken. :D Aja i måndags blev det pressbyrån till 15, gick relativt snabbt ändå för fick ta kassan i totalt 30 min också. Efteråt där så åkte man hem i regnet och åt/packa lite sovgrejer för skulle till Rebecca vid 17, och sen så stack jag till stan för att träffa Anna och Julia för vi skulle då åka till Rebecca i Ytterby, blöt blev man när man äntligen kom fram. Vi åt lite mat, och sen la vi hennes bröder och sen blev det dags för den såkallade flumtiden. Vi satt och snacka, skratta, tog kort m,m och jag kan ju redan nu meddela att jag inte får in korten på någon av våra datorer! så ursäkta mig om bilder och annat aldrig kommer ut!. Vid tolv eller nåt sånt gick Anna och Julia å la sig för båda skulle upp tidigt dagen efter. Men jag och Rebecca gick in i deras föräldrars rum och  prata om allt mellan himmel och jord! Det var sjukt mys och väldigt trevligt må jag säga.
Det blev en tidig uppgång på tisdagen för alla egentligen, men ja jag åkte hem senast av oss och den dagen blev det väl inte så mycket mer tror jag, eller jo jag gjorde ju ett teoritest också på fas B, fick väl 40 eller nåt, relativt för att vara första gången. Sen spela man lite poker och snacka med två as goa 08or, så en av de har man iaf blitt lite vän med. :) Annars så sov man till halv 2 idag och efter det åkte man till körskolan för att göra lite tester, man blir tokig! jag tycker fas A är jätte svår men den ska vara den lättaste av dem alla! Lite konstigt, men aja, mer träning och jag kan det snart. :) Fas B gick iaf lite bättre, 47 men fortfarande mycket upp till godkänd. Det kommer nog det också!
Efteråt så gick jag förbi faster och kent´s lägenhet, de satt där ute och åt så blev jag uppbjuden och fick så sjukt god mat. Vi prata om lite allt möjligt, deras resa med farfar och pappa, våran spanienresa, och massa annat! Men iaf tack för jag fick komma och smaka på eran sjukt goda mat! Tog bussen hem vid 20.11 och kom hem vid 21.00 ungefär, så jag ska nog läsa lite i teoriboken och spela lite poker innan det blir nane dags.
Ska nog åka dit imorgon också, men får åka tidigt för de stänger ju där vid 14.00 eller nåt sånt, borde kolla upp det. Men aja nu ska jag ta och sätta punkt. Ha de gutt!

3 aug 2008

I fredags blev det femkamp på Liseberg med Nettan, Henk, Sofia, Sanna, Linus, Kjell, Uffe, Sandra, Peter och Karin. Jag själv kom 3 sist, är inte bra på sånt men men vi hade det trevligt. Senare hos Kjell blev det lite pizza m,m. Det var också nice men blev lite sent och snurr i huvudet, shotar är la inget man ska fastna vid.
Igår blev det IFK Göteborg - Malmö FF och det blev blodbad för Malmö FF men IFK vann med 2-0, det bästa var ändå att Robin Söder gjorde första målet efter 49 sekunder, det var sjukt grymt. :D Efteråt blev det att åka hem och sen dess har man inte gjort så himla mycket. Idag sov jag till hela halv 2 men jag trodde klockan var tidigare men icke, man blir alltid lika förvånad när man inte har nån klocka på.
Dagarna rusar förbi och snart är det dags för teoriprovet och anar väl att skolan börjar om några veckor också, sjukt att tre månader går så snabbt. Men saknar mina tjejer! :D
Ha de gött allesammans!



Bild 1 - Publiken från Iron Maiden
Bild 2 - Monstret Eddie från Iron Maiden
Bild 3 - Blomman jag tog kort på när jag gick på promenad
Bild 4 - Fiskebäckshamnen! :D