30 november 2008

Idag är det redan första advent, och 24 dagar kvar. Jag har faktiskt inte köpt en julklapp än, men det kommer! Idag var det ju speldags igen, dags för b-laget. Jag var väldigt nöjd med spelet fram till sista serien, förstod inte riktigt vad som hände, gick ut och gjorde en 135 serie :(. Men innan dess så spelade jag rätt bra, 166, 179 och 171 med de serierna så tog jag och Jörgen våra tre poäng, men i sista kunde jag inte hjälpa han, usch vad dåligt jag spela. Men men, matchen slutade 8-12 till frölunda. Annars idag blev det inte så mycket mer gjort, har kollat på tv, ätit pizza och kollat runt lite varstans på datorn. 
Nu sitter jag här och skriver i min kära blogg, ska nu ska jag se på parlamentet med Björn gustafsson.
Ha det göttit !! puss


29 november 2008

Idag så vakna vi ju vid 12, eller mamma vakna vid tolv så väckte hon mig halv ett, först åkte vi till torget för att köpa en present till en som heter Tea, mammas golfvän. Sen bar det av till Strike & co för att spela mot Qvinns!. Matchen var lite sen, men vi kom igång med den vid 16.00 eller nåt tror jag. Men matchen slutade 16-4 och jag tycker absolut att jag spelade väldigt bra. Trots mina svackor som jag haft rätt länge, så fick jag ihop 656 och var 5:te bäst, 1 poäng från att vara fjärde bäst. Men sånt är livet  ;D, har jag 164 i snitt så är jag väldigt nöjd!
Sen när det gäller garderoben, så ska våra älskade muppar inte stå själva! Jag och mamma fick hjälpa dem för det kom så sjukt mycket folk från båda hållen. Tycker det är fel att de ska stå, för det går tyvärr inte så snabbt som det behövs i vissa tillfällen. Men men, vi fick iaf tag på jörgen så han skulle komma in en timme innan han börja. Tackar för det! Men aja nu ska jag se ifall det kommer nåt bra på tv, ha de gött! puss!

28 november 2008

Igår fredags trodde jag att jag skulle få en lugn och skön dag hemma, för hade ju så sjukt ont i halsen!, men så blev det inte. Niklas han ringde två timmar innan vid 7 ungefär, och frågar ifall jag kan ta hans plats i garderoben för Ted hans kompis hade ringt och frågat om en pokerkväll och då ville han ha roligt istället för att stå i garderoben den sena tiden. SÅ trots att jag var dålig så var jag i garderoben med mor, och nedrigt vad mycket vi fick göra, det var så mycket folk så man höll på att svimma för ett tag.  Men det var väl inte något nytt, alltid stressigt där när det är fre/lör. Men det var några problem men det löste vi tillslut, tillexempel så tog garderobsrullen slut, där man trycker ut lapparna till galgen å till människan, så vi fick improvisera med att skriva deras namn på lappar och ge ut, men tillslut så klarade tekniska Johanna det, så då fick vi igång den kära maskinen igen efter 30 min :p.
AJa den kvällen slutade med att två killar skyllde på Strike & co för att deras jackor var borta, de hade lagt sina jackor i strike & co´s förvaring.. DÄr vi har våra bowling klot. Det slutade med att ena killen ringde polisen för att anmäla strike & co, och den andra skulle spela in våran konversation, men då räckte det för mig och mamma så vi stack därifrån. Jag var göör hungrig för hade ju inte ätit så himla bra på morgonen, piggelin, te och ananas. Först ser jag att burgerking hade stängt, sen körde vi till mc donalds och där hade de också stängt, så skulle vi åka till Statiol men gissa, de hade också stängt, så körde vi förbi Shell macken vid frölunda, och där hade de öppet så vi köpte två st korvar med bröd till nattamat! Vi kom hem vid 01.40 ungefär så vid 2 tiden hamna man i sängen. Tur att mamma ställde klockan på tolv för annars skulle vi nog sova ännu längre!

28 november 2008

Igår kväll efter pressbyrån började jag få riktigt ont i halsen, rätt sjukt att det bara kommer. Inatt var det inte lätt att sova, andades jag genom näsan så var det bara äckligt slemmigt :( och det gick knappt andas genom munnen för jag ha´r ju ont i halsen. Så idag när jag vaknade till borrningen ovanför så kände jag direkt att jag inte skulle klara av att prata hela dagen, vad jag än gör så blir de slemmigt :(. Ursäkta att jag skriver om det, och det låter nog rätt äckligt :/ men det är sanningen just nu. Vet ni något bra botemedel så skriv, just nu äter jag pigelinglass och dricker varmt te för att lindra, men gör jag det hela kvällen så blir de inte bra. :P Inga mjölkprodukter ska jag äta/ dricka iaf.
Sen i helgen blir det bowlingmatcher, a.laget på lördag och efter det blir det kusinvakt för sofia, sanna o linus. Söndag blir det att kolla fört ungdomsmatchen som sofia ska spela och sen blir det b.lagsmatch mot frölunda. Så hoppas inte min halsont blir värre, för det vore inget skoj. Menmen, så är det ibland och föresten, efter nyår ska jag skaffa en ny blogg, för år tvåtusennio och framåt! Den ska jag förutse med lösenord, så om ni då vill ha den får ni skriva erat namn och eran mail adress så skriver jag det till er. Men det blir inte fören efter nyår! Jag kommer påminna er om det.
Men nu ska jag hämta en pigelinglass, min tredje idag och dricka mitt te, så ni får ha det så bra, pusshej!

27 november 2008

Halloj halloj, jag sitter just nu i soffan med datorn i knät, kanske inte så himla bra, med strålingen som blir. Men det händer inte så ofta. Har vart på pressbyrån till halv tre, sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Har ont i halsen, men hoppas att det kommer gå över till helgen.
Jag skulle egentligen vart med på nån tjejträff på affären Sheshop men jag är verkligen tjock i halsen, så det blev inte av. Kanske ska ta en kopp te, eller nåt som förhoppningsvis kan lindra.
Imorgon börjar jag klockan ett och slutar 18 tror jag, så det blir en senare dag fast med Carina, så det ska bli skoj. Annars händer det inte så mycket, bara tar det lugnt för tillfället, julen den närmar sig med stormsteg och man får väl ge sig ut på stan för att fajtas med alla andra människor som ska ha så himla bråttom och så. :)
Men aja nu orkar jaginte sitta här längre, ha de gött ;D pusshej!

26 nov

Oj oj, undra ifall denna uppdatering kommer ske varje dag, för då kommer jag allt bli en riktig bloggare igen, men vi får la se ;D Efter pressbyrån åkte jag direkt till hallen för att träna bowling, det känns skönt att ha iaf fått bättre armsving igen, måste verkligen ringa malten för att få en tid, så han kan kolla mitt spel. Men det känns iaf bättre nu, får se vad hansäger. Annars har man inte gjort så mycket, blev ingen övningskörning hem, var för trött och så hade mamma ingen spolarvätska kvar, så fönstrena var göör skitiga. ;D Men ska ut och träna rondeller och sånt antingen i veckan eller så blir det nästa vecka.  
Imorgon börjar man vid 10 och slutar två, har sjukt softa tider, om man jämnför med alla andra praktikanter som också är ute på praktik, har hört att de har dessa 7-8 timmars pass och här kommer jag med 4-5 timmar om dagen! ;D Så jag ska sluta klaga på att jag har långa dagar!
Men jag ska strax sova, ni alla får ha de gött, pusshej! ;D

Uppdatering 26 nov. 08

Jag skrev ju igår eller publicera det idag att jag skulle till tandläkaren, och gissa vem som inte har haft ett hål på 19 år, jo jag, Johanna Persson. :) Men jag ska strax åka till pressbyrån, va tvungen att åka hem och äta innan, fast jag vet att man inte ska äta nåt på någon timme, men jag kan inte vara utan frukost ;D speciellt inte när jag ska klå becca med att äta bäst, träna lite och förhoppningsvis gå ner nåt kilo :)
Men detta var bara en liten uppdatering, efter bowlingträningen blir det nog övningsköra hem, men får se. Ha det så gott folket, pusshej!

26 november

Jag säger bara köp inte laptop om ni inte vill sitta uppe halva kvällen.  Igår så beställde Helen en dator till mig och jag hade 5 dagar på mig att hämta den på Inet. Idag efter pressbyrån så åkte vi och hämta de, och jag är så nöjd!, gött att äntligen ha en egen dator :D. Denna dator följer med mig när jag nångång flyttar hemifrån, men det dröjer allt några år till. Annars idag har jag bara vart på pressbyrån, jobbat och jobbat, plockat upp varor eller rättare sagt tobak. Sen efter att vi hämtat datorn har jag hållt på med den hela tiden, gött att ha trådlöst nät, kan sitta vart jag vill. Imorgon blir det tankläkaren vid 8.45 sen börjar jag 10.30 på pressbyrån och slutar vid 16.00 sen bär det av till träningen.
Men nu ska jag dra, Tar ju år och dagar att skriva med alla stavfel jag skriver hela tiden. Ni ser ju inte det som jag tar bort alla stavfel man gör med nya tangenter, ni kanske känner till det? :D Men nej nu ska jag sova, har suttit alldeles för länge här. Ha det gött, Puss

Detta inlägg skrev jag igår kväll, men råka trycka på fel knapp när jag skulle publicera. Men nu måste jag dra, ska till tandläkaren! Puss


24 november 2008

Nu har det gått ett tag igen, förra veckan var jag på pressbyrån hela veckan förutom måndagen. Då var jag dålig i magen, så fick stanna hemma. Men i tisdags så kom Gunilla förbi, för att kolla så allt hade/har gått bra. I onsdags blev det bowling träning och det känns mycket bättre nu, ska ringa min hjälpredare för att se ifall han tycker att jag förbättrats sen senast. I helgen så åkte jag till Nettan för att sedan på lördag åka till Lerum & bada med Sofia och Linus. Sanna hade nämnligen handbollstunering, så då badade vi andra istället. :)
I söndags blev det b-lags match och jag var köraren både till gamlestan - partille & hem, det gick bra men man gör väl alltid något misstag ;D. Själva bowlingen gick bra i strike men inte särskilt bra i Partille då det svängde jätte mycket!.
Men nu ska jag ta och göra något annat, kolla på tv & sen kanske gå en promenad.
Ha de gött!


16 november 2008

Nu har det redan gått en vecka, och jag är inte särskilt bra på att uppdatera. I veckan har man väl inte gjort så mycket, bara vart på pressbyrån, sen i onsdags skulle det ju bli bowlingträning men jag hade ont i huvudet och var otroligt trött. Sen just nu har jag inte någon passion för bowling, vill verkligen ha det men det är inte särskilt roligt. Men det är bara att ta nya tag, ska träna extra med micke och förhoppningsvis så kommer den goa känslan tillbaka.
I torsdags ringde jag till Glenn för att ta ledigt på fredag för att kunna åka till Ullared med Sofia, Kjell & Nettan. Nettan hon körde hela vägen, både fram och tillbaka, det gick jätte bra. Snart är det väl min tur ;D haha!
Jag tänkte ju köpa lite kläder o lite julklapps men jag hitta inga bra. MEn jag hitta faktiskt två tröjor, sen gick allt som allt på 911 kr, men då köpte jag tvättmedel och sånt! :)
Igår hade vi en städdag här hemma och mitt rum blev rent som sagt, men man lyckas aldrig hålla det så rent i mer än några dagar!, det börjar redan vankas både kläder i fotöljen och lite damm. ;D
Idag har det vart en riktig slappe dag, och jag är glad att jag sa att jag inte ville spela några matcher för damerna skulle till Mariestad och Tibro, sen tog tjejerna hem 1 vinst mot ös på!.
Men nu ska jag hitta på nåt annat ;D och föresten får säga Grattis på 1-års dagen Elias och Johanna, Vikkans barn! :) Ha det gött!

      Min nya bild här på bloggen, facebook och troligen bilddagboken ;D


10 november 2008

Idag kommer nog bli en lång dag, ska först till skolan vid 13.00 för att hämta mina nycklar, sedan ska jag gå på ett möte om vilket studentbolag ska ha iår. Sedan vid 15 eller när jag kommer tillbaka från mötet ska jag till pressbyrån för att jobba till stängning med Carina. Då kommer jag säkert hem vid 9 eller något liknande. Så vara igång hela dagen ska man vara. Sen måste jag säga att vissa folk är oerhört lata av sig, vårat skräp ställe är fullt av mat som folk slänger, ligger på gräsmattan, så fåglarna kan äta av det. Ser inte särskilt trevligt ut!.
Men aja jag ska platta håret snart, ha de gött!!

Happy birthday!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är EMMAS födelse dag!

HURRA, HURRA HURRA!


GRATTIS på 16 års dagen tjejen!


7 november 2008

Ja att man kan vara så glömsk egentligen. Har glömt mina nycklar två dagar denna veckan, i tisdags glömde jag de hemma i väskan, och idag glömde jag de faktiskt i skolan. Haha, jag menar lägg nycklarna på samma ställe hela tiden. Så nu ska jag hämta nycklarna på måndag. Sen så panga min ipod också, har gjort så en gång innan. Den bara stannar upp så kan man inte göra ett skit. : / ska åka in med den också, men jag tror inte min garanti gäller längre, men man kan väl alltid chansa och så vill jag ärligt talat att den ska funka mer än några månader innan den pajjar igen.
Men det är verkligen inget roligt väder ute nu, bara regnar o regnar hela tiden.
Jag kan nu meddela att jag är laktos, iaf mot yoggi. Blir otroligt dålig i magen av det, satte igång efter två klunkar sen var det toalett dags, usch vad segt. :/ Det är ju så himla gott!

Men aja får säga grattis till Merita som fyller 19 år idag och imorgon fyller kusin Emma 16 år!
Men nu ska jag kolla på tv, dra till elgiganten och sen göra nåt annat.
Ha de gött!