30 juni 2008

Idag blev det pressbyrån och jag tvinga upp mig vid 9 trots att jag var sjukt trött, jag slapp iaf stressa så det var väl bra. Första delen av dagen blev med Ettan (Henrietta), blev att jag fick ta hand om de sjukt tråkiga tidningarna, och det blir ju bara värre när folk skulle ha just en annan tidning som inte fanns i den jag höll på med, och det gör så det tar betydligt mycket längre tid!, *pust*. Sen fick jag lunch vid 13 tiden, och efter det fortsatte jag med tidningarna, fick ta kassan lite då och då för att mycket folk kom på en gång, sen några folk med western union. På eftermiddagen vid 15 kom Carina, fick jobba till 18 idag ;D, men jag gör det med glädje, inget jobbigt att stå där och hjälpa oftast mycket trevliga människor. Carina skickade också in min lön idag, så den får jag nu i juli. ;D Ingen höjdar lön precis, men gött att få lite plus på kontot! Annars idag efter jobbet åkte jag hem, och jag åkte med morsan till Lee and loft för mor skulle få lite hjälp! :D Efter det åkte vi till frölunda igen, och det blev att jag fick köra runt lite gran i frölunda, det gick rätt bra, fast mamma säger att jag är en rally calle när jag glömmer att växla ner i dessa kära kurvor :D då åker nästan allt ner på golvet, tihi! och jag kanta bara en kant, vilket var när jag skulle parkera hemma. Så mamma var relativt nöjd, ska börja i trafikskola också snart. Måste beställa teoriprov, för jag ska fan ha ett år på mig att köra upp! vilket man inte får om man inte klarar teoriprovet innan 31 aug. Annars idag har det blivit datorn, och strax ska man hoppe i sängen! Ha de guutt!

29 juni 2008

Det var ett tag sen nu igen, dagarna går så snabbt så man orkar inte uppdatera ibland. Det har väl hänt en hel del, i fredags var det pressbyrån och efter så åkte jag till fiskebäck för att träffa becca, vi skulle gå till Julia för att ha en myskväll med varandra. Det blev hembakad pizza med färdig deg, och den blir lika god varje gång! Något man måste köpa. :D På kvällen kom Anna, och vi bestämde oss för att kolla på film, och det blev tillslut filmen "djävulen bär prada" och den var faktiskt rätt bra. Sen vid 12 eller 1 blev det läggdags och vi alla klämde in oss i vardagsrummet, Anna och Julia skulle upp och jobba dagen efter så ja inte många timmar man fick till sömn. Gick upp vid 8 för att käka frulle! vid tjugo över 10 skulle Julia iväg, så jag och Rebecca gick vid 9.45 för vi trodde att bussen gick kl 10.03, men det visa sig att den bara gick 34, så det var bara att ta på sig hörlurarna och traska i segaste takten ever! Var framme ungefär när den bussen skulle komma dit, fast 5 min innan. :D Den dagen gjorde man inte så mycket mer än vila och satt vid datorn.
Idag blev det iaf lite mer, sov till 11.20! gick upp , åt lite mat sen fixa man iordning sig och åkte till torget för att köpa presenter till en tjej vid namn Linnea. Hitta så grymt söta kläder så jag blev kär i dem! En t-shirt, en svart klänning med fickor fram och vita leggins med spets!. Sen hitta man också en t-shirt till mig, en sån i lite större modell, men gud vad nice.  SKulle jag suttit vid den andra datorn skulle kläderna kommit upp här på bloggen, men icke! De kan jag kanske sätta ut imorgon. Senare idag blev det ju att åka till Linnea och det blev riktigt god mat, kyckling med egen potatissallad och väldigt god tzatsiki som jag vanligtvis inte gillar! :D Men ack så gott!
Kom hem vid 9 och nu sitter jag här, funderar starkt på att sova. För är ingen höjdare att gå upp på morgonen! och imorgon blir det att ta hand om tidningarna igen! Nog de enda som jag inte tycker är skoj, men ibland får man ta det. :D
Föresten har lagt in lite bilder på bilddagboken om ni är intresserade. Har ju lösen på den, vill ni veta eller glömt av får ni fråga så fixar vi det. Ha de gutt !


25 juni 2008

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, hoppas ni alla mår bra.
Sen måndags har man ju varit på pressbyrån, igår efter pressbyrån åkte jag hem, kolla på hell´s kitchen - det är så grymt roligt med alla Gordons sjuka kommentarer. Jag skulle ju träffa några st på berylls busshållsplats och hjälp vad bråttom jag fick dit, fick halvspringa för jag hade missat bussen hemma. Men jag hann med 2 minuters marginaler, *phu*. Vi åkte in till stan för att äta på restaurang och det blev tapas med Johan, Oscar, Julia, Anna, Louisa & jag då. SÅ det blev en sjukt trevlig tillställning med en cider till maten. Efter maten drog vi till Haga, jag, Anna och Oscar var nära på att bli påkörda av 7ans spårvagn! Men aja vi alla kom på spårvagnen och vi gick till ett mysigt café. Där blev alla så trötta och Oscar skulle upp vid 4/5 tiden dagen efter så vi bestämde oss för att ta bussen hem.
Då kanske klockan var 22, när vi kom till beryll igen, vi började traska hemåt och vid apelsingatan sa jag, Julia, Anna hejdå till Oscar för vi skulle gå hem till Anna. Han var så trött så han skulle hem och sova, för imorgon ska han åka till Hong Kong. Vi andra 3 hade jätte trevligt, satt i deras kök och snacka minnen och så, Agnes vad den tjejen förändras, men på ett bra sätt, så gullig. :D Det är iaf vänner för livet, och denna dagen sluta med att jag kom hem vid kvart över 11 ungefär.
Idag har man jobbat ännu en dag på den kära pressbyrån, rätt mycket att göra, eller ja folken kommer ju samtidigt och maskiner krånglar, m,m. Sen är jag och Glenn grymt bra på att sälja lotter som pengarna går till Synskadades riksförbund, kan ju säga såhär. Förra månaden sålde vår pressbyrå 11 st YEZZ lotter på 1 månad, och nu har vi sålt mer än 100 på två veckor, och de kallar jag faktiskt rätt bra. :) 50 lotter bara idag!
I helgen blir det myskväll hos Julia med övernattning, och på lördag kanske övernattning hos Rebecca. Så fullt upp och snart är det ny vecka. Nu får ni vila era ögon, Ha de gött !

22 juni 2008

Då har midsommarafton runnit förbi också, det var en trevlig dag. Var hos Nettan med familj, sen var också hellmans där - Peter, Karin, Jimmy & Bobby. Även Jimmys tjej Johanna var med, Kjell, Sandra och hennes kille Andreas och jag då. :D Så vi blev 14 st totalt, vädret var ändå helt okej om man bortser regnet som kom lite då och då.
Det blev brännboll, och vårat lag vann med två poäng. De andra laget fuska lite, men det hjälpte inte ändå. :D Det blev också väldigt god mat, vanlig midsommar mat i början med nubbe, till och med för de som var över 18 år. Det brände i halsen kan jag ju meddela. :P Sen skulle vi göra en frågesport om oss själva och alla fick skriva en fråga var om sig själv. Det var mycket kluriga frågor det blev, men vissa klämde man allt. :D
På kvällen blev det grillning och sen var alla så sjukt trötta så vi satt i soffan och tog de lugnt. Men lätt att det var en trevlig midsommar. Dagen efter var alla trötta, men det blev mat, studsa studsmatta, äta mumsiga jordgubbar och jag menar de var verkligen jätte goda. Sen blev det ännu mer studsmatta, och sen åkte Andreas, Kjell & Sandra hem men jag tänkte att jag kan stanna en natt till för idag blev det att jobba på mammas jobb. Helvetes hög med papper att sortera och sätta in i nummerordning i pärmar. Det är väl inte världens roligaste jobb men nödvändigt javisst. Det blir väl lika mycket papper när man kommer dit nästa gång. Men idag gjorde vi ett grymt jobb och slitsamt var det, så gött tjejor. :) Men aja sen gjorde man inte så hemskt mycket mer, men ska ta och hitta något annat att göra, tack alla för denna helgen. Ha de gött !

19 juni 2008

Då var det redan torsdag och värstans vad snabbt det har gått, men så säger man ju varje vecka. :D Hoppas ni alla mår bra, men vi alla skulle väl må lite bättre av att få finare väder, eller hur?
Idag var det ju pressbyrån igen och fullt ös, det är så sjukt. När man är där och står i kassan så ska alla folken verkligen komma samtidigt!, Det kan vara 5 minuter då inte någon går in i affären, och sen när en kommer in, så kommer 6 till och jag menar varför lyckas det alltid bli så? Att de aldrig kan sprida ut sig lite på de där 5 minutrarna då inget folk kommer? Aja , fick iaf vara där till 17 idag, men jag menar de jämnar ut sig hela tiden. :D
Annars idag har man inte gjort så mycket, skönt men sen känner man ju att man vill ha ett liv efter pressbyrån och de har man inte just nu. Men det ska vi allt lösa, kanske fixa nåt träningskort eller nåt, får se vad de blir.
Men nu ska jag softa och tat lugnt, ha de göött ;D

18 juni 2008

Jaha, då kan man väl säga att Sverige är så gott som ute ur EM, står just nu 2-0 till Ryssland. Men men, annars idag har det vart pressbyrån som vanligt, och fick gå hem lite tidigare idag så det var skönt. Nu är det så segt att gå upp på morgonen, inget man vill göra precis, så man går alltid upp 40 min innan man börjar, och det är väl inte särskilt bra. Ingen frulle och stressad morgon är väl alltid det värsta, men ändå kommer jag inte upp i tid.
Aja fick sluta halv 4 istället, så då gick jag runt på torget och kolla lite. Konstigt nog kom man hem med ett par shorts och ett linne för 200 ;- totalt, så där var 200 kr borta.
Sen har man inte gjort särskilt mycket, tagit de lugnt och kollat lite på sverige matchen.
Igår var man ju ute och gick en promenad, den var allt behövlig & mer behöver man väl inte säga. Men men, nu ska jag försöka sova så man kommer upp i tid någongång på morgonen.
Ha de göött ! ;D

17 juni 2008

Ååh så sjukt lycklig är jag just nu, idag på pressbyrån fråga jag Carina ifall jag fick mina 40 timmar i veckan utan att jobba 40 timmar, så sa hon KLART du ska ha det. Det förtjänar du så mycket så lätt att vi fixar det. Det är såhär, inom kommunen så får man jobba 40 timmar i veckan, på vardagar till senast 19. Men de tyckte inte jag behövde vara där till 18 varje dag, så jag får 40 timmar i veckan trots att jag inte jobbar så länge. Lite sooft, och sen fyllde Carina också i det papret som gör så att jag får min matersättning från skolan. Alltså om man köper sin egna lunch. På det papret ska hon betygsätta mig, och det var så sjuka bra betyg så jag höll på att skutta runt av glädje inombords. Att få sådana omdömen är ju helt sjuuukt, och ja Jag är ju Johanna Persson, och hon gör alltid ett bra jobb. :D
Annars idag kom man hem vid 17, sen har jag ätit, kollat på tv och bara tagit det lugnt, kraften suger åt sig allt när man jobbar. Men ska gå ut och gå nu, behöver luft och rensa mina kära tankar.
Ha de göött !

16 juni 2008

Hej hopp, hoppas att ni mår bra allesammans själv mår man faktiskt rätt bra, förutom att jag har så r*vigt ont i mina ben, det värker från smalbenet och upp till knät, fan så jobbigt det är, och nu känner att jag klagar.
Idag var första dagen på sommarjobbet, det kändes gött, jobbar 6½ timme från kl 10 på morgonen, så det är gött. Annars så händer inte så hemskt mycket, tar det lugnt, men snart ska jag sova och ta igen de timmar jag tappa igår, sov bara 6 timmar och känner mig riktigt sleten nu.
Ha de gutt ! :)


15 juni 2008

Imorgon så börjar sommarjobbet på pressbyrån, får leta fram de kära papprena om allt, så Glenn kan få det han behöver, ska ju jobba 8 timmar varje dag i 4 veckors tid, bara på vardagarna då. Inga helger, för det ingår inte i kommun jobbet. Så det blir väl rätt roliga veckor på pressbyrån, annars idag och igår gjorde man inte så mycket, är bara trött och vill sova hela tiden, men det blir förhoppningsvis bättre när man kommer igång och jobbar igen. :)
Men nu ska jag väl strax leta reda på min pressbyrå skjorta m,m så ska ta och dra.
Ha de guuttit!

13 juni 2008

Idag fick man verkligen sova ut, sov till 13.45 ungefär och nedrigt vad skönt det var. Vaknade inte av nåt ljud som jag oftast brukar göra utan verkligen sov ut, GÖTT!
Idag har man bara varit hemma och tagit det lugnt. Sen kom morsan hem och lagade mat, men den blev inte särskilt lyckad efter det har man inte gjort allt för mycket.
Vill bara resa utomlands och vara borta i några veckor, men den resan blir nog inte förns nästa år kan jag tänka mig. Sen måste man ju hitta någon att åka med och det är väl den svåra biten. Men klart att man ska lösa det, för den resan kommer jag alltid tänka på tills jag åker. Men aja ska väl försöka hitta på nåt annat nu, men anar att det blir att sitta här tills jag ska sova, men ha de gutt !


12 juni 2008

Hej hopp, nu är jag allt tillbaka.
Det har vart en lång vecka och det har hänt rätt mycket.
Första 4 dagarna var Emma på vollyboll läger, så då gjorde jag och Ida lite saker. Gick på stan, sola och bada (den enda dagen som var fin) och massa annat roligt, på lördagen blev det att jag fick följa med Ida när hon skulle spela fotbollsmatch någonstans, synd bara att de förlora och Ida fick verkligen alla smällar man kan få. Vi kom hem rätt sent och Emma kom hem på kvällen från hennes läger. Hon hade en hel del skrap sår på benen. ;D
Söndag blev det nog rätt lugnt vad jag minns just nu,  blev lite film och mys på kvällen vilket det faktiskt blev nästan varenda kväll. Sen har man tatt långa promenader, gått på bio, spelat kort och så. Orkar inte skriva allt vi gjorde men skoj hade vi iaf.
Måste iofs berätta en liten grej, köpte ju en vollyboll till Emma, vi gick till deras strand där de hade beachvollyboll nät och så. Vi spelade en stund och sen kom Ida och spelet flöt på riktigt bra tills Emma gjorde en lågboll och Ida fick för sig att sparka bollen. (vi var rätt nära vattnet, ungefär 5 meter från stället vi spela på). Hon fick till en riktig tåfjutt och bollen flög ut i vattnet. Alla tre sprang till kanten och både Ida o Emma började kavla upp sina mysbyxor och tog av sig strumporna, men Jag sket i allt det och sprang ut i vattnet, för det var strömt och bollen slank med strömmen. Men vi fick bollen tillbaka och det blev frid och fröjd.
Så några roliga tillfällen har vi allt haft och eran lägenhet var jätte fin, finare blir den allt när ni får iordning allt annat.
Men flygresan gick också bra, helt lycklig när jag fixar åka själv, inte så svårt som man kanske tror ibland. De är riktigt smarta med alla flyg och så, blir helt faschinerad när ett flyg landar så landar ett till några minuter efter. Helt sjukt faktiskt, men de lyckas hela tiden. :D Nu ska jag kolla mina andra mail, som jag inte hunnit kolla. Ha de gutt !

3 juni 2008

Ja denna dagen har vart sjukt stressig, iaf på morgonen då det gällde att gå upp med tuppen. Klockan 8 var jag nere i tvättstugan, två tvättar gick in första. Gick upp igen, duscha & blåste håret. Tvätta en tvätt till och sedan stack jag till torget för att köpa leggins, men ett par shorts och strumpor följde också med hem. Blev dyrare än jag tänkt mig :D.
Åkte hem igen, och sedan gick jag ner och hängde upp resten av kläderna i torkskåpet. Det slog mig då att jag skulle ta bussen 20 min senare, så det var bara att springa upp och fixa iordning. Kom med den buss jag tänkte, så det vart ju perfa. Träffa Rebecca i stan, och köpte blomma, gick på långeman Johan i butiken som också skulle på Annas. Vi köpte tre fina blommor var, och sen kom Julia också. Sen begav vi oss till Hvitfeldtska och höll på o svimma, de var så varmt så man visste inte vart man skulle ta vägen. Anna sprang ut, och tjejen du förtjänar verkligen studenten, är så sjukt glad för din skull att du klara vägen ut, se dig så lycklig gör mig överlycklig. Hinder stoppar inte Anna Rosengren, utan du kämpar och kämpar tills du når dina mål. Grattis verkligen! :D
Sen fördrev jag och Rebecca tiden genom att äta på donkan, köpte mobil (inte jag, becca), köpte också tidningar så jag har att läsa när jag trallar runt där alldeles själv i Helsingfors och Landvetter.  Just det, köpte också de grymma hörlurarna, fett va bra de är alltså. :D Åkte hem till Anna, och vi var där till 19, fick sedan skjuts av morsan, så det var snellt.
Detta blir ett lång inlägg så bered er :D
Hann ju inte berätta om igår, var först på pressbyrån, åkte sedan till stan för att Sandra skulle äta kina buffé, efter maten tänkte vi gå till Tintin och den ska finnas vid avenyn säger Sandra. Vi leta där ett bra tag tills vi tröttnade och vi gick till ett annat kafé och tog oss en varsin paj med vaniljsås på och en Cola till den. Det var lite skoj, mitt sugrör var sönder men det tänkte ju inte jag på. Så jag sa, varför är det så lätt att suga för dig när jag inte får upp nån cola alls. Sandra var så smart så hon sa att sugröret var sönder. :D Hämta ett nytt och det gick prima bra.
Efter fikat så gick vi till brunnsparken och skilldes åt, men vi hade det trevlans. Så det får vi väl göra en gång till när man har tid under lovet.
Nuu ska jag strax sova, och som sagt detta är väl sista inlägget tills den 12 juni, om jag inte får låna dator hemma hos dessa sköna kussar. Men de har ju flyttat precis så får se hur långt de har kommit i flytten.
Upp klockan 06.20, så ska se till att allt är packat och klart sen sova. Är lagom nervös och har nog lite resfeber ;D Attans skit , nu glömde jag ju köpa goodis, och inte har nån affär uppet klockan 7 på morgonen. :( Skulle ju köpa svenskt godis, för det är tydligen mycket godare här än där. :P MEn shiit happens, kan inte tänka på allt.
Detta är nog mitt längsta blogginlägg på år och dag, men nu ska jag sätta punkt och sova.
Ha de guutt !! :D

3 juni 2008

Sådär, då är man uppe med tuppen, igår satte man upp en tid för att tvätta. Från 8 - 11, har delvis en helt fullspäckad dag annars. Ska träffa Becca klockan 12 i stan, köpa blomma eller nåt till Anna, sen 12.20 ska vi träffa Julia. ;) Vi åker till Hvitfeldtska och ger henne dessa saker. Åker nog antingen till stan eller frölunda för att Rebecca ska köpa mobil om hon fixar det själv, och jag ska köpa hörlurar. Sen vid 17 åker vi till Anna på hennes studentskiva och är där ett tag. Jag måste hem, packa resten och tänka igenom allt noggrant, och nedrigt, jag har redan resfeber. :D Trallar runt här hemma som aldrig förr, sjunger, och är ovanligt glad. Men jag måste faktiskt sätta punkt här.
Ska tralla ner till tvättstugan och köra en till omgång med tvätt. :) Ha de gutt !

Uppdatering, 1 juni

Ett inlägg för några bilder som inte kan laddas upp på BDB. Det vill säga Bilddagboken.

   

   

Så, dessa fick jag inte in på problematiska Bdb. Ha de gutt, puss!

1 juni

Tjennaa, idag har det som sagt vart sjukt varmt, gick en timmes promenad runt fiskebäck, det var väldigt skönt, för sjutton gubbar, nu ska jag fixa en mage som heter duga iaf. :P Gör situps på morgon och kväll, så det måste ju ge lite resultat iaf. När solen tillslut var på våran balkongsida så satte jag på mig Nickes hörlurar, satte på Ipoden och satt i solen och njöt, riktigt gött. Annars har man inte gjort så mycket, man borde faktiskt kolla lite vad jag ska ha med mig på onsdag, sällan att jag hinner det på mån/tis. Mycket att göra nu innan, men som sagt det löser sig nog.
Idag är det också den 1 juni, och se allihopa nu skrev jag inte mars som 2 st kommenterade på förra inlägget. :D Men ska ta och göra nåt annat, ha de guutt !
Föresten, lite bilder som inte kommer in på bdb.
Det var när vi var hos Rebecca, fina va ;D
image109  image110