Den dära överaskningen

Den 27 / 11 - 06 var den dagen överasskningen inte kunde vara en överasskning längre, för mor var ju tvungen att säga vart jag skulle åka efter praktiken . Idag den 28 / 11 . 06 var dagen de inträffa, och jag skulle åka till stan Arkivgatan heter den. :P, så överasskningen var Helkroppsmassage, å de var för j*vla härligt faktiskt, bara bli masserad i över 1 timme *skönt*.  :D

Men sen när allt var slut så skulle man sätta på sig kläderna, å harre vad snurrig man blev :P helt sjukt, kändes som man var full eller nåt. HAHAHA.
Men klara av de iaf, fick ett glas med vatten o sen drog jag å tog ut pengar, köpte en macka, en loka päron, å tuggumi.  51 kr för 3 saker ;P

Men jaja, idag på praktiken var inte maskinerna vakna, de krånglade en massa och fick göra allt för hand typ, inte kul. Gunilla kom idag med, så nu är de ju bara denna lilla vecka kvar, sen åker man den gamla o fulla 99an igen, uuuuh längtar ej.

Men palla med mer, livet är hårt, men förhoppningsvis lättar allt när man blir äldre o flyttar hemifrån, för palla se människan på träning, hemma ÖVERALLT. ni kan inte förstå men jag själv tycker de är sjukt jobbigt efter alla åren som gått. Känns som jag inte kan vara glad, men får ju acceptera läget , å gå vidare som sagt, de är lättare sagt än gjort . Faktiskt.

Ha de bra alla som läst / läser dagboksinläggen. Pusshej


Aaaaahh

Är så trött på de, så jag flippar loss när jag ser dem.
Men vad kan jag göra åt de? nada!, jag är helt hjälplös.
Palla mera sånt, sluta upp , vill bara dra härifrån , men vart ska jag dra?
till pappa nää? till nån kompis? njaa, så de ända är väl att flytta härifrån liksom.
Men 17 år å flytta hemifrån, de kommer aldrig funka. Men ..... ja.

Fuck ! :P

Helt jätte slut ...

Det är precis vad jag är, så aa först praktiken på Fria bröd, sen tog jag då 58an till stan.
Kom till stan vid 5 över, gick till donkan, bytte om å satte mig i matrummet å läste tidningen.
började 16.00 å jaa det vart lite segt faktiskt, hade alltid något att göra, men harregud, ni folket är för jävla slappa rent ut sagt.

Ska nog säga upp mig och sen aa börja jobba på Fria bröd för Damir vill då ha mig där ;). Är bara bääääst på att skaffa jobb dårå. :)
Så kom hem vid 21,45 ungefär. Seeegt somatttan.  Nu orkar jag inte skriva mer, joo just de jag träffade en finne på bussen som jobbade på den gamla skolan, han vart rolig :)
Mattias o franmannen ni är allt för goa. Balla är ni, å fransis man köper inte en mobil som man inte kan hantera. ;) hahaha så rolig är du. Men aa ha de bra. kram

31

Fattar ni? de är bara 31 dagar till julafton, 1 år är nada. 2oo6 har bara rusat fram och alltid den 1 januari tänker man att de är lååååångt till julafton igen och man ska inte säga så, för tiden bara rusar, en timme är inget, en dag går hur snabbt som helst. Så vad ni än säger januari den 1. Säg inte att de är långt till Julafton, för de går snabbt lovar er. :)

Fatta folket, nästa år är jag 18 år, är ju lite gött faktiskt, det är faktiskt bara 5 månader kvar ungefär. Den 26 / 3 - 2oo7 gratta mig då blir jag mycket glad. :)

Just de, mamma har beställt ID-papper så om några månader har jag ett ID-kort i min plånbok, yeeeah ;)

Men aa ska strax sova eller ta de lugnt, stänga av burken och slappa. Ha de gött puss !

Lite blandat

Jaa har glömt så mycket saker att säga. Så därför heter min rubrik lite blandat ;)

Vecka 46 på måndagen så fick jag gå lite tidigare från praktiken för att åka till Shalgrenska. När vi väl kom dit så fick vi vänta i ungefär 20 min som vi kom 20 min för tidigt. :P När vi kom in så fråga läkarn migg/oss ifall de var lugnt att två läkarpraktikanter var med, å då sa vi ja. :P så då vart vi plötsligt 3 läkare o mamma o jag.
Vi tog sånt där pricktest över armarna så ja det jag fick testa mot var massa olika, som björk, pälsdjur, nötter tomat o allt sånt. Det jag var mest allergisk mot var KATTER o nötter då. Sen fick vi träffa två andra läkare. Som då fråga vad jag ville kunna testa där. då sa jag, att jag inte visste för de är jätte svårt att säga något man saknar, när man vart allergisk ungefär hela sitt liv. :)
sen kom vi fram till att jag ville testa tomat, å då ska jag få åka dit den 5 december och sätta en tomatbit på läppen o se hur jag reagerar. :)
så berättar väl mer om de då.


Efter praktiken en dag så ringde mamma å sa, vad gör du tisdag den 28 november.
jag: ingenting vadå då?
Jo du kan möjligtvis inte komma till stan halv 4?
jag jo visst, varför?
hon sa: nää inget, en överaskning. :P så  aa får se vad de blir  ;)

Jo just de, Damir som visade mig runt första dan han tycker att jag har vart bäst att ha där av alla deras praktikanter *stolt* å av vissa andra som nyss börja där, å jag är yngst. Är bara så grym.
Han tyckte att jag vart så bra så han har frågat mig ifall jag vill jobba extra, jag bara aa visst liksom, så berätta jag att i min skola kunde man få jobba ca 2/3 dagar i veckan å gå i skolan resten, så det ska jag fråga Gunilla, å de accepterar hon nog för jag är typ hundra mil framför alla på datorkunskap å så. :)

så aa detta inlägg blev långt, palla skriva mera. ha de gött. puss


Partaj ...

Ja exakt igår efter skolan drog jag till korken (rebecca) för vi skulle kolla in deras nya båt elida 5. Sen gick vi till Anna, vi gick förbi våran gamla skola Fiskebäcksskolan och ja det var mycket de hade ändrat. Gjort café, uppehållsrum och massa sånt. När vi kom till Anna hade hon fixat tårta, och en special till mig, marängbotten och chokladmossé. :) MUMS

Vi fick skjuts till Julia och när vi drog upp för trappan och tänkte knacka på dörren, så ser vi en bil och vi bara SPRIIIIIIIIIIING så sprang vi ner för trappan asgarva jätte mycket. Kul var de. Sen ringde jag Julia hem o hon svara.


Julia: Wildfang
jag: Hej de är Johanna.
Julia: nämen hej.
Jag: aa jag ville bara ringa och säga grattis.
Julia: ååååh tack så mycket
jag: varsegod


Anna, Rebecca började gå uppåt till trappan och jag avslutade samtalet med Julia o hon bara aaha okej, de var ju tråkigt.
jag: aa men måste, ha de så bra, så ses vi säkert nåndag.

Och vi var ju närmare än hon trodde så annelie öppna dörrn o vi sjöng åt henne och hon blev jätte glad såklart :) å överasskad. :D

Vi fick kina mat beställt och vi sjöng Karioke och varenda gång jag sjöng så fick jag mycket beröm, typ stjärna och massa sånt, bara en jätte dålig men den låten sjöng vi ju inte ens färdigt ;).

Sen gick jag o rebecca hem eller till bussen och jag märkte att jag inte hade nåot fritidskort med mig så jag ringde mamma o hon blev lite halft sur me hon hämtade mig vid hamnen.

Jag gick å la mig strax efter att vi kommit hem vart så trött för jag skulle ju jobbat idag men jag ringde o sjukanmälde mig för förkylning o ont i huvudet.
Jag var hemma, låg först i sängen, sen kollade på nalle puh o sen satte jag igång musik och började diska, ta bort tvätt från golv och så. Dammsög och tvätta toaletterna. :P yeeah, duktigt va? Nu kan ingen säga att jag inte kommer klara mig själv, för de är en sak jag kommer göra :). Å längtar till det med.
Har precis fått i mig lite mat o så, nu sitter man här igen, framför den eviga burken. :) Å just de, vi ska få måla eller tapetsera våra rum :D Iaf mitt rum och vardagsrummet, såå jätte kul :D
Ojoj detta blev långt, men ni får ha de så bra. Puss !


Kladdkaka .....

Ja precis, idag på praktiken så gjorde vi kladdkaka, Mums vad gott. Man fick värsta äta av de som man inte kunde skicka in till frysen. :p gott. Nu har jag frukost rast, och ska ner strax. Slutar halv 3, så ni får ha de gött, suckers! :) puss 

________________________________________________________________

Uppdatering 18.11!

Jo idag på praktikten fick jag en uppgift att göra, sätta på klisterlappar där de stod                        
                           
                                                         

 |  10 års jubileum   |
  |    1996 - 2006.  |

Det vart jobbigt när jag missa flera kladdkakor, men då kom räddaren i nöden Mattias o hjälpte mig. Och jag fick en lättare rulle där klistermärkena lossna lättare. ;) Kladdisarna var mycket goda faktiskt, tjååååck blir man med ;)
När man inte hade något att göra med kladdkakorna så tog man tomma plåtar och la på nya formar till degen för kladdkakan. :) Duktig har jag vart idag, och när jag skulle dra hem så fråga Damir ifall jag ville ha med mig en kladdkaka hem, och då sa jag jue självklart Jaa tack! :P, inte kan man tacka nej till en kladdkaka som man får gratis. :D Bääästa arbetskamrater med, de ääägeear, vill ej tillbaka till skolan om 2 veckor. :P

Men ja nu ska jag göra lite annat, puss påer suckers, (ta ej illa upp när jag skriver suckers, bara något nytt jag börjat säga). see yaa!


Ägeeeer lätt mycket ;)

Idag så gjorde vi pepparkakor, eller sånna paket med en "korv" i :P Så man får göra pepparkakorna själva. Det var kul kul.
Sen senare på dagen efter min lunch rast så fick jag ett litet uppdrag av Damian, och de var att göra så kartongerna blev platta. Så det gjorde jag så snällt. Men när jag var så snäll så skar jag mig i mitt pekfinger, och de stramar JÄTTE mycket, as jobbigt.
Men när jag gjorde de så sa han Damian att av alla praktikanter de haft så var jag den bästa. Å jag bara blev helt chockad faktiskt, och sa nog inte ett piss, eller jo "ballt" :P hur dum får man lov att vara ;). Men de visste jag ju redan från början att de skulle säga så om mig efter 3 dagar. (nä skojja) :P :)
Föresten så är jag grym på att komma ihåg namn, iaf med de jag träffar varje dag. kan 11 av alla namnen som finns ;) är ja inte grymmas i stan. :P

Efter praktiken så drog jag till hallen och spela lite bowling. :) Gött gött, så nu sitter man här och ska sova strax, så säger ....

Godnatt suckers! :D PUSS

Praktikplats.. yaaach

Några veckor framåt iaf 3, så kommer jag vara på Fria Bröd AB och inte i skolan, sååååååå jätte gött o slippa skolan faktiskt. Palla med den. :P
Igår fick jag bara ta hand om en maskin. Rätt soft, degen kommer ut ur en tratt, på ett rullband, från rullbandet så puttas den till en virvel där degen görs till en boll typ, efter virveln så åker den till ett tygrör (som ser ut som en ränna fast med tyg, som samlar ihop 3 sånna buntar med deg och släpper de i tyg påsar kan man säga och de åker runt några varv till de kommer till ett nytt slags rullband där degarna släpps och rullas till en maskin som gör bollarna platta och de åker in i en rullningsmonter och gör dem runda till korvar. (tjocka korvar) sen åker de ner i en låda som har 5 st utrymmes hål. :P Där degen då åker ner och in i ett galler där de sen åker in i en vagn, efter att 4 vagnar har blitt fyllda åker de in i jäsrummet i nån timme eller så. Efter jäsrummet till en varm ugn, där de ska vara i någon timme. Sen är bröden färdiga och de ska svalna lite, efter de så sätter man lådorna på ett till rullband och bröden sugs upp och sätts på ett till rullband och de åker vidare till nästa station :P, där bröden skärs i skivor, puttas in i påsar, sätter datum på och de åker in i en gigantisk frys där bröden är frysta i 3 timmar ungefär, när bröden är färdig frysta åker de ner i en virvel och de packas ner i kartonger. De blir tejpade och får en lapp på. (där de säkert står datum, tid och sånt). :) sen packas alla kartonger till 10 lådor upp och säkert 10 på bredden också. och så plastas de in, å skickas vidare nånstans ;). Så går de till.

För er som orkar läsa, ha en bra dag. kram


Helgen v 45

I fredags tränade jag lite, det gick hyfsat.
Igår så drog man först till hallen vid 10 för att kolla på a-laget dam, spela. :) De förlora tyvärr men aa, efter 3dje serien fick jag gå för skulle jobba. Började vid 12 och slutade 19.00. Fick en rast på 30 min och 2 kvartar, så häärligt. Moe äeger. :D
Jag drog ungefär 5 min tidigare för att inte missa bussen som gick åtta över till kärra.
Åkte till Centrum och köpte chips och gick hem till nettan och dem. :) det var inga hemma men jag satte mig ner och väntade på sandra och de lilla gänget som lämnade Andreas vid busshållsplatsen.

Vi satt mest vid datorn och kollade på tv, lillgrabben var så trött så han la sig bara ner på golvet på 2 kuddar och somna! Bums sa de bara ;) men vi var tvunga att väcka stackarn för han skulle sätta på sig pyamas och ta mediciner. Sen ville Linus vara uppe en stund till, jag o han lekte med tåget, kul :D man måste vara lite barnslig ibland.
idag så vakna jag 22 över 7 för jag hörde en tv, eller jag var ju vaken innan de också,men jag orkade inte gå upp. Så märkte jag att de vart Soffan som hade satt på tv.n så jag gick in där och prata med henne lite. :) sen gick vi båda upp för sanna och linus hade också vaknat, de lekte med tåg.
Jag tog bussen kvart i 9 till gamlestan. Spelade 10.00 och aa det gick som de gick. Åkte ut två ggr. Arg :P men jaja det släpper väl snart. Ha de bäst. Puss!

Lite kortfattat om dagen

Jag råkade trycka bort allt jag skrev så nu blir de bara kortfattat.
vart i skolan, fick gå lite tidigare för jag och Gunilla, läraren skulle åka till min praktikplats, Fria bröd AB.
Personalen var schyssta ifall han jag träffade. ;)
Sen drog jag till Gamlestan, spela lite och de kändes bra. 150, 154 och 168, 472 på 3 serier alltså 157 i snitt. =) Yeeah johanna. Tummen upp.

Drog hemåt och väntade på mor o eddy skulle komma hem, för de skulle börja med TACOS :D
Men de hade glömt att köpa de viktigaste, gräddfil och sån tacos krydda så snälla jag fick dra till affären och köpa de. :)

Nu tar man de lugnt och har precis kollat på 10 st låtar av Idol o6 och aa det var väl godkänt men inte jätte bra ;). Imorgon ska jag först kolla på damerna, sen dra till hallen. Åka från hallen till jobbet och från jobbet hem till nettan för att vara barnvaakt. Och på söndag ska jag spela kl 10, och senare på dagen så blir de förhoppningsvis lugnt.
Ha de gött. Puss hej


idrott, o lite annat

Idag gick man upp vid halv 8 ungefär. HÄRLIGT. :D
Åt faktiskt frulle idag, rätt gott faktiskt. fil, corn flakes och goda russin. :) mumsigt.
Efter frukosten så drog jag till idrotten, har blitt jätte duktig. Är alltid med nu, grym.

Vi började först med att kasta lite basketboll, började med 21an men hann inte så mycket, men jag fick ihop 4 poäng, grym var jag. Sen körde vi lite uppvärmning, sprang ett varv runt planen. sen hade vi massor av rockringar runt planen och 2 basketbollar, så skulle man kasta basketbollen i basket hålet och varenda gång man träffade fick man flytta bandet till första ringen m,m. När bandet hade gått ett helt varv runt planen så vann man. Men om man missade basketringen så fick man ta bollen, springa runt planen och studsa bollen. Jätte jobbigt och det fick jag göra för de mesta. Alltså springa runt plan.
Sen blev de basket, de var också jobbig. Men några mål gjorde jag allt. :D Så gryym. Haris sa "johanna du är en grym kastare" :P Å den vann vi tror jag. Kul vart de iaf.

jeje nu ska jag snart sova, ha de bra. Puss


fria bröd

i måndags fick jag reda på att jag skulle få praktik på friabröd : / de ligger i Högsbo, tar ungefär 30 min att åka dit kan jag tro. Yeeah ballt får man väl hoppas att de ska bli, ska äna vara där i 3 veckor. Bäst för dem att de lär mig något ;).

vet inte vad jag ska skriva idag, så mycket har inte hänt. i måndags träna jag lite bowling. De går uppåt men har mycket kvar att lära mig. Bowling är en kul sport men en väldans krävande sport. men som sagt, man måste trivas och de gör man ju.
I tisdags gjorde jag inte så mycket, slappa nog de mesta. Men aa nu ska jag sova. har vart otroligt trött de senaste, så de blir tidiga sängtider. ;). Ha de bra. puss


Bowling, Lerum.

Japp japp, precis. Idag så drog jag först till Gamlestadstorget för att hämta mina bollar, gick upp tidigt, åkte tidigt, och kom dit 09.06. Fyy lite segt men aa. Hämta kloten och gick upp för att kolla vad som var på g, det var tävlingen 50+ och när jag kom till kassan sa Anna.

"Nämen nu har du kommit fel, det är faktiskt 50+ här och inte något annat" , jag bara "aa så gamel har jag inte blitt än". Så aa sen stack jag ner och kolla i en tidning och sen kom dem då. ungefär 7 min förtidigt.
Satte mig i bilen och ja när vi hade kommit halvvägs börja de ryka där bak. Vi var tvugna att stanna intill kanten för att se vad som pågick, efter ungefär 10 min kanske så åkte vi igen. :) då kom de iaf ingen rök.

Vi kom till hallen och vi vart där lite tidigt så jag, Andreas och Sandra gick en promenix som "uppvärmning".
Vi började spela och jag fick spela med Zarah ,grymme tjej. Kom på 2a plats. :)
Själv spela man lite upp och ner, fick bra strikeslag men halleduttans va dåligt de gick å spärra, inget funka. Och grattis Andreas du tog världens svåraste hål typ. 7 - 10. :) En historia! ;)

Yeye vi drog till hallen, dumpa våra klot där. Sen tog jag spårvagnen och de andra åkte bilen då rå. :)
Så nu är jag hemma , föresten lagade spagetti (fullkorn) med köttfärssås, och jag LYCKADES :D Yeeeah grymmast.
aja men imorrn är de skola, har vart väldigt skönt med lov faktiskt. Ha de gött, nu ska jag slappa och sen slafa. Hej hopp ...puss

Halmstad ..

Japp dit ska Sandra, Nettan, Kjell och jag dra. Ska hälsa på Sandras farmor :), så sööt är hon.
Men aja ska göra mackor nu så jag klarar mig. puss å hej .

Ja vi kom hem ungefär vid 17.45 kan jag tro, vi vart ju hos Sandras farmor i Halmstad då rå, så när vi kom dit sa alla hej till oss och vi stod och kolla på när hon skrapa av sås och lite rester från sin mat hon hade fått innan vi kom. Så gullig är hon va ;).
Vi satt och prata lite, tog lite kort och så , nice värre. När vi hade vart där nån timme så åkte vi till gustav´s och käka mat. MUMSIGT (alltid lika gott). Sen blev de glass efteråt. gott gott.
Hemresan var segast, som de blev mörkt och jaa usch. Men vi hade en trevlig dag, det som är de viktigaste iaf.
Oj oj nu måste jag hoppe i duschen snart, ska ju upp tidigt imorrn. Puss !


Städning, hallen, tvätt, och idol.

Som sagt, idag har vakna man vid elva för mor höll på att diska, men jaao fick iaf min skönhetssömn.
börja morgonen med att städa lite i mitt rum, tog bort lite rena kläder ur påsarna som legat på golvet i ungefär 1 vecka ;), sen plocka jag bort lite skräp i min fotölj, o golvet då rå. mor hon dammsög lite så aa de är iaf mycke renare o man slipper att städa sig själv under fötterna på några dagar.
Senare vid två eller nåt kom eddan å hämta oss i sin arbetsbil o vi åkte till mammas jobb för å hämta hennes ny polerade bil. Nice ! :P .

Vi drog till hallen och där var de jaa fullsmäckat så träning blev de inget av. Har bara tränat 1 gång denna veckan å det var på måndagen. Men ja får se hur de går på söndag.

Sen åkte vi till Eddan o la in en maskin tvätt åkte upp till kortedala torg och köpte lite lätt mat. :) Baugetter, kyckling, godis och 1,5 l coca cola!, (faktiskt mamma som gav de till förslag, så de tackar man ju inte nej till). Åkte tillbaka och käka maten o sen stack vi ner till tvättstugan igen. La i maskin till och efter 45 min en till och vänta 45 min till och lägga en till. Så  aa 4 maskiner blev de (mycket springande).

Vi kollade på idol då va. Såå aa blev ju värsta skrällen och GUUUUUD vem orkar med alla fjortisar som skriker DAAAANNYYYY, älskar dig!. ööhm jaa . Precis. Lilla Danny boy åkte ut.
Sen när man kom hem, gick man in på lunar, ungefär hälften av dem som skrev lajv skrev, " åååå Danny inte rättvist, Cissi skulle fan åkt ut, inte du!." jaja
Visst jag kollar med på Idol men inte är jjag en liten fjortis som skriker lite fjortis saker. :)

jajaja nu ska jag väl slafa, upp kl 9 eller nåt, måste duscha, sen vara på torget kl 12.20 för att senare åka till Halmstad o träffa på sandras farmor. Nice!.  Ha de så bra. c´s


Seg dag idag...

Jo precis, har vart jätte trött idag. Eller man kanske borde börja träna, gå ut och gå. Men vem vill de nu när de är så jätte kallt redan i november.!
Så idag har man bara vart hemma, tänkte åka till torget o se ifall man hitta några nya vantar eller annat, men vart för slapp för de, men de blir nog av imorgon kan jag tro. :)

Asså när man är hemma själv eller när bror är hemma så känns de helt okej att kolla på tv men tills morsan o eddy kommer hem så tar alltid eddy över kontrollen, åå jag drar in på mitt rum å sitter där tills man ska gå å lägga sig typ. 
Va fan de är vårat hem, våran tv, allt är vårt! Å du tror att du kan bestämma o lyckas alltid. Säger bara massa svordomar till de, vill inte ha de så. Men vågar man säga ifrån eller? Näää faaan. Utan man drar bara därifrån, fegis är vad man är. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Palla, orka, skit. 
Viilll ut och gå, prata med någon, men vem vill de? Ingen. 
Så får väl sitta här. 

Men imorgon vill jag shoppa saker. Bara shoppa , ta de lugnt, å kolla på saker, så de ska jag göra. Hur trött jag än är... Ha de bra, nu ska jag kolla annat eller kanske ta o sova. Så slipper man allt. Puss 

Brrr .... kallt

Jaa idag som sagt så var de väldans kyligt ute, frös jätte mycket trots everest jackan, men hade typ en linné skjorta på mig under så då blir man inte särskilt varm ;)
Träffa Anna o Julia idag då ra. Skulle egentligen träffas i stan men träffades på 50 bussen, jag fick värsta överraskningen, Anna o Julia gav mig ett litet kuvert för att de inte hade gett mig någon present när jag fyllde år den 26/3 :P aaa jag öppna den då, och fick ett vykort typ med en lite nalle på och hundra kr i. Jag bara jaha , aa tack så mycket. :P korken ska oxå få en sak .

VI beställde typ först biljetter till F.O.U förortsungar, och den börja då vid 16.00 tiden så vi gick å fika på Frank´s , tog en broownie med grädde. efter ungefär 2 timmars sittande o pratandes drog vi till bion o köpte lite popcorn o julia köpte nån chokladaktitgt. :P

efter bion stack vi hem till Julia o typ spela spel , å prata lite. Korken föresten as kul o prata med dig. :D :D
var glad som alltid. :D

Men aaa hoppas vädret blir bättre o inte så kyligt som de vart nu. Ha de bääääst. Puss

1 november

och jaa när man  vakna idag så öppna man dörren ut till vardagsrummet o så ser man ut ur fönstret o man ser att taken är täckta med snö! jag säger "åå harregud!".
Hur kan de börja snöa redan nu den 1 november liksom, tänk hur mycket kallare de kan bli om i december å så? sveeeen kallt va fan. Men jaja, bara till att klä sig varmt o om man nu har en everest jacka så ska man ju använda den! ;).

men 13.22 går bussen till torget o jag ska ta 50 bussen till stan o träffa Anna o Julia vid da fontänen !. :P nice nice. men jag träffar nog dem på bussen kan jag tro. Men ha de gött folket
så hörs vi. Puss bye bye riverside!