Nåt skoooj.

Sova är verkligen inte min stil när jag är själv. :p ska alltid vara vaken halva natten. Jag är ensam hemma så kan göra allt utan att få skäll eller tillsägelser. De är de bästa med allt, å så slipper man föräldrar o syskon, väldigt skönt ibland. :) har tatt lite nya kort på mig, om ni orkar, kan eller vill kolla in bilder. :) Jeje på söndag är de nyår, skönt med ett nytt år och äldre blir man, dags att fylla arton. Men alltså ni folket får ha de så bra pusshej. :)


Uppdatering 23.32


Idag så ringde man till jobbet för att sjukanmäla sig för att kunna träffa mina underbara kusiner, Emma, Ida och Mia, wiiipiieee.
Emma och Ida ni är jue bääst ändå, vi gick ut o luffa, gjorde Lindome osäkert. Hade värsta ballt och vi tog massor av kort , eller rättare sagt NI tog kort på mig, för jag har världens sämsta kamera. ;) Älskar er , kommer alltid vara en stor bit av mitt hjärta. [L]


Vi åkte hem och nu sitter jag här o softar, pratar med min kork/vän .
Men nu ska jag sluta skriva här. Pusshej


Jaha ja..

Då är de fredag igen och ja, vad säger man, veckorna går verkligen snabbt. Man hinner inte ens blinka innan en dag är över. Nämen ni förstår, de går så sjukt snabbt så man orkar inte tänka.

Jag har jobbat ungefär hela veckan, tisdag till idag, och jag är så trött på det jobbet, men så ni alla vet så är de slut med de den 22 januari. xD Happiie.
Igår var man hos sin faster o kent, alltid lika trevligt att vara där. men jag var så hopplöst trött igår så vart nog inte så rolig.

Men imorgon så ska jag träffa mina kusiner .. så de ska bli kul.
Men ni får ha de så bra, ska leta upp min USB sladd till min digitalkamera. :) Pusshej

Såååååå gött, morsan ringde precis och jag ska vara ensam hemma nu hela kvällen, natten o morgonen . Love it, xD pysshej

öööhm inget speciellt :P

Tjolahopp på er allesammans!

Idag har man jobbat, urk så tråkigt de är. Men som tur är så får man jue lite pengar för besvärandet.
Efter att jag jobbat så stack jag till slottskogsgatan till min faster o kent  xD
Fick mycket god mat o lite efterrätt. Mumsigt gott alltså, ni är lika bra på att laga mat som farfar, fast farfars köttbullar är de bästa jag vet, MUMSIGT xD

Å tack Elsie o Kent för bäddsettet, ni tänker allt låååångt fram i framtiden, gött de. 

Hej hopp gummi .....  Ha en trevlig, kväll, dag, morgon , när ni nu läser detta. Pusshej

jaha en dag till över. .

Nu är julen över och nyår kommer med rusande fart. Lite skönt med ett nytt år, blir arton och allt. Sooft .

Idag var de riktigt svårt att gå upp ur sängen, gick upp vid kvart i 11, bussen jag egentligen skulle ta var 11.07 bussen, men vem orka de? inte jag iaf. så jag tog bussen 11.22 och satt kvar på bussen som den blev till 50. Kom 11.52 till kungsport o drog upp och bytte om, trevlans :P. Kom ner PRICK 12.00 , duktigt va :P.

Jag gick ut i den som vanliga lobbyen, var där ute tills 13.25 för då kom Malcolm o fråga ifall jag ville gå hem, såklart man ville de liksom.
Skulle egentligen sluta 16, men blev halv 2 så gött.


Åkte hem , käka o kolla på tv. Sen drog man till hallen för att träna, de gick ingen bra, men jaja går bättre en annan gång. :P
Så nu sitter jag här och skriver dagbok, trevlans va? :P
Jag vill ha en S.V.E.A mössa, de är så grymt fina :) men vart hittar man sånna någon som vet? skriv isåfall.
Men nu ska jag strax sova, ha de fint. Pusshej


Dan efter julafton

Igår blev allt lyckat tyckte jag, tomten kom , o man fick god mat. Och såklart så fick man julklappar med.
Men jag hinner inte skriva så mycket, ska iväg till nettan igen och käka lite rester som blev över från igår.

SÅ ha de fint pusshej

Sådär, nu är jag tillbaka igen.
Va ju hos Nettan idag med och vi fick mycket god mat, delvis stekta potäter, korv, julskinka . Dricka julmust och 1 cider i slutet. :) Gott var allt detta ska jag säga er.
Jag och barna spelade lite spel före och efter maten, sen blev de poker mellan de vuxna, mor och eddy vann 50 kr var ;) yeeah.

På julafton så åkte vi först till pappa , tjöta lite, fick lite julklappar, mysigt.
När vi väl kom hem till Nettan så var de kalleanka som är en tradis å se. Efter de blev de mat och tomten kom vid halv 7 eller nåt. Tomten ville att vi skulle sjunga sång så vi sjöng tipp tapp. Vi fick julklapparna och vi sjöng en till sång till slutet då blev de nån sång ;). (kommer inte ihåg)

Efter allt de så vart de mer julklapps utdelning så kom de in med mer påsar. xD
När Linus såg ett stort paket, de var långt iaf. Så satt Linus bredvid paketet o han lutade sig bakåt för att faktiskt se vad som stod på etiketten. Å han bara. fick lysande ögon o sa . "Det står jue LINUS på detta!" så börja alla skratta , men de ögonblicket alltså, hjälp xD Bäst är du.



Men aja orka skriva mer, ska väl sova. Mycket jobbande o tjänande av pengar denna vecka.
Ha de fint , Pusshej

Dan före dopparedan

Idag är det den 23/12 alltså dan före dopparedagen, Julafton.
Det känns inte så , men lite julpynt har kommit upp och min fina gran jag pynta, ingen jul utan pynt o gran. Men de har vi jue, så varför känns de inte som jul? Jo ingen jul utan snööööö!. De har inte kommit till Göteborg än. :(


Imorgon ska vi hem till först farsan o ge och få julklappar. Sen ska vi hem till Nettan, få (förhoppningsvis) god julmat med dryck o julklappar från da tomten.. yeeeii kommer bli kul tror jag. :)
Kalleanka kl 15.00 , mat efter de, julklappar sen. Ja gud va mysigt o kul vi ska ha.


Men god jul på er alla och gott nytt år när vi byter årsskifte till 2oo7 :D


Pusshej


Halmstad o ullared ..

Idag så drog jag, sandra, nettan o kjell till Halmstad för att träffa lilla Eivor. :)
Vi tog lite kort, prata lite, och hon fick ett paket och när hon skulle öppna paketet ville hon ha en sax, de skulle vi aldrig ha gett henne. :) Hon satt och klippte ut varenda tomtebild på julklappspappret, så gullig ;)

Sen efter vi vart där drog vi till Gustavs o käka, Mumsigt.
Vi satte oss i bilen och drog oss till Ullared.
Jag o sandra hitta ingenting att köpa, sandra köpte för 19kr och jag köpte för ungefär 50 kr , betalade ett par sånna underbyxor, långkallingar heter de :P för sandra betala med kort och ja jag betalade med mynt typ. :)  yeeah, slappt faktiskt.

När vi åkte från ullis, så hade de hänt nån olycka så de stod iaf 5 brandbilar och kjell veva ner rutan o fråga vart ska vi åka? han bradmannen: ta gamla vägen.
man bara jaha okej, tack. så följde vi alla andra bilar som var före. hahaha. As kul, blev jue värsta följa john. Nice

Men jaja nu är jag hemma och är trött o sleten, ska upp o jobba imorgon, uuuuee. Men jaja 1 månad till så är de slut på den skiten. Ha de nu fint, pusshej o God Jul                                            

.
    Den bilden med mig, nettan, sandra och eivor fick jag inte bort de röda ögonen, fråga mig inte varför men de gick bara inte. Testa 20 hundra ggr på olika sett.

Gud vad man sover ..

Hihi , sover är man allt för bra på ibland. Idag hade jag ju planerat att jag skulle vakna tidigt och vara i tid på torget för att fixa massa grejor.
Men när vaknar jag då?  Joo ni vet, jag vaknar kl 12.40 och när jag kommer upp och kollar på kl i vardagsrummet säger jag  "ojdå, haha" . Så jag ska alldeles dra till torget när jag får orken att ta på mig kläder. :)
Men de måste vara snart för annars är de Hundra tusen folk där, och orka de.
SÅ see ya later, och imorgon så ska jag vara på frölundatolv enligt sandra. Så jag kommer till frölunda tolv. hon skulle säga du kan komma till frölunda torg vid 12. ;) Men de nya ordet är frölundatolv xD ¨

Ha de bra. pusshej

Så jätte sköönt..

Nu har jag lov och det är så jätte gött, shalalalala.
Idag var jag först i skolan, softa typ, eller jobbade gjorde jag faktiskt.
Sen när vi skulle åka till restauragen så blev de tjööt om att några skulle åka bil med Sandra o Agneta, så blev tydligen vissa avundsjuka (jag var ingen av dem, åker gärna kollektivt). Så blev alla sura för att de som hade blitt lovade körning till Da Vinci fick åka kollektivt. Men så jobbigt är de faktiskt inte.

Men aja maten var väl god, och skolan bjöd. Så gött att inte behöva spendera 125 kr på maten man fick.

Efter restaurangen sa vi bye bye ses den 8,onde kl 8.00 där uppe o god jul. ;)

Jag drog till hallen, slapp stressa iaf. Sköönt.

Spelade 3 serier, börja bra men avsluta skit. Men de är bara ner och träna på fredag, å måndag. Sen jobbar man hela veckan tills nyårsafton. Piss verkligen.


Men aja ni får ha de så gött. Pusshej å god jul föresten. :)


Info om ja dagen ;)

Vet ni vad jag har åkt på? En liten del från magsjuka, aah de är så jobbigt. Alltid ont i magen, riktigt riktigt jobbigt. Måste dra igen. Puss  


Uppdatering 22.04


Idag så sov jag till tjugo i 2, as sköönt med sömn.
Efter en jobbig natt som man tillbringade mest på toan så behövde man den sömnen, verkligen. Var magsjuk eller vad man säger, såå min mage mådde inte så bra, å de gjorde verkligen inte jag heller. Usch, hemskt dedär..


Vid 16.00 kom korken till mig xD min vän, så rolig är du. Haha
Vi lämnade våra julklappar, vänjulklappar sånt som inte tomten kan lämna ;)
Av mig fick hon en strut med polkakarameller, en liten prydnadsgrej till julgranen och en magnet med en snögubbe på. :p
Vad jag fick av henne var, Ett par tofflor, vilket var mycket sköna, en plastanka (jag kallas för ankan, så jag fick de) ;) o ett fint kort med nallar på. I kortet stod de hur bra vän jag är m,m. Tack så mycket korken, du är bääst.

Vi drog till torget o skulle kolla vantar och mössa till henne. Men hon hitta inget bra, själv hitta jag ett par tumvantar som var randiga, vitt o svart, och en halsduk som också var svart - vit randig. Så på torsdag ska jag nog köpa de om dessa grejor inte har tatt slut. Hooppas de finns kvar då.
Sen drog vi till Donkan o käka lilla menyn, trodde de skulle vara en liten pommes, liten dricka o en cheese eller vanlig hamburgare. MEn inte de. Det var en mellan valfri dricka o mellan pommes o en cheese eller vanlig hamburgare för 35 kr. :P De var gott iaf, plus att de var min 2a cheese med ketchup. xD Happiie.


Guud imorgon blir de mycket saker att göra, eller iaf ett smockat schema.


Men ni får ha de fint, så ska jag slafa nu. Pusshej.


Snart kommer tomten ..

Idag är de 3dje advent och nästa vecka är de julafton och snälla tomten kommer. :)
Helgen går alltid så snabbt, man hinner inte ens tänka.
I lördags så drog jag o sandra till Nettan för att vi skulle julbaka lite, mysigt . Först blev de lite pepparkakor, eller rätt mycket faktiskt, Efter de blev de goda lussekatter. Mums !

Sedan så drog Nettan o Kjell till hallen för att stå i garderoben, så jag o sandra fick vara "barnvakt" se till så inte ungarna gjorde något dumt eller så. Men de va så snälla så.
 
Fatta de är så skönt att vara ensam hemma, man kan bara ta de lugnt å softa. Göra vad man vill. Städa om man känner för de (fast de gör jag jue inte) :P , kolla på tv utan att någon annan ska ha kontrollen, vrida upp volymen på datorn när man lyssnar på musik. De är bara så sköönt. :)

Skönt att jag slapp att jobba idag också, tack Carl att du tog förgivet att jag var "sjuk" idag också. Hihi skönt att slippa de stället.
Men aja ska fixa några saker, o har faktiskt lovat mamma att städa.De ska bli av senare. Duktiga jag. :)
Men ha de fint, pusshej

Uppdatering 20.50

Ämne: Min första =D

Det var ca 16 år sedan jag åt tomat/ketchup och sånt, alltså allt som är rött. Haha. Jag drog till torget förut och jag köpte min allra första Cheesburgare med ketchup på. Och gud vad den var gooood, Mums säger jag bara. xD Gick och njööt, fatta vilken känsla att bara kunna äta ketchup efter ca 16 år. *glädjefnatt* ;)


Så NU slipper jag vänta hundra år till min hamburgare är färdig, jag kan ha ketchup på som alla andra. Åå är faktiskt as glaa. Men aja nog med skrivande för idag, ha de fint, pusshej.



tjoohoo

Snart är de julafton, några dagar kvar men ändå. Haha och jag är inte färdig med allt än, mycket kvar att göra.
Idag ska jag åka till min farfar :D får jue träffa Elise och Kent med som de ska med, så trevlans. Sen så kanske man får träffa några av farfars egna barn och hans frus barn, nice.

Imorgon ska jag jobba 13-17 och kanske baka efteråt med kusinerna, men får se hur de blir.
Men ska fixa lite innan jag drar och kolla lite på skidåkning för grabbarna.. Ha de fint, pusshej

Uppdatering 14.14

De blir tyvärr inget bak för mig detta året, trist men aja .. Så är de när skit Mc Donalds sätter upp dumma tider. Hata dem. SKa säga upp mig. Så äre, ha de bra nu, snart åker jag till farfar, ha de fint pusshej

regn å regn ..

å lite andra saker, men harregud vad de regnar. De kommer jue bli värsta översvämmning, jag lovar.
Igår va vi i Falkenberg för återträff från lägret i somras. Haha de var bara 5 personer där. Men fick iaf bra träning. Haha fan va kul vi hade i bilen. När vi skulle hitta dit var de bästa.

Jag hade ingen aning om höger eller vänster, så när jag sa kör höger så peka jag åt vänster. Sandra bara johanna har du inte lärt dig höger o vänster. Jag : joo men alltså , glömmer av ibland typ :P hihi
Massa skit vart de, men kul va de iaf. Många fina minnen . hihi

Å just de. jag testa mig ju för tomat, ifall jag tålde de . Å jag käka en hel tomat, men den vart inte så god men var ju tvungen att käka hela så de skulle vara säker på ifall jag skulle tåla de.
Å de gjorde jag, käkade ju upp tomaten o ingen reaktion, så j*vla gött om man får lov att säga de själv. Men de kommer ta hundra år innan jag börjar käka de liksom, tänk att jag har vart utan tomat i ca 17 år typ å nu efter alla dessa år tål jag de. helt fucking lite underbart :)

Jag har så jätte ont i mitt knää, kan inte gå typ, haltar fram. Gör jätte ont. :( :( Men hoppas de går över.
Ha de så bra, ska beställa PIZZA nu å gåååååå till pizzerian i detta skit väder. Pusshej

Inte ofta .

Det är verkligen inte ofta jag gråter, men nu kunde jag inte låta bli.
De är så här att Extream home makeover gjorde detta möjligt.
Programmet är oerhört bra tycker jag, lika så ett avsnitt av oprah, å de handlar också om ett rörelehindrat barn. Är så harregud, att de klarar sig. bara älskar sådana barn, ni äger fett.

Jag ska sluta klaga .. För de finns ALLTID folk som har de värre.
Nu ska jag kolla på idol o så måste jag duscha också, ha de så bra. Pusshej