#333333

12 juni 2008

Hej hopp, nu är jag allt tillbaka.
Det har vart en lång vecka och det har hänt rätt mycket.
Första 4 dagarna var Emma på vollyboll läger, så då gjorde jag och Ida lite saker. Gick på stan, sola och bada (den enda dagen som var fin) och massa annat roligt, på lördagen blev det att jag fick följa med Ida när hon skulle spela fotbollsmatch någonstans, synd bara att de förlora och Ida fick verkligen alla smällar man kan få. Vi kom hem rätt sent och Emma kom hem på kvällen från hennes läger. Hon hade en hel del skrap sår på benen. ;D
Söndag blev det nog rätt lugnt vad jag minns just nu,  blev lite film och mys på kvällen vilket det faktiskt blev nästan varenda kväll. Sen har man tatt långa promenader, gått på bio, spelat kort och så. Orkar inte skriva allt vi gjorde men skoj hade vi iaf.
Måste iofs berätta en liten grej, köpte ju en vollyboll till Emma, vi gick till deras strand där de hade beachvollyboll nät och så. Vi spelade en stund och sen kom Ida och spelet flöt på riktigt bra tills Emma gjorde en lågboll och Ida fick för sig att sparka bollen. (vi var rätt nära vattnet, ungefär 5 meter från stället vi spela på). Hon fick till en riktig tåfjutt och bollen flög ut i vattnet. Alla tre sprang till kanten och både Ida o Emma började kavla upp sina mysbyxor och tog av sig strumporna, men Jag sket i allt det och sprang ut i vattnet, för det var strömt och bollen slank med strömmen. Men vi fick bollen tillbaka och det blev frid och fröjd.
Så några roliga tillfällen har vi allt haft och eran lägenhet var jätte fin, finare blir den allt när ni får iordning allt annat.
Men flygresan gick också bra, helt lycklig när jag fixar åka själv, inte så svårt som man kanske tror ibland. De är riktigt smarta med alla flyg och så, blir helt faschinerad när ett flyg landar så landar ett till några minuter efter. Helt sjukt faktiskt, men de lyckas hela tiden. :D Nu ska jag kolla mina andra mail, som jag inte hunnit kolla. Ha de gutt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback