Donkan

Ja precis mitt höstlov har börjat med att jobba på donkan, lör, sön, mån o idag tis. Så nice!
Men aa det har väl gått bra, lite segt å börja så men NU har jag lov, jipppie.

På onsdag imorgon 1 november så ska jag träffa Anna och Julia , Yeeeeah :D så kul de ska bli och träffa er igen. Föresten så såg jag Anna idag när jag satt på bussen, nice nice.
Synd att inte korken kan va med, hon ska ju vara med andra, SVIKARE :D :D :D ;)

Detta är sant, "den som vågar, vinner allt" yeeeah. That´s da sheet.
Någon som kan hitta mitt schema ? aaaah de är borta! putsväck.

Jeje på söndag iaf ska jag spela solkatten open kvart i elva tror jag, om jag inte minns helt fel ;), med Andreas o Sandra, Nice.

Men aa jag vill ha nya fina kläder, å det har jag ju råd med, är så glad att jag stått ut att jobba på donkan, men städa är la gött för att tjäna cash till kläder å skor m,m. :D lätt soft, fast kan bli jobbigt ibland. Men de får man leva med. ;)

Ha de grymt bra , så kanske vi ses, på bowlingbanorna, stan, nått ballt matställe. Bye bye riverside *puss*

"borta bra , men hemma bäst"

Nu är jag äntligen hemma från far :) blev ju bortkörd härifrån för Nicke skulle lana med en kompis. Yeeasch. Kul kul.
Ja vad har jag nu gjort tor - sön? :P
jag gick ju i skolan tors, fre. sen jobbade jag lör o sön. åå sjukt jobbigt, på jobbet så är de en annan ny som börjat där, å hon heter också Johanna Persson , vilket sammanträffande. Så när jag ringde till Donkan så fråga jag när jag börja, så sa de , runt 11 tiden. jag kom dit elva. börja jobba 5 över (lite försenad) så efter nån timme kolla jag på schemat. å där står de, Johanna Persson 12 -19. man bara Yaaaaa jobba en timme förmycke. trevligt trevligt, pengar fick man ju för de.

Imorgon ska jag jobba, 8 - 13 sen dra till tandläkarn å lite så, efter de kanske jag å mor drar till kungsbacka tror jag de är å kollar på ett par fräsiga skor. =D
På tisdag jobbar jag också . så tar de troligen lugnt efter den dan.
På onsdag ska jag träffa Anna å Julia i stan så ska vi fika eller nåt å snacka lite skit :) :) KUL ..
Torsdag o fredag ska jag troligen träna lite extra . :) Behöver de , lördag ska jag ta de lugnt å söndag spela i Lerum solkatten open. yeeach , thats my weeek.
Ha de gött, palla skriva mer ;). Puss


Bortkörd

Från mitt eget lilla hem , alltså från mor. Niklas och Simon han kompis ska Lana , ueeee så tröligt.
Jag får då vara hos farsan, o kolla på tv , å sen kommer jag veta alla reklamer som finns, kul va?
Lite bowling blir de nog också. :)
Sen får jag väl se vad som händer. ååh just de på måndag kl 14.30 på lovet så ska jag o mor till Odontologen och jag ska få veta ifall jag ska få operera mina tänder som jag har lite problem med dem. min underkäke ligger över min överkäke om man säger så. såå de ska de göra med mig, flytta tänder o sen ska jag få vara hemma i ca 6 veckor. JÄTTE kul (not) de kommer nog bli plågsamt.. men aa, de löser sig  nog.

Aaaah jag får flipp på mitt lillfinger, de verker till tusen ibland,:( jobbigt, kan inte ha mitt lillfinger liggande när de är så, utan de får stå upp i vädret. men jaja är van.

Jusst de , de skulle ju bli "storm" idag , å den skulle vara större än Gudrun. Inte mycket, men lite större, får la se ifall den kommer idag eller ifall de bara är snack. =)
Men nu ska jag snart dra till farsan, ha de bra. kraaaam så skriver jag väl på måndag å berättar lite vad som hänt. Puss ses .

Jaa exakt .

Det var ett litet tag sen man skrev nu, men jag har inte orkat. Igår jobbade jag 17 - 22 å de vart lätt roligtaste jag vart med om :) , Maoro, Antohny, Helena de sluta tidigare typ vid 7 så då var de bara Jag, Johan och Birger, kul kul. Lite slappt men ändå att man hade roligt.
Johanna å grabbarna yeeeah (H)

idag är de ju onsdag, gick i skolan som vanligt, sen drog jag hem, fixa lite käk å gick till torget för å träffa mor. Skulle hämta hennes nya väska å kloten, så träffa vi martin , klossen å Kim . yeaach. that´s ok!.

sen drog vi till hallen, tog en liten omväg för orkade inte med köerna på E6an så aa, men de tog bara 18 min så de var ju rätt soft. :)
Träningen gick rätt bra, slagen kändes bra , men resultaten kommer på matcherna å tävlingar :) Promise!.
Sen hade vi medlemsmöte å sen blev de hemgång å en lat avslutning, alltså Pizza till mat, gott got. MUMS!
Nu sitter jag här å ska snart slafa, läsa lite Harry Potter så den blir klarläst ;) Jepp , Godnatt. eller ha en bra dag vilken tid ni nu läser detta ;) . Puss.

shopping, bowling

Japp de var min dag de, dagen börja med en tidiguppgång och bila till ullared. ;)
Vi kom dit ungefär halv 9 ingen kö in, häärligt.
shoppade lite, sen betala vi o tog en fika gick in igen, shoppa lite till o sen betala, lämna allt i bilen och gick å käka, MUMS :D. Mat är goott.

Sen var bara bilturen hem också, den gick snabbt å lätt.
Kom hem packa upp våra varor snyggt å fint :). för mig blev de 2 t-shirt, 1 sport-bh, julklapp till nicke, 1 collage-tröja. :) å 3 par strumpor, å självklart tuggumi som är grymt billigt, bara 7,95;- /st. :D yeeah.

sen blev de åk till hallen spela 3 serier, kändes bra men resultatet kom inte fram liksom ;). men de kommer så småningom.
kollade på mix-dm men åkte hem vid ungefär 8 eller nåt, otroligt trött.

Nu är jag hemma o gör pasta till skolan imorrn :), gott gott. Efter skolan blir de JOBB :O 17 - 22 vilken skit tid. men aa, får la lite OB förhoppningsvis.
Men nu ska jag ta hand om pastan ,klockan ringde. Pling pling :P Ha de bäääst. puss


Bowling, bowling

Mat och bowling ;)
Idag fick man gå upp TIDIGT , kl halv 9 ungefär, usch så trött jag var då.
Åkte först till Eddy o hämta mammas bil sen körde vi till Kungälv (Eddy o Jag), så kom vi dit ungefär tjugo i. Började spela vid 10 som planerat, inspelningen går sådär men fick allt kläm på de tillslut. :)
Så jag fick 615, serier 162, 133 : / , 160 o 160. Jämn idag, o vi vann med 12-8, lätt match ;)

sen drog vi till gamlestan  o lämna bollara, käkade mat och kollade på ungdomarna som spelade :) grymma var de också, vann. Häärligt.
VI åkte hem till oss och mamma stod o laga lite mat, för mig blev de köttfärssås o pasta, klassiskt!.
Mamma o Eddy käka broccoli paj me bacon.

Igår (lördag) så var jag först o kollade på tjejorna, de spelade lika mot X-calibur, skit bra jobbat.
Killarna vann också :).
Efter matchen med tjejorna så åkte jag och jobbade 6 jobbiga timmar, eller 5 timmar och 15 min om man ska vara exakt. Men de gick ju bra bra. Sen fick man skjuts eller hur de stavas ;).
men aa ska dra, ha de bääst. Puss

Fredag den 20/10-06

Är en mycket bra dag. Det kom pengar på kontot idag och så är de ju självklart en goo helg, så man slipper skolan ;) Imorrn blir de att kolla på bowling och sen dra å jobba lite. Efter de är man nog rätt slut, och blir hemgång.
På söndagen blir de match i Kungälv och jaa bättre lycka denna gången, för min del iaf ;)
Sen OM man hinner så kanske man kan kolla på ungdomarna i strike &co men som sagt, tvekar stort på dedär. :) lycka till alla som ska spela i helgen.

Idag så började jag dagen med att försova mig, så jag GICK till frölunda torg och så skicka jag till korken att jag försov mig och hinner inte med halv bussen, så skrev hon att hon också lyckades att försova sig så jaa vi tog kvart i 8 bussen istället ;).

kom till köket och jaa vi prata lite först och sen började vi med maten, Mikaela dukade, markus börja skära kyckling och jag gjorde efterätten!
Efterrätten blev godast!, haha den var ju tillagad av mästerkocken johanna persson! :) Nää skoja allt var gott förutom smörgåsen var jag inte jätteförtjust i! men allt gick ju som sagt att äta, för vi alla är mästerkockar! MVG on da foood!. Jag glömde skriva att Christoffer inte slapp undan tvätten. hahaha Stackarn, och så fick du dammsuga och de blev ju hyfsat rent ;). Duktigt .

Yeeach ha de väl en bra vecka. MEn ha de bääääst . puss

S.ka sjuk

Jag var så trött imorse, pallade verkligen inte med de. Så jag stanna hemma och kolla på tv och tog de lugnt. Soft, visst några clasmates hata säkert de, men idag var en jobbig dag, ont i magen o halsen. då går inte jag till skolan iaf.
De var ändå bara 2 lektioner, Orka med de.

Nu /snart ska jag dra hem till farsan o käka ungskorv med pot.mos .. (potatismos.)
sååå see ya later aligator ;) :P Exakt *kram*

____________________________________________________________________________________

Uppdatering 20.25

Såå nu har jag vart hos far och käkat , gott gott. Sen blev jag hämtat av mor för jag kände inte för att sova där, och gladligen så accepterar han de att jag inte sover där, och äter bara ibland.
Men aa nu sitter jag här igen, framför den vardagliga burken!, man sitter faktiskt mestadels här om man inte har någe speciellt att göra, så det är mitt liv. Haha nää skoja, men en del av livet är datorn. MEN det finns ju annat. ;) Men *kram på er* bye bye riverside


skola och trötthet!

Idag har man vart otroligt trött. Vi har ju bof denna veckan som sagt och idag var jag, Christoffer, Mikaela, markus och isabelle i köket och merita och ala i lägenheten.
Vi som var nere i köket prata lite, drack te och aa så gjorde lärarn en liten inköpslista. Så sen drog vi till affärn och köpte lite saker, och självfallet skulle de vara krav.
Men efter de drog vi till köket och lämna maten, eller jag drog till köket med Tina och de andra till Bamba.
Jag fick mat där, Fullkorns pasta, köttbullar och lite sallad. Mums mums!

Efter våran lunch rast så kollade vi på Monsters Inc , riktigt bra faktiskt. Fick sina små flabb, haha.
Jätte ball var den och efter de sluta vi, 20 över 3. Yeeeah (H) (a)

Imorrn ska jag, mikaela och markus till köket och laga mat. Med Tina ;) That´s da sheet. och stackars dig Christoffer, lider med dig ;P. haha.
Men ha de bääst och ha en bra vecka. Bye bye riverside! *kram*

Svenskan

Är lagom bra nu på kvällen!

På msn heter jag "klistfastrad framför tv;n Prison Break!".

Klistfastrad framför tv;n nu, Prison Break ! ;D Johanna http://pyyret.blogg.se/ , läs om ni vill . says:

Hahaha Erkänn ..

Kjolo says:

hahaah.. va har du lurat mej till????

Kjolo says:

haha... Va betyder Klistfastrad???...

Kjolo says:

Såg att du kollade på den förra veckan så va ju bara tvungen att kolla va de va förnågot...Den va ju skitspännande...Tack för den upplysningen....

Klistfastrad framför tv;n nu, Prison Break ! ;D Johanna http://pyyret.blogg.se/ , läs om ni vill . says:

haha den började ju för längesen. :P


Men erkänn jag har bra svenska på mitt namn? De äger. Nytt ord för mig, yeeeah!
Hajdo ..


Ny dag ..

.. och man lever än ;)
Idag har man haft en rätt soft dag, men ändå en tråkig dag.
Först så kom vi till skolan , prata om vad som skulle hända på våran BoF vecka, Dvs. Boende och fritid vecka! Så vi aa hade tydligen bestämt att vi skulle dra till saluhallen och se vad som fanns där. Trevlans aaaah så tråkigt. Men man överlever ju!
Så bestämde vi vad vi skulle göra för mat m,m. De blir väl rätt god mat tror jag ,

Förätt: Nån macka med rostbiff och keso.
Huvudrätt: Kyckling med curry och ris tror jag.
Efterrätt: Bär med yuogurt med choklad nåt. :P Lät väl gott? Nyttigt var de iaf.

Ja efter skolan så drog jag till hallen och käka mat, MUMS (min frukost kl halv 3) :P INTE bra.
Sen lite spel , å sen drog jag hem. Så nu sitter jag här och gääser :P Men ..
Ha de bääst , bye bye riverside!


Bowling / hallar

Jaa exakt. Idag har jag först spelat match kl 10. och det gick väl sådär , klippte allt som man kunde klippa. annars missa jag. Inte så bra, så det blir STRAFFträning imorgon eller nåt!.
Men vi losa den!. sen åkte jag med kjell till mölndal tror jag :P haha joo men de va de. och där skulle ungdomarna spela, och jaa vi vann trots allt, de andra laget fuska till tusen.. Övertramp hela tiden gjorde en tjej.. och några i andra laget också ..

sen efter ungdomarna åkte vi till frölunda och kollade på tjejorna när de spela mot X-calibur. när vi kom stod de, 5-5. men aa sen blev de tillslut 12-8 . Det är vad jag tror de blev ;P.

SÅ nu är jag hemma , mätt och belåten efter en jobbig dag.
Ha de bäst. Hejhopp gummi ...... :P *kram*

Hemmma ! =)

åå får nog säga förlåt eller nåt för mitt skrivande igår!, men var bara lite halvt sur , haha. Men egentligen så hjälper de väl inte så mycket ..

Men nu är jag HEmma . vart de i någon timme!, kom från de segaste jobbet EVER..
Men aa , imorrn så blir de bowling typ hela dagen .. Men aaa..
Har egentligen inte mycket att skriva ..

SÅ ha de bäst *kram* bye bye riverside!


åååh

Skiit , piss allt !! , hur fan kan ni ge mig jobb på vardagar och både lör och sön hundra veckor fram !!?
Jag säger snart upp mig, har ju fan inget liiiiiv , får inte spela bowling en enda dag för att ni ska ha mig där jobbades och slitandes i hundra timmar och dar !! , så förbannad!

Jag får ju fan inte heller ta ledigt utan måste BYTA ut en jävla tid .. JÄTTE kul.! (not) inga som vill ha tider , utan de vill typ förstöra hela mitt liv så jag inte kan spela bowling och skit , men jag ska säga till ändå att jag inte kan på helgerna ! . och jaa nu var hela mitt lov FÖRSTÖRT, hela vecka 44 utan ondag så ska jag JOBBA ! bra lov va!! ? JÄTTE .. Tooppen verkligen!.

Men aa tränade iaf idag .. det gick la rätt bra , låg väl på 150-160 i snitt , men losa en glass :P jag och sandra körde kvitt eller dubbelt, för hon var skyldig mig en glass men aa så spela vi kvitt de 4 första .. sen så körde vi två extra serier men första losa jag med en pinne 172 till mig och 173 med sandra. ANdra serien fick sandra värsta tur strikar och jag en massa hål och miss :P så hon vann den serien. men men jag vinner nästa gång ;).
Ha de bra .. Puss hej

Tjaa fölket

Hmm idag är man trött som ett as.. man halvsover och skriver till poolare , jätte kul..
Idag hade vi först idrott och sen sluta vi typ halv 11 och jag åkte hem å käka och tog en snabb dusch , för sen åka tillbaka till skolan och ha I-val.. jag har teckenspråk och jaa vi satt framför datorn och gjorde olika tecken som en annan person visa!..

Men aa sen drog jag hem sluta 2 typ .. åkte hem til farsan fixade kääk, och drog till torget för att köpa nya underkläder =) behöövdes .. men aa nu sitter jag här och är helt slut faktiskt ..

men ha de bra puss hej ! bye bye riverside


Halloo

Jaa exakt., nu sitter jag här i skolan och är jätte trött..
Orkade inte gå upp så jag stannade i sängen lite längre än vad jag egentligen hann med. åkte bussen vid 8 tiden och hur smart är de på en skala 1 till hundra när man börjar kl 8? :P haha

men nu sitter jag å slappar med huvudverk och faaanskap. så jobbigt, men jag får la försöka klara mig..

Nu kommer la snart lärarn så får dra mig ut. Ha de bäst vänner, okända, och familj . Puss

_______________________________________________________________________________

Uppdatering 16.22.

Nu är jag hemma men ska strax till hallen och träna lite bowling dårå . =)
Såå aa skulle egentligen bara hem och hämta lite saker till moorsan för hon ska då ut ikväll.
Nu måste jag kiiiila igen, Palla med skolan föresten, eller joo, om vissa personer ryker därifrån så jaa. då är den bra. men de kommer väl aldrig hända.

nepp nu är de spårvagnen som gäller. ! bye bye riverside

_______________________________________________________________________________

Uppdatering 20.12

Joo nu har jag kommit hem och är helt slut efter faktiskt rätt bra spel =D.
Jag spela först lite rutor utan tv;n .. sen satte jag och Elén på "datorn" och börja spela, jag börja med 180 med 1 miss , riktig slarv eller så vare en klippning (kommer inte ihåg.), i 9,onde rutan :@ men sen började vi andra och jaa det gick ännu bättre, 1 miss där med fast i 4 ;de rutan. och resultatet blev 201, så är nöjd idag.
Imorgon så blir de Idrott USSSSCH.. =P. och sen teckenspråk, (skapligt). kan alfabetet iaf ;). slutar halv 3.
2 lektioner och slutar haöv 3.. Yeeeeh, fan skol skit...... palla med den.. Nu ska jag äta mat, eller aa göra något gott. Ha de grymt, bye bye *kram*

Tjaaa

 Tjaa allesammans!

Nu har jag skaffat en blogg istället, så slipper ni läsa på lunar, nattstad m,m.
Men detta är helt fritt för att läsa, och hoppas ni gillar de ;)
Idag har man inte gjort så mycket, va i skolan , fick baguette för vi skulle åka till draken och se på film den hette pingvinresan, lite löjlig men de va så grymma på nått sett ändå ;) haha.
Efter filmen som var typ någon timma , så drog jag till gamlestan och jaa tränade.
De gick rätt bra ändå, men kan ju alltid vara bättre eller hur? ;)

på mina serier fick jag:
168
154
och 156 .

Rätt nöjd. Men nu ska jag snart sova..
Softa och lev livet, så blir de bra. Puss