30 april 2008

Dessa tre dagar har vart lite skoj, träffade min dagisfröken - hon som jag och Niklas verkligen gillade, det var henne vi var hos efter dagiset om inte mamma eller pappa var hemma. Denna tjej heter Susanne, det var trevligt att träffa dig igen, fastän jag inte kände igen dig till en början. Verkligen gamla goda tider, som man saknar.
Idag när jag gick dit igen efter att ha sprungit med Sandra, assistenten från skolan, så träffa jag Jonas, min gamla klassföreståndare från 7-9. Så det var ju trevligt.
Idag är det valborgsmässo afton, och jag är hemma. Det är trevligt det också, men man ville väl kanske ha gjort nåt, men så är det. Idag överasskade Glenn mig lite, han bara som att du ska vara här lite mer, och att de är valborg idag så ville jag / carina ge dig en grej. Den grejen var en fin väckarklocka med radio och allt!, hur coolt som helst. Blev självklart helt paff över att han gav mig det, men det var skoj.
Plus att jag kommer faktiskt inte sent!, kanske 1 /2 minuter ibland. :D
Såå sjukt härligt med 2 dagar extra ledigt, undra vad jag ska göra :) men strax kommer mamma hem med lite korv o bröd , så ska vi sjunka ner i soffan o dega lite. Kolla på 2½ men, den är så sjuuukt rolig :D
Ha de gutt!

29 april 2008

Då har denna dagen också gått !, började halv 1 på pressbyrån och sluta halv 6, det var väl en upplevelse men de var inte så mycket folk som vi trodde att de skulle bli. Åkte hem, å sen fick jag för mig att jag skulle ut och åka mina nästan sprillans nya rollerblades. Åkte runt i fiskebäck, och det tog väl någon timme, taack vare att de var 5 st mördarbackar i slutet på allt, upp, ner hela tiden!. Det tog på krafterna, men nedrigt skönt, det ska iaf göras om! Trot eller ej :). Imorgon efter pressbyrån ska jag till slottskogen för att springa med Sandra, Ala, Reeta inför vårruset som är nästa vecka. Jag lovar er, jag kommer vara helt mörbultad efter dessa dagarna!
Aja nu ska jag få i mig något litet, så. Ha det gutt!


28 april 2008

Samma gamla vanliga grej har hänt idag, pressbyrån alltså.
Fick ta hand om tidningar, sedan lunch, sedan fick jag nog stå i kassan hela tiden tills 15.00. Skulle tränat bowling idag, men de blev inget. Annars har man väl inte gjort så mycket mer än köra lite bil. Det gick väl relativt, körde på en kantsten rätt stort, och vid mitt s. ka hat ställe, väjningsplikts korsningen, fick stopp! (som vanligt) men annars gick det bra. :P  Det kallas träning, och de ska jag allt göra nu, vill komma ut på större vägar så man kan köra lite mer. :) Imorgon börjar jag klockan 12.30-17.30 ungefär. Så det blir en betydligt mycket senare dag.
Go kväll på er allesammans!  :D


27 april 2008

Då var denna helgen också över, det går så sjukt snabbt!
I lördags åkte jag hem till Nettan , för att sedan hämta Sofia - vi gick på bio. Filmen Horton såg vi, den va lite långtråkig ibland, men vissa stunder va sjukt roliga. :D Bra när man har kusiner som är yngre, så går man på s.ka barnfilmer - just love it! :D
Idag blev det en hel dag i bowlinghallen, först slutspel för ungdomarna, och de slog iaf MB66. Det va göör skoj :D Efter slutspelet så åkte jag, Nettan, Henk, Sofia och Linus till Ikea för att äta, sjukt mycket folk var det där. Lönehelg vettu!
Aja sen åkte vi till hallen igen, för att Nettan skulle spela super sixxx vid 16.00 tiden.
Det va lite segt att sitta o kolla, men ändå rätt skoj med allt folk som var där.
Menmen, annars har man inte gjort alls för mycket, mycket skön helg.
Go kväll !

26 april 2008

Tjaaråå , hoppas allt är bra denna molniga dagen. Jag var uppe med en lite senare tupp, ungefär halv 9. Har duschat, blåst håret, plattat håret + bränt mig på den sveeeenigt varma platt tången, det gjorde redigt ont. :P Annars så har jag också hunnit äta lite frukost, det blir att sätta sig på den härliga bussen utan Ipod, som jag självklart glömde hos min far igår. Liiite störande!
Ska då åka till kärra, hämta Sofia, åka till bergakungen och beställa biobiljetterna till filmen Horton. Den börjar 14.30 och efter det åker jag med Sofia hem igen och sover nog där. Imorgon blir det ju slutspel med ungdomarna, roligt, roligt :D. Annars händer nog inte mycket.
Ni får ha en bra helg, nu ska jag lägga ner lite sovkläder o tandborsten. Ha de gutt !


25 april 2008

Då var det den otroligt härliga fredagen igen dårå. Var på pressbyrån enda till kl 17.00, sen fick jag gå. Börjar iofs kl 11.00 på måndag så det är sköönt. :D Det blir en fjärde vecka fast bara mån, tis och ons - ledig resten. :) Men det är nästa vecka och nu är det helgen jag väntar på.
Imorgon blir det en tidig morgon igen, ska åka till kärra för att hämta Sofia, vi ska kolla på bio och efter det åker vi till kärra igen och så sover jag där. På söndag så blir det att följa med till gamlestan, de är slutspel för ungdomarna och Nettan tror jag ska spela super six. Så det blir allt en rolig helg :)
Annars under de dagarna jag inte skrivit något har inte så mycket hänt, Oscar kom å hälsa på igår, träffa Rebecca igår vid ett fika plejs, det var sjukt najs. :D Gunilla kom också och hälsade på idag, hon skulle fråga ifall jag ville vara i skolan själv med henne, eller ha en extra dag på pressbyrån, så då fick jag vara där en dag extra. Vilket Glenn tyckte var göör bra. :)
NUU ska jag sova, måste duscha imorgon innan jag åker, så  Go kväll ! :D

22 april

Samma gamla vanliga tisdag, pressbyrån och det var allt en avslappnande dag, utan stress och har lärt mig både kuponginlösning och bio presentkort. Så det är skoj, snart ska jag väl förstå västtrafik maskinen också, så är hur nöjd som helst. :) Annars så har man bara njutit av detta underbara vädret, det är såå sjukt najs att gå utan jacka o inte gå och frysa, på bussen satt man ju och svettades typ, värsta värmeböljan.
Annars har man kollat tv, suttit vid denna dumburk och inte gjort alls för mycket.
Föresten, hoppas jag får mina aktivitetspengar snart, o matersättnings pengar, mycket att spara - till delvis körkort o så. :) Skööönt, längtar till sommarlovet :D
Sov time snart, såå goo kväll  :D


21 april 2008

Idag var man på den hederliga pressbyrån igen, Becca kom och hälsade på, först förstod jag inte att hon kom, hörde liksom bara en inre röst av hennes röst :P hon sa mitt namn två ggr och då fattade jag att hon stod bakom mig. Lite skoj faktiskt! Var ingen stressad dag, utan en jätte lugn och härlig dag.
Nu för nån timme sen var jag ute och körde, det va rätt skoj, förutom att jag fick kärringstopp två ggr på mitt hatställe (väjningsplikt). *pust* men nångång ska man väl lära sig, är ju kanske 8 ggen jag kör där, och lovar er att mer ska det bli. Förut kollade jag lite priser till Uleåborg, ska dit och hälsa på i sommar, eller början av sommarlovet eller egentligen innan sommarlovet börjar. :) VILL DIT NUUUU!, träffa kusinerna, deras hund och Helena. Nu ska jag ta och göra lite annat,  Ha de gutt !

20 april 2008 - uppdatering

Jaha ja, när jag skulle ta mig en platt macka "rulle", så kände jag att både smöret och osten var oerhört mjuk, men jag tänkte ju inte mer på det. Men sen när jag öppna andra gången, så såg jag vissa produker svettas, så jag kände på gallret och de var varmt, och det lukta skunk!
Alltså så har vårt kära kylskåp gått isönder, det var väl bara att lägga alla mat grejer i frysväskorna och ut på balkongen. Där trivdes de nog oerhört mycket bättre, fick till o med slänga vissa grejer - möögel skit! usch, spyr på sånt!.
Men jag har äntligen fixat iordning min lilla Ipod, så ska bara åka till elgiganten eller nåt och köpa ett par hörlurar jag kan ha. Mina öron är ju så små, så får inte in vilka hörlurar som helst ;P
SNart kommer morsan hem, så får hoppa i säng, mina ögon håller på att slumra ihop.
Natti :D

20 april 2008

Jaha denna gången fick jag sova hela 5 timmar, usch att man aldrig kan soova längre än 5/6 timmar, det är jobbigt!. Åkte till gamlestan vid ungefär tjugo över 9, kom dit vid 10 ungefär. Lite tidigt men där satt jag och vänta på alla medspelarna som kom vid halv 11 tiden.
Vi mötte trubaduren, människorna från Partille. Vi vann den matchen med 13-7 och det var den sista matchen på denna säsong. Jag börja som en kratta skit, den serien hamna på 116, hade 7 miss/hål/klippningar och därefter börja jag spärra! :D Serierna därefter blev tillslut 178, 181 och 175. Totalt fick jag ihop hela 650 trots första serien. Jag är nog mest överasskad att det gick så bra efter den skit serien, rooligt värre och de bästa var väl att vi vann matchen. Efter gamlestan åkte jag till stan för att köpa körkortsboken, när jag satte mig på bussen så träffade jag på Josefin Bertén, en tjej från paralell klassen från Fiskebäcksskolan.
Annars har man inte gjort allt för mycket, kollat lite tv och tänkte ta en promenad eller nåt i detta sjukt fina väder. Ha en fortsatt bra dag! 

19 april 2008 - uppdatering

Det är glädje att höra från någon annan att man gör bra ifrån sig och lär sig snabbt. I fredags på pressbyrån hände det mycket grejer, det var jag och Lisa som var i affären till 15.00, sen fick Lisa åka hem och jag fick stanna kvar till 16.30 för att vi inte hade hunnit göra så mycket, men jag fick stå i kassan och fick bra komplimanger från Glenn. Så det gjorde min dag, trots att jag då var helt slut.
Annars så fattar jag inte att jag aldrig kan sova mer än några timmar, lägger mig sent, men att sova ca 5 timmar är inte skoj, inget jag föreslår iaf. Borde väl lägga mig snart, de är ju b-lags match imorgon, fast den känns rätt meningslös :P vi ligger väl näst sist eller så. :P
God natt :)

19 april 2008

Igår blev det julia kväll med 8 andra. så det var gör trevligt.
Gjorde varma mackor, pratade och hade allmänt trevligt.
När jag kom hem vid 23, gjorde jag popcorn och satte på en film, vid två
började jag bli lite trött, så somna väl vid 3/ halv 4 och vakna lite tidigt för att åka till gamlestan för att se
damerna spela match mot bk båken - årets vinnare i vår divition.
Vi vann med 14-6 och Nettan, vad säger man :), har redan grattat för göör bra spel, 923 fick du totalt ihop i din sista match i BK Astoria.
Annars idag blir det inte så mycket, lite tv och så.


17 april 2008

Idag har man inte gjort så mycket, det skulle bli Ullevi men var så sjukt dålig i magen så det gick inte. Men som sagt jag kunde inte styra över min mage så den blev bättre på kvällen, så nu ikväll har jag vart med mor på World of golf , så hon har fått spela sin golf. :)
Efter det så körde hon in i en busshållsplats och jag fick köra därifrån till näsetsparkering, körde lite parkering, backning och så, det var skoj, men måste fortfarande lära mig lite krypkörning, det är ett myserium det där. :D
Fick köra ut på vägen igen, och körde via önnered. Fortfarande problematiskt det där med triangeln, men vi krocka ju inte. Haha
Nu är jag helt slut, så ska kanske ta och sova tidigt eller så gör man en Johanna, lägger sig sent, och går upp 20 min innan bussen går. :D
Go kväll :D

16 april 2008

Idag blev det ännu en dag på pressbyrån, kom en 10-15 min sent, men började med tidningarna och det tog nu bara ca 30 min när det brukar ta en längre tid. Annars fick man stå i kassan ungefär hela dagen, det var skoj, men nedrigt vad fötterna säger emot. Men bara till att pinas och le :). Har lärt mig ännu en grej idag, det är trängselskatt, så för varje dag lär man sig nåt nytt. :)
Annars har man bara tagit det lugnt, ingen ork till att åka att träna idag så åkte hem.
Blev väl inget annat än tv.n och denna dumburk.
Min känsla var helt rätt, är med i b-laget i helgen, lite besviken är man väl , men ska inte deppa för det.
Annars blir det väl att vara med lite vänner på fredag, sen lördag - hemma om inte nåt annat händer, och söndag blir det matchen och inget mer vad jag vet.

15 april 2008

Igår och idag var det pressbyrån igen, och det va riktigt skoj.
Man har oftast nåt att göra där, om inte annat så kan man ju stå i kassan.
Igår kom Gunilla och hälsade på o kolla hur det gick m,m.
Idag blev det kassan, fylla på dricka och tobaken, känns konstigt att hålla i så många
cigarett limpor när man inte röker. :P
Annars idag så körde jag och morsan bil, och det gick väldigt smort. Förutom när det var en triangel och jag stanna inte upp helt och kolla, utan jag körde, kolla och svängde. :P Lite fel, men resten satt. :D
Imorgon blir det pressbyrån igen, och sedan onsdagsträning och jag har sån stor känning på att jag inte är med i laget i helgen. Men men, på fredag så blir det en skoj kväll hos Julia med några sköna människor, annars är det nog rätt lugnt. :)
Go kväll och grattis till Nettan, kom tvåa i DM.

Tänd ett ljus för Engla

Idag klockan 21.00 tänder vi ett ljus för 10 åriga Engla i fönstret. 
Vi alla berörs av detta och  det du kan göra är då att sätta
ett ljus i fönstret.
Jag tänder ett, gör du?


R.I.P Engla, 10 år.   R.I.P

image106

13 april 2008

Tjaaråå, helgen har allt vart skoj!
I lördags så blev det ju en tidig morgon och är förvånad att jag ens fick i mig fil med Start och russin.
Åkte till Lena för att byta bil till hennes bil, den är bättre och har GPS.
Vi hade väldigt otur med vädret, de började med halv snöstorm och hala vägar, med sommardäck iaf. Men matchen vann vi med 18-2, och en liten tabbe blev de ju. Jag var ju reserv i första matchen så hade vi glömt att sätta dit mitt namn på pappret så när jag skulle hoppa in så fick jag inte de som jag inte va uppskriven på pappret. Det var väl lite surt men tur att vi vann den iaf, resan till västervik tog tid, iaf för 2 av bilarna :D, men matchen kom igång ungefär 40 min senare. Vi förlora tyvärr matchen, hade inte marginalerna på vår sida.
Men 2 av våra 3 bilar åkte till hotellet vi skulle sova på, duscha och sedan tog vi oss lite dricka och senare blev det att gå till en restaurang för att äta gott. :) När vi kom tillbaka till hotellet så var alla gööör trötta, kollade på lite sing a long och så ska de låta, sen vid 23 gick några och la sig, resten sov väl vid ungefär 12 tiden kan jag tänka mig. Jag själv somna nog inte förens vid 1 halv 2, och vi gick upp vid 10 i 9 för att äta frukost vid 9 tiden.
Sen har man inte gjort så mycket annat idag, blev några timmars bilande och jätte bra väglag så det var skönt.
Nä ska försöka göra nåt annat, och föresten jag ägde både Ida och Patrik på 4 across birds. :D
I sommar ska jag också åka till Oulu och träffa mina underbara kusiner. :D Saknar er!
Go kväll :D

11 april 2008

Idag har det gått en vecka på praktiken, och allt går som smör. :)
Får stå i kassan, och idag skulle jag egentligen jobba över, men de blev inte så för vi hade ett bra samarbete, så fick gå hem vid 15.20 så det va skönt.
Annars har man hämtat kloten i frölunda för de blir ju dubbel match borta imorgon.
Tidig morgon, så jag ska ta och packa mina grejer till imorgon och så går bilen kvart i 7, uukie :P
Go kväll!

10 april 2008

Tjaaråå , idag blev pressbyrån med Glenn hela dagen faktiskt, Carina hade ledigt men det gick bra ändå.
Idag fick man fylla på med drickor, och sen stå i kassan nästan hela tiden. Det var sjukt skooj och jag måste säga "va det nånting annat?", istället för "va de bra så?". Så det ska jag printa in i huvudet och säga varenda gång ;P så blir Glenn hyper nöjd. :D
Efter praktiken gick jag till malten och fixa mitt tummhål i mina klot, och får väl hoppas att det hjälper med det han gjorde. I helgen blir väl skoj, dubbelmatch i Tranås och Västervik och sen övernattning med 6 andra tjejor. Det blir nog sjukt najs. :)
Aja borde väl sova strax, så får sätta punkt här.
Go kväll :)

9 april 2008

Då var de dags att skriva det dagliga blogginlägget.
Idag blev pressbyrån igen, började 11 för att en annan människa skulle lära sig kassan.
Fick väl fixa iordning dryckerna i kylen, och fixa tidningar , så kom de ett par tanter in, har du den tidningen m,m. Tjötrövar :D:D men jag log och sa, Nemen javisst har vi det, och visa dem ;P.
Efter pressbyrån åkte jag direkt till hallen, slutade ju så sent och de tar ungefär 40 min dit, seegt, men väl i hallen börja jag spela bowling och de gick faktiskt rätt bra. :) De blir dubbelt borta, och en nedrigt lång resa, men de ska bli roligt med övernattningen med 6 underbara tjejor. :D
Aja imorgon blir det den vanliga pressbyrån vid halv 11 och sen gå till Gaps för att kolla min tumme :P
Natti :D


8 april 2008

Här rusar dagarna bara förbi, det går sjukt snabbt och i måndags så blev det ju pressbyrån igen, och nu ska jag vara där i 3 veckor. Det blir väl intressant. På kvällen i måndags åkte jag och mor för att träna bowling på o-oljade banor i 2 hela timmar.  Det var gör skoj, och vi filma hur jag spela så jag verkligen ser felet jag gör, vilket är jätte bra.
Sen idag på pressbyrån tog jag mig an en lapp Glenn gav mig igår, och sa: nu Johanna ska du få en uppgift under dessa 3 veckor du ska vara här :p, göra iordning drickkylarna och tuggummi stället, så ja det gjorde jag idag. Sen när Carina fick en kund med Western Union som tog evigheter och kön bara växte bakom, så sa Carina att Johanna, gör ett försök vid kassan och hjälp mig. Så jag fick stå i kassan och fick undan kön, no problemas ;P.
Annars idag har man tagit det lugnt, haft ont i huvudet och vart hur trött som helst, men de gick över när jag fick i mig potatis och sås. :P Ska gå och kolla på tv:n nu, Go kväll :D

6 april 2008

Jag skrev lite fel igår, det är visst inte förens nästa vecka killarna ska spela kval. :P
Så idag blir de nog övningskörning med morsan senare och sen ska jag väl duscha.
De blir ju tre veckors praktik nu, från imorgon och framåt, sen när vi kommer tillbaka
ska ettorna ut 3 veckor, så kommer inte träffa några på 6 veckor. Känns lite sjukt men men, sån är våran praktikperiod upplagd, då kan man väl inte göra nåt åt. :P
Aja mina blogginlägg blir inte till nån nytta, så får väl ta tag i kragen och göra nåt annat. :)
Ha en bra dag :)

5 april 2008

Äntligen helg och lite ledigt iaf, vakna rätt sent men vad gör det när man är ledig. :)
Har inte gjort så mycket, mer än att kolla lite på tv och tagit det allmänt lugnt.
Annars imorgon vet jag inte, kanske följer med och kollar på killarnas kvalmatch mot rinto, beroende på hur tidigt det är på morgonen? kanske inte är på morgonen utan på dagen, då åker jag nog med.
Nu väntar väl inte mer än sängen, men det lär väl ta ett tag innan jag lägger mig.
Go kväll  ;D


4 april 2008

Idag blev det iaf skolan igen, denna veckan har vart sjukt segt i skolan. Kanske för att läraren legat hemma och vart sjuk, så vi har inte haft några riktiga lektioner.
Idag skulle läraren och en elev till en praktikplats så vi hade nästan inga lektioner idag heller.
Men nu är det iaf 3 veckors praktik, kanske 4, får se ifall de vill ha mig där nån vecka mer. :)
Skönt att slippa den sega skolan, och komma ut lite, men kommer sakna er tjejer.
Idag har jag vart sjukt duktig, körde på vägen :D bara en 50 väg, men jag frågade mamma "är du helt säker?" men hon sa ja flera gånger, då körde jag bara ut på vägen, visst hon hjälpte mig och koppla och så men annars gick det sjukt bra. :) 
Senare så skulle vi åka och köpa kaffe, men körde en liten såkallad omväg. Via fiskebäckshamnen, och detta gick också väldigt bra. Ska inte glömma att inte gasa när jag ska växla, det gillar inte bilen ;) :D Men börjar bli grymt mycket bättre på det. Sjukt glad att jag och morsan börjat igen, ska köpa teoriboken också nåndag som kostar sjukt mycket. :P Men ska man ha körkort är de lika bra att satsa stort.
Jaha vad ska man nu göra på fredag kväll? det är ju ingen Let´s Dance längre.
Men får väl hitta på nåt. Go kväll :)

3 april 2008

Idag blev det ingen skola, blev att jag stanna hemma.
Hela min kropp sa åt mig att stanna kvar i sängen, men trors att kroppen sa åt mig att stanna
gick jag upp och iaf borsta tänderna, men sedan kände jag att nej jag klarar inte ha idrott hela dagen.
Så jag gick och la mig o skicka sms till läraren, och 2 tjejer och sa att min kropp va tung och orkade inte gå upp.
Jag somna om till ca 14.45, mamma ringde och väckte mig för att se hur jag mådde. Gick upp, åt 2 mackor innan allt kom upp igen. Låg och vila i soffan, mamma kom hem och sa att jag skulle äta fil med musli istället, bättre för kroppen. Så det fick jag iaf behålla. :)
När morsan kom hem igen efter att ha spelat lite golf på ranchen gick jag och la mig.
Somna och vakna igen när mamma kom in vid 19:45 snåret för att se ifall jag ville ha lite te,
hasa mig opp och nu sitter jag här lite halft trött, så funderar på att lägga mig alldeles strax :D
Go kväll :D

2 april 2008

Idag var det skola igen, och vi gjorde inte så mycket, Gunilla var sjuk och vi fick ha två assistenter, en av de var ny, och han va fan snögg. :P Men vi fick iaf sluta tidigare pga att vi inte hade nån engelska.
Åkte då tidigare in till hallen och kom dit väldigt tidigt, fick i mig mat och börja spela vid kanske kvart över 4 eller nåt. Träningen gick relativt, iaf när min onda knöl domna, tihi jag, Sandra, Andreas och Johan körde om 20 kronor typ, eller den som vann fick 20 kr eller köpa nåt i hallen. Sandra vann, jag kom 2a, Andreas kom 3a och jag slog han med en pinne :D och Johan fick ge sandra nåt i hallen för 20;-.
Annars så åkte jag och morsan för att övningsköra lite på näsets parkering igen, fett skoj :D
Det gick betydligt bättre, men hrm när jag skulle parkera blev det till viss del rätt bra, men har problem med koppling / broms och parkera. SJälva parkeringen blir ju bra, men att köra in och bromsa lugnt är ett problem, men har vi problem löser vi de :D
Annars har man ätit, och tagit det lugnt, imorgon blir det tyvärr heldag på rosenhill, PALLA!!!


1 april 2008

Jaha då kan man skriva blogg igen, har vart uppehåll pga att man inte kom in på bloggen.
Helgen va allt skoj, blev ju romersk bad med brudarna och sedan senare på kvällen blev det
partybowling med både brudar och grabbar från klubben och vissa sambos. :)
Det var sjukt trevligt att gå ut med alla.
Efter bowling och lite tjööt åkte vi till Helens lägenhet och sjöng SingStar, men hmm? sjöng vi egentligen, det lät iaf förfärligt. :P
Jag och nettan kom till Kärra vid 03.30 eller rättare sagt 04.30 som vi skulle ställa fram kl en timme.
Sen måndag - tisdag har jag inte gjort så mycket mer än att vara på pressbyrån, det var sjukt mycket att göra idag!
Woohoo, har börjat övningsköra igen, ska försöka köra lite på kvällar så jag kommer ut på småvägar och sen börja köra från hallen m,m. :)
Idag är det också 1 april och jag blev lurad på nåt konstigt sätt.
Rebecca skickade att hon skulle åka till Spanien v 20 med familjen , så jag tänkte, ååh vad skoj :D så jag skicka tillbaka ååh, vart i spanien ska ni åka?
Så får man tillbaka "april, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill". Jätte skoj! :P