31 maj 2008

Ojojoj, det är det enda jag kan säga, det är redan den 31 maj och det har gått så otroligt snabbt. Måste tillägga att man har sommarlov nu, och vädret är ju helt sjukt härligt.
När det är såhär fint väder kan man traska hur långt som helst utan att bli trött, hur härligt som helst. För övrigt tror jag att helgen blir lugn och gud vad skönt. Sen nästa vecka så blir det pressbyrån på måndag, Annas student på tisdag och sedan åker jag till Uleåborg alldeles själv till mina underbarlingar Emma och Ida. Saknar er tjejer, men nu är det bara 4 dagar kvar innan jag kommer. Har iofs en hel del kläder som måste tvättas, men det får lösa sig, om inte annat så får det bli snabbtvätt på någon morgon, hos eddy brukar det oftast finnas ledigt.
Funderar nu starkt på att köpa ett par hörlurar, det är grymme ljud i dem, så man hör varenda instrument!
Aja ska strax gå till affären och köpa lite dricka för kvällen, för här är det ensamt och såå gött att vara det. :D
Föresten, bilderna från studenterna jag vart på kommer in på bdb snart, men endast ni som kan lösenordet eller om ni är snella och jag vet vilka ni är så får ni lösenordet.
Men ha de guutt !

30 maj 2008

Då var det dags att uppdatera igen!
Idag var det så mycket som Rebeccas tur, först var jag och Julia på hennes utspring, sen efter det begav vi oss till stan för att fördriva tiden lite. Vi åt glass på frank´s och nedrigt vad gott det var efter att ha vart i solen ungefär hela dagen. Vid 15 tiden kom ulrika och vi begav oss till Ytterby för hennes studentskiva. Det var sjukt trevligt men efter några timmar så tog vi bussen hem igen. Eller Julia till Avenyn, Ulrika skulle ta spårvagnen i stan och jag bussen. Dessa dagar har vart helt sjukt bra väder, fått lite färg kanske. Mamma säger att jag fått lite färg, men jag säger att jag är som innan ;D. Kom väl hem vid halv 8 kan jag tro, och fick i mig lite gott ris med kyckling/curry sås.  Imorgon får jag se vad som händer, kanske tar en runda inne på frölunda torg eller nåt. Velar mellan att köpa eller inte köpa Kosshörlurar, 499kr minus i kassan eller ej. Det är så sjukt bra ljud i dem, så man vill köpa dem bara för det. :D Annars händer inte mycket helgen blir nog lugn, och det är riktigt skönt. Ensam hemma om inte Niklas kommer, för morsan och eddy ska iväg på nåt bröllop, eddys vän gifter sig. Skönt att vara själv då kan jag ju säga direkt! Men ska ta och korta av, fixa lite kallt vatten och snart sova, det tar på krafterna att vara ute hela tiden men fett vad bra jag mår. :) Ha de gutt , kram!

29 maj 2008

Jaha, då har en dag till gått och idag var det Oscars tur. Träffa Rebecca vid halv tolv för att köpa blomma till han, men fick senare reda på att Julia och Anna inte skulle på hans utspring så vi alla bestämde oss för att senare gå på studentskivan. Vi gick dit vid 5 tiden och vi träffa också Martin, Robin, Max som var några gamla klasskamrater, så det var ju nice. Annars var vi så sega så vi gick efter 1 timme eller nåt, roligt men sjukt seg.
Jag ska säga er att drick aldrig Redbull när man ska sova, fick mig ungefär 4 timmars sömn för att jag inte kunde somna, för uppiggande var den allt! Annars har man inte gjort så mycket, tagit det lugnt, men imorgon är det Rebeccas student som gäller så det ska nog bli skooj.
Längtar till nästa vecka, på onsdag då åker jag till Uleåborg, mina kusiner - here i come :D
Men ska ta och dra, blir en fullspäckad dag imorgon.
Ha de guuutt !

28 maj 2008

Denna veckan kan man ju kalla rena studentveckan, igår vart det Johans student - Polhem. Vi kände för att bara komma på utsläppet för att åka till Partille kändes lite segt, speciellt när man inte fick skjuts. Så jag, Julia och Rebecca åkte till stan och köpte glass o Rebecca en sallad, så satte vi oss vid tyska kyrkan och hade det riktigt mys. Efter det gjorde vi inte så hemskt mycket, åkte hem och sen blev det lugnt resten av dagen.
Idag var det Julias dag, Rebecca och jag köpte en groda och en as fin ros till henne, vi drog oss till Schillerska och fick stå där ett tag, men tillslut sprang hon ut och vad lycklig hon var, vill också ta studenten nu - men det får vänta ett litet tag. Jag, Rebecca och Johan åkte sedan till stan för att äta, Johan kom på att han skulle ta en buss från centralen tjugo över fem och kunde då inte komma på Julias studentskiva efteråt.
Så jag och Rebecca drog oss hem till mig, kolla film och så. Sen hämtade Oscar oss vid macken, och han hade stiil med sin bil och klädsel. Men vi drog hem till Julia och hela tjocka släkten var där, mest tyskpratande men vi hade det trevligt ändå, segt till en början, men sen rulla de på och vi hade det gör trevligt. Gick nog hem vid åtta eller nåt, fick gå hem för orkade inte vänta på bussen i 40 min :P
Så nu sitter jag här, halv 11 och funderar på vilka kläder man ska ha på sig, ett problem man har, jag menar idag testa jag as många plagg.  :P Problematiskt det kan vara ibland, men ska ta och dra mig, Ha de guutt i det underbara vädret ! ;D


25 maj 2008

Fick mig inte särskilt mycket sömn igår, grannen ovan hade en brakfest och de sprang i svalen, banka i golv och massa skit, och de höll nog på till ca 04.00. Efter att jag somnat, men inte allt för tungt så märkte jag att min mobil vibrera, jag trodde det var väckarklockan som ringde men ack så fel. Det var nån som ringde och jag svara lite trött hallå, men han/hon la på, klockan var då 04.45 och vem ringer så sent?
Gick iaf upp vid kvart över 9 , duscha och gjorde mig redo för att åka till Nettan, skulle hämta Sofia och Sanna för vi skulle spela golf, och idag gick det iaf bättre än förra gången. Slog massa bollar över 90 meter, men lika många bollar duffa jag och de rulla 10 meter. ;D Men tålamod som sagt, inte alltid man har det.
Sen vid 15.00 börja kalaset för Sanna, maten var god och inte minst tårtan, den var gudomligt god. :)
Kom hem la hem för nån timmesen, och nu funderar jag på att sova i tid, svider redan i ögonen.
Men ha de guttit !


25 maj 2008

Ja sova ut fick jag iaf göra, vakna vid 14. Så sovit har jag gjort, hela 14 timmar ungefär. Idag blev det en gör soft dag, vart på lisse med Sandra och hennes familj/släkt och Andreas. Vi körde 5 kamp och jag var iaf grym på golfen, kom andra efter Andreas - Sandras bror. Sen så kom jag nästsist av oss 8 som körde tror jag. :P Men det var allt skoj. Efter lisse åkte jag till frölunda och gick senare till fiskebäck för att träffa Rebecca, vi gick till pizzerian och köpte oss en "Orientale" - Tomatsås, ost, köttfärs och lök. Nedrigt god! Satte oss vid fiskebäckshamnen på några klippor och prata o hade trevligt, sen fick vi för oss att vi skulle träffa Julia, så vi ringde henne och hon kom ut, vi hade det allt trevligt, gick runt i fiskebäck och prata, tog kort och hade allmänt skoj :D. Tack för denna underbara dag tjejor. Nu ska jag allt sova, annars blir det för lång sovmorgon imorgon också, och det hinner vi inte med riktigt. Ska ju på kalas och så. 
God natt o  ha de guutt ;D !

23 maj 2008

Ojoj, vad jag är lycklig nu! Man kan näst intill säga att jag har sommarlov nu. :D
Ala och Reeta gillar inte mig just nu, pga all ledighet, men tjejor vi får ses på loovet. Imorgon vet jag inte riktigt än vad jag ska göra, får väl se vad som händer. Sen på söndag blir det kalas för Sanna som fyllde 9 år igår.
Sen nästan hela den veckan blir en hel del studenter och har faktiskt en hel del att köpa. :)
Bara 2 veckor kvar till jag ska åka till Uleåborg och träffa mina andra kussar. Längtar faktiskt härifrån, och sen fick jag den första perioden när det gällde sommarjobbet. Vet inte ifall det är bra eller dåligt, men det löser sig väl. :)
Nu ska jag kolla lite på tv, sen blir det läggdags, och äntligen får man sova ut! ;D
Ha de guutt !

Grattis Sanna - 22 maj 2008

Ett inlägg till dig Sanna :D

GRATTIS på 9 års dagen
Hoppas du får en underbar bra dag, med fina presenter.
KRAM .

image108

21 maj 2008

Idag vakna man inte särskilt bra, de var liksom toadags direkt och sen var jag typ fast, var tvungen att fixa fram numret till pressbyrån och säga till Lisa att jag var dålig i magen och inte kunde komma. Så jag har vart hemma idag och tagit det lugnt. Imorgon blir det möte angående sommarjobbet på pressbyrån. Jag och några andra från skolan ska sitta där och lyssna på deras tjöt. ;)
Aja sen händer väl inte så särskilt mycket, och föresten, jag måste bara visa.

image107    Rebecca har gjort denna tårta, eller hur fin? :)

Men nu ska jag ta och dra mig, börjar bli riktigt trött och sovdags är det också.  Ha de guutt !



20 maj 2008

Idag var det skola, pga att Glenn ville ha mig där på onsdag när massa tidningar kommer. Imorse tog jag bussen 07.07 till torget, väl där stod jag och flera andra vänta på 99:an som skulle komma kvart över. Kommer den? Nej, så får vänta på halv bussen och den blir knökad! Som gräddet på moset så var det kö från frölunda torg! Ni kan ju tänka er va skoj att sitta på den knökade bussen extra länge som det var kö. Kom också 20 min sent, men det är ju faktiskt inte mitt fel. :)
Sen har dagen rullat på, haft ett utvecklingssamtal med läraren, och det gick bara fin fint.
Och du tjejen, (ursäkta mig) men FYFAN va du är helt stööörd. Såå nu fick jag ut mig det också.
Imorgon blir det pressbyrån och är lite halvt seg, är så trött på allt, men på fredag slipper jag skolan.
Ha de guutt!

19 maj 2008

Ja nuförtiden så har jag nästan glömt av att uppdatera min kära blogg, men här kommer en extra lång dårå. I lördags mådde jag sjukt dåligt, eller hade rättare sagt ont i magen och tabletter hjälpte inte ett dugg, sjukt jobbigt. Så tyvärr missa jag Lerums badet med ungdomarna från klubben. Den dagen gick bara åt till att pinas av min magont, kolla delvis då på tv hela dagen. :)
I söndags tänkte jag åka till Eriskberg för att kolla när Sandra spela final i eriksbergs masters. Men mådde inge bra då heller, så det blev en till dag inne. Vilket gjorde sitt, hade inte fått så mycket nypa luft och det blev att man blev sur på denna dumburk. Den var verkligen hur krånglig som helst, men vårt virusskydd har gått ut, så det kan ju slå slint pga det. :P Helen, vår datatekniker får allt komma hit och rensa datorn lite, skulle inte sitta helt fel.
Idag måndag blev det pressbyrån med Carina, och det va faktiskt riktigt skoj, trots att alla varor, tidningar och western union kom på en och samma gång! Sen har våran pressbyrå gjorts om lite, och jag själv tycker att det är riktigt nice där nu. Men halllåååå kan man inte sätta tidningarna i samma ordning som man hade innan. Det var sjukt jobbigt att leta igenom varje tidning för att hitta tidningarna som skulle på retur. Men ja som sagt, det tog hela dagen och blev färdig vid 16 snåret. Fick gå hem, och så mycket mer har man väl inte gjort idag.
Imorgon blir det skola, börjar 8, så borde nog gå och sova snart.
Sen på onsdag blir det pressbyrån igen, för att Glenn ville ha mig där när onsdagstidningarna kommer, så denna vecka blir det tidningsvecka, sjukt segt, men vad gör man inte. :)
Torsdag blir det en informations dag angående sommarjobbet inom kommunen. Så är då inte i skolan, utan är på hotel kusten. Fredag vettni, då blir det min sista dag i skolan, sen har jag bara 3 dagar kvar på pressbyrån och sen har jag ledigt resten. :D
Men nu fick ni allt en extra lång blogguppdatering,  Ha de nu så gutt !


15 maj 2008

Denna dagen började med att jag fick ett sms halv 4 av en från skolan och sa att vi skulle träffas klockan halv 1, för hon hade ändrat den till 10 först. Men iaf, sen vid halv 7 tror jag fick jag sms av Ala , en annan tjej, hon skulle spela fotboll, men hon sa att hon inte skulle komma. Då tänkte jag direkt att jag kommer få sms av Reeta att hon inte skulle komma för att Ala inte skulle spela. Jag hade ju så rätt, fick det sms:t och jag tog tag i mig själv och åkte till ruddalen alldeles själv. Lite trist men jag tänker inte sabba min närvaro för att de inte kommer. :)
Annars åkte hem efter deras semimatch som de förlorade, sen har man inte gjort så hemskt mycket, bara kollat tv och tagit det allmänt lugnt. :)
Just nu, väntar jag på ett samtal, men ska nog snart sova och isåfall bli väckt av telefonen. Mer behöver ju ni inte veta. Ha de gutt !


14 maj 2008

Det har väl inte hänt så värstans mycket på de senaste dagarna, i måndags var de pressbyrån och jag trodde jag hade gjort ett gigantiskt fel, och det rörde sig om mycket pengar. Men sikken lättnad de var när jag hade rätt och kassan bara blev fel på 1 krona!. På kvällen blev det KM, och det var så sjukt jobbigt att spela men hamna väl på 1291 med 161 i snitt, så är relativt nöjd när jag inte spelat på många veckor.
Igår blev det också den gamla vanliga pressbyrån, var riktigt trött så var seg hela den dagen, men men det blev tillslut en ny dag och idag är det så mycket som onsdag.
Var i skolan idag, och det hände väl inte så hemskt mycket, gjorde ett häfte med Uppgifter om Gränna m,m, sen på eftermiddagen så blev det ett diagnos test.
Annars har jag fått reda på att jag ska gå i skolan tills nästa fredag den 23 maj, sen kan vi säga att jag typ har sommarlov, efter den 23 maj har jag bara 2 måndagar kvar på pressbyrån, sen är jag så gott som ledig för massa studenter och resan till Uleåborg. Så det kommer bli så sjuuukt skönt!
Imorgon blir det ingen idrott, istället blev det att åka och kolla på några elever från skolan när de ska spela fotboll i ruddalen, 10 min härifrån. Så halv 1 börjar jag imorgon. :) 
Ha de gutt !

11 maj 2008

I fredags var det dags att vara hos kusinerna hela helgen. Vi studsa studsmatta m,m så vi hade skoj. I lördags bestämde vi oss för att åka till slottskogen efter att sanna kommit hem från golfen. Vi åkte med Kjell till backa plan, sen fick vi ta buss 52 till Linnéplatsen, vilket var sjukt varmt och barna tröttna nästan redan då. ;D Men väl framme vid linné så börja vi traska in i slottskogen, det var sjukt mycket folk som var där och grilla å sola!. Men vi skulle ju till djuren, så vi traska vidare. Köpte en varsin korv, vilket var behövligt. Sen traska vi runt där och tog lite kort o kolla på djuren. Så vi hade det allt mysigt och varmt var det också!
Vi tog buss 42 hem sen, vilket tog hela 50 min, sjukt segt att sitta där, men rätt skönt att veta att man slapp byta. :) När vi kom hem, gjorde jag hamburgare och de blev självklart gudomligt goda. ;D Senare på dan gjorde vi vattenballonger, men vi hade inte så mycket vatten i de, så de sprack inte så lätt. Men skoj hade vi ändå! Idag hade vi en lugn dag, tog det lugnt och Emma & Max kom och hälsade på.
Aja morsan kom och hämta mig å Sanna för vi skulle åka till Lerjedalen för att spela golf. Gick bra i omgångar, men senare när vi gick ut på 9 håls banan gick det sveeen dåligt! sköt ner två bollar i vattnet och senare gav jag upp! Men Sanna var sjukt duktig, helt imponerad och hon lyser av glädje när hon spelar. Verkligen jätte roligt för dig tjejen! Du kommer bli grymm om du fortsätter som du gör.
Men nu ska jag avrunda detta, så ha de gutt!

Föresten, GRATTIS till Pergamon och Spader dam till Guldet.

8 maj 2008

Jaha, jag som trodde att jag skulle slippa pollen skiten!
Nu sitter jag här och snuvar som aldrig förr, men men.
Står ut men det är rätt jobbigt. Aja idag hade vi idrott, lite segt vart det allt, andra lektionen gick vi på promenad och senare satte vi oss i ett par stolar, och solen stekte! Hur skönt som helst och man satt bara och njöt.
Imorgon och resten av helgen ska jag vara barnvakt åt kusinerna, bara se till så de inte bråkar, och så ska man laga mat! Kommer säkert få det skoj.
Imorgon är det också skola, och jag vet inte riktigt när jag börjar, nån säger halv 9 för att 1orna är ute på praktik, och jag tror 8 men aja får la kvart över, så är jag varken försenad eller förtidigt.
Men aja ska kolla färdigt på O.c sen kanske ta nån promenad i det härliga vädret.
Ha de gutt !

7 maj 2008 - vårruset

Idag har Johanna sprungit vårruset, okej jag gick lite också. ;D
Men vi träffades vid linneplatsen vid 17.00, och jag kom helt klart sist ;D, men de vänta. Sen traska vi iväg hem till Sandra för att få våra tröjor och en snögg nummerlapp som skulle sitta på bröstet. Gissa vilken färgen va på våra tröjor? om inte ROSA! vi syntes iaf, och skoj hade vi.
Början gick sjukt bra, men sedan när vi stanna upp och börja gå, så fick jag problem. Vaderna värkte och jag kunde inte springa så mycket mer. Men jag tog tag i mig själv och sprang lite då och då, kom iaf inte sist av oss tjejer. :P Ni kanske undrar hur många brudar som sprang? det var faktiskt hela 19.000 tjejer/ tanter, inklusive några killar som hade klätt ut sig.
Så när man kom in i mål så fick man en påse, och sen gick man i ett led för att få lite grejer nerstoppade.
Så denna dag var faktiskt rätt skoj, men gissa om jag kommer få träningsvärk imorgon, och som gräddet på kakan så ska jag ha idrott hela dagen imorgon!.
Men nu vettni ska jag strax sova, så ha de gutt ! ;D

6 maj 2008

Då har denna tisdagen också gått! fick även stå i kassan idag, så packade Carina upp varorna. Idag kom iaf inga idioter. ;D Ååh detta lät gött, har sammanlagt 8 dagar i skolan, men då har jag inte räknat med dagarna i pressbyrån som är hela 7 dagar kvar, sen har jag ledigt resten pga studenter och resan till Uleåborg den 4/6-12/6. Sååå sjukt gött, och längtar redan bort härifrån. :D Beställde nämligen den resan igår, och nedrigt hoppar och skuttar av glädje.
Imorgon blir det ingen träning, ska gå/ springa vårruset, 5 km. Palla, men aja har ju lovat några från skolan, och jag får träffa mina älsklingar igen. Saknar er otroligt mycket!
Sen imorgon innan allt, ska jag nog åka till torget och kolla lite saker. Delvis lite studentgrejer till mina sköna vänner, men mer om det säger jag inte, för de sitter säkert här och lusläser.
Ha de gutt ! ;D


5 maj 2008

Ett under har skett i detta hus, jag och morsan blev helt städtokiga, så vi började med mitt sjuuukt stökiga rum. Måste erkänna att jag inte kunde va där inne, näsan rann, ögonen tårades och dammet yra! Det var en hemsk syn, men rummet blev så kliniskt rent så jag såg mitt golv :D:D.
Sen tog vi köket, badrummet, toaletten, vardagsrummet och så beslöt vi oss att vi skulle ta Niklas rum också, å mor sa faktiskt att hans rum va värre än mitt ;D. Det glädje mig, men det beror nog på att hon inte dammsuger hans rum när hon städar annars. Men iaf, resultatet blev sjukt bra och vi var helt slut. Gjorde då iordning lite tacos och sen tog vi det lugnt resten av dagen.
Idag har man vart på pressbyrån igen, fick stå i kassan hela dagen, vilket va lite jobbigt för benen men det va otroligt skoj, trots några jävla idiot kunder!! Usch för er!
Annars idag har man tagit det lugnt, ska väl snart lägga huvudet på kudden!
Go kväll !

2 maj

Jaha igår orkade man inte skriva nåt då jag kom hem. Men nu är det en helt ny månad och jag längtar till juni då jag kommer bort från allt detta i ca 10 dagar. Glädjerooop :D, vill verkligen komma bort härifrån ett tag, långt, långt bort. Men får ta en dag i taget, så får vi se vad som händer.
Igår var jag hos anna, vi gjorde tacos och kolla på film, så det var allt trevligt.
Men nu ska jag städa mitt sjukt stökiga rum, ha´t bra :D