31 juli

Idag blev man väckt av att Sofia ringde och fråga ifall jag ville hänga på till Liseberg, och tänkte visst kan jag det. Så det var bara att kliva upp ur sängen, in i duschen och sen klä på sig, packa väskan och gå. Allt det hann jag på en halvtimme & då är jag ingen morgonmänniska. :D Kom till liseberg vid kvart över 12, och där stod Sandra och vänta. Vi gick in och vänta på de andra, köpte dricka och en cheesehamburgare för var göör hungrig. Sen kom Nettan, Sofia, Sanna & Linus, men tio min efter kom också Uffe och Kjell. Åkte flumride m,m så det var allt skoj, alla blev trötta så vi gick ut och tog oss till mc donalds vid scandinavium, åt där och sen så stack sandra, uffe och kjell för deras parkeringsbiljett tid tog slut. Sen efter några min så blev resten hämtade och jag fick ta bussen hem.
Men men just nu gör jag inte allt för mycket, ska nog poppa lite goda popcorn och sätta mig vid tv,n en stund. Vet ju inte ifall morsan kommer hem, för hon skulle tvätta hos Eddan, så ja får la se ifall jag blir själv eller inte. Skulle vara sjuuukt gött att vara själv ikväll. :D Ha de göött !


Ps,  Elin har namnsdag idag, så grattis alla Elin människor! och jag är en av dessa, iaf i andra namn. :D
Nettan, lycka till! :D

30 juli 2008

Ja då har de gått några dagar igen, värmen ja den är kvar, men hoppas att den håller kvar. För nu börjar det kännas som sommar, i måndags så blev det pressbyrån från 11-15, gjorde dessa tidningar som vanligt. Efteråt skulle jag åka till körskolan för att göra lite test, men jag var så hungrig så jag åkte hem & åt istället. Sen ringde Sandra, de skulle hämta mig kvart över 5 ungefär och därefter åkte vi och gjorde lite ärenden.
I tisdags blev det dags för kalas för Sofia och Linus, de fyllde 11 och 7 - oj oj vad de växer. Där blev det en hel del guitar hero, eftersom Linus fick det i present. Sen jätte god mat och tårta, efter allt stoj så körde jag hem. Fick ovanligt många kärringstopp och jag var ärligt talat INTE nöjd med körningen. Men kom iaf upp i 90 km när jag körde, det var allt skoj men väntar på att få köra på motorvägar m,m. Idag har man ju då också vart på pressbyrån, det blev tidningarna igen och lite kassa i slutet som att jag gjorde tidningarna på 40 min. :D Slog vad med Alex, han sa: Johanna ska du slå rekord på att få upp tidningarna på 40 min. Så antog utmaningen och jag hann det, han var allt lite impad! :)
Jag drog till körskolan efteråt och gjorde två test på samma grej fas A. Fick bara 41 första gången och 44 andra gången, kände mig inte alls nöjd, men kan väl erkänna att man inte pluggat så mycket. Så det får vara bra för denna gången, ska väl dit imorgon också. Efter provet åkte jag till stan för att träffa Emma och Ida, vi skulle gå på bio. Filmen Sex and the city, och fan va rolig den var! Charlotte är så skoj, höll på att skratta ihjäl mig vid ett tillfälle. :D Sen åkte man hem och nu sitter man här, sheet de kändes ingen bra att skriva blogg idag, fick inget floow i det. Haha!
Men aja ska väl sova eller nåt nu, föresten jag fixa ett vuxenbankkort med dosa och telefonbank :D, så snart får Johanna ordning på sin ekonomi igen. Bilderna jag lova om får vänta lite, för jag får inte in de i denna datorn, så jag måste sitta vid en annan dator och sedan skicka över de via hotmail för att sedan lägga ut de här, så det dröjer med det också. :)
Ha de gött !!

27 juli 2008

I fredags blev det jobba hos morsan i 4 timmar eller nåt, sortera papper gjorde jag. Jag & Sandra har mycket att sortera nu, men de fixar vi. Det är roligare att jobba två en att jobba själv. Efter jobbet hämta Eddy oss och vi åkte till systemet för att köpa öl o cider, vi skulle till Nettan m familj och Veesa med familj var också där, så det blev lite bad för de som hade badkläder, grillning, poker och på pokern kom jag tvåa & Eddy först, jag fick iaf pengar och jag betala inte ens någon insats, men fick hundra kr istället för 50! :D Det blev rätt sent faktiskt, somna väl inte förens vid halv 4 eller nåt, låg på två st uppblåsta underlag och ett vanligt skumunderlag, sen efter ett tag så såg jag ett täckte och så la jag de där på också. Blev att man gick upp vid 10 eller nåt, sen åkte jag och Nettan iväg med Kjell för att hämta Uffe vid halv 1 på centralen, efter att vi gjort lite saker så rann tiden verkligen iväg. Jag o Nettan fick konstigt nog bråttom till Ullevi denna gången också,  det var ju Iron Maiden och ja vi stod i en liten öppen kiosk mitt på plan!  Vi hade sjukt mycket att göra i omgångar, de jobbigaste var nog när båda ölen tog slut samtidigt! POFF sa de och man hade skum/öl överallt!, man lukta som en riktig alkolist när dagen var slut. Maiden var sjuuukt bra, man hade gåshud hela tiden, tänk 50 000 pers sjunga med låtarna, det är grymt!. Jag & Nettis sålde för 40 000+ så det var ju bra sålt! Vi jobba iaf häcken av oss.
Vi gick senare till donkan för att köpa mat, jag fick betala natt taxa för maten men de fick inte Nettan, i min big mac & co hade jag inte ens en hel pommesfylld hållare, och hamburgaren var fel upplagd. Nu kanske de låter som jag klagar men man ska la iaf få rikligt med pommes när man betalar 62;-? Aja när de var dags att vänta på bussen så stod de 4 min, men den kom försent med säkert 7 min, vid backa plan sa den att den inte kunde åka längre för han får snart bensinstopp, så vi får gå av bussen och vänta tills han återkommer. Vi båda var sjukt trötta, men konstigt den var väl kvart över 2 när han återkom med en annan buss. Vi kom hem till Nettan och jag var tvungen att kolla bussen för imorgon. Idag tog jag bussen 09.54 och jag fick sova ungefär 5 timmar, när jag vakna var jag som en zombie, duscha och sen var de typ dags att gå. Vädret var ju inte kallt precis, tänk att man gick i shorts o linne utan att frysa vid 10 tiden. Åkte till centralen för jag o far skulle möta farfar där. Åkte hem och fick god frukost, vi snacka och hade det trevligt. Senare på dagen blev det sjukt god mat & man blev så mätt så man höll på att smälla av, men inte nog med det, det blev cocoskaka och gifflar!. Då var man skapligt mätt, vi körde farfar till centralen för han skulle ta bussen vid 18. Farfar älskar dig förevigt, tråkigt med din gråstarr, men bara till att kämpa på, du är älskad av alla och inte minst av mig. Tack för euron, fick 110 euro var. (jag och niklas då).
Bilder kommer kanske upp senare på maiden och från promenaden jag tog när jag hade kommit hem.  Ha det gött i denna värmen som ser ut att hålla i sig!

25 juli 2008

Hej hopp allesammans, hann inte skriva innan tolvslaget. Men är kommer en liten uppdatering. I onsdags blev det att jobba i 1½ timme eller nåt för att få upp dessa kära tidningar. En som jobbar där är fett nice, men mer säger jag inte. :) Efter de åkte jag hem, så trött o sleten jag var, så tog de lugnt framför tv.n tills morsan ringde o fråga vad jag gjorde m,m. Hon ville spela golf men istället kom hon hem och vi åkte ut en liten tur med bilen. Åkte till näsets parkering och tränade på att parkera, backa runt hörn. Jag parkera tillomed bredvid bilar idag, var fett nervös men det gick ju smort som smör!. Man tänker att nu repar jag bilen men ICKE! :D  Haha alltså min mor är ju helt knas ibland, när jag skulle backa runt hörnet så säger hon, "johanna, full ratt NU" jag ratta o ratta och kom så jefla bra så jag blev sjukt impad på mig själv, men sen så vet jag inte vad hon får de ifrån, men hon slår ur sig "drunk ratt" & "full ratt" - Drunk  = full. Om ni förstår, tyckte det iaf var lite roligt. :D Inte så lätt att skriva ner de o få de skoj, men aja. Resten av bilturen gick ju bra, förutom att jag då fick ett kärringstopp, var försnabb med växlingen, och vette skjutton hur jag lyckas jämnt men kantstenar är inte på min sida. :D Henk de blev en kantsten iaf, haha.
Den dagen blev inte så mycket mer förutom lite korv/bröd o tv med en Mars glass till efterrätt.
Idag blev det Liseberg med far, faster o Kent. Det var sjuukt varmt, men hade de gör trevligt med rätt mycket åk och skratt. Elsie är så himla skön när hon åker juke box, skrattar hela tiden och ah du är grym. Sen så ville hon testa på de båtarna som bara åker runt och som guppar, ah de som bor har vart på liseberg vet nog, ligger bredvid tyrolen o flumeride. Hon och jag sprang in där, tänk en på 50 år (hon är lite äldre men vetinte hur mycket) :D, och en som är 19 gå in där bland alla småbarn och åka den. Alltså vi hade såå sjukt skoj när vi åkte den, vi skratta så vi grät och skratta också genom hela åkturen, du är cool faster :D.  Sen kom vi väl hem vid ja halv 10 eller vad nu klockan kunde vara.
Föresten vår busschaffis när vi kom till frölunda torg kunde jag sitta kvar och åka hem med den, så sa han i högtalarna "jag är rätt ny på denna vägen, med buss 94, så skulle uppskatta lite hjälp av någon som kan", så sa en av passagerarna när vi skulle svänga ut från busshållscentret "sväng höger" haha, de var den hjälp han fick. Men tror han hitta rätt ändå, rätt lätt här i frölunda.
Men aja nu ska jag lägga ner, blev för lång nu igen :). Ha de gött i värmen!

22 juli 2008

Igår hann jag inte skriva blogg innan tolv så det blir idag istället.
Igår var man först på pressbyrån och tog hand om dessa tidningar som tog längre tid än jag ana, men blev iaf färdig vid halv 3. Efter det åkte jag till rosenhill för att träffa Rebecca, vi gick till elida vid hamnen och sen fick vi skjuts av Rebeccas far till Ytterby för hon/vi skulle vara barnvakt för hennes bröder. Vi var så hungriga så vi åkte in på drive in på mc donalds, tack så mycket. Måste säga att Stefan som hennes far heter är verkligen gör snäll och go. Men tillslut kom vi hem till henne och vi fick i oss maten, sen blev de lite prat m,m. Efter vi lagt dessa godningar, blev det film och den var jätte bra, en film med Will Smith och hans riktiga son! Men vid 23.19 tog jag bussen hem och kom hem vid 1 tiden, så är de när man bor på andra sidan stan. Sen kunde man inte sova på någon timme så självklart satt man uppe till halv 3 eller nåt. Men vakna halv 1 idag, och jag borde egentligen åka till trafikskolan för att plugga rikligt med teori, för det behövs men först ska jag iaf duscha.
Resten av veckan blir rätt full kan jag ju tro, mycket att göra. men  ha de gött !

20 juli 2008

Ja då var de dags igen då, som jag var uppe halva natten igår så sov jag ju till 13 idag, men tydligen så räckte inte det så jag gick på toa sen slängde jag mig i sängen och somna om till 15.00!.
Då såg jag mycket piggare ut sa morsan! hihi, men inte konstigt 11 timmars sömn ska man bli pigg på. Men då är frågan hur svårt det blir att komma upp imorgon!
Annars idag åkte jag och morsan till Kaima för att lämna och hämta saker. Köraren, det var jag och det gick faktiskt jätte bra, morsan var nöjd med mig, fastän jag fastna vid ett röd ljus, men bara för att jag hade stannat och hade i 3an när det blev grönt, inte så smart! :D Men hittar dragläget mycket snabbare nu, och det är jag glad för!
Sen när jag körde hem så gick det också väldigt bra, men lugnet gör allt!
Men ska ta och göra lite andra saker nu, Ha de gött!


Ps, min namnsdag imorgon!


19 juli 2008

Hallå hallå, som Sofia fyllde år i söndags så fick hon ju present av mig att vi skulle gå på bio. Idag blev det av, och filmen Kung fu Panda blev det. Den var riktigt nice faktiskt, rätt rolig, den borde ses, fanns en hel del roliga kommentarer sen vill jag se Mamma Mia, Sex and the city filmen, Harry Potters som kommer ut i år och en annan film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Annars idag har man inte gjort så mycket, blev mycket bussåkande iaf. Från frölunda till kärra, från kärra till bergakungen, från bergakungen till kärra och ännu en gång från kärra till frölunda. Men vi har iaf haft de gör trevligt, annars idag hann de inte bli så mycket, och imorgon har jag ingen aning om vad som händer, får väl se ifall man hittar på något skoj.
Men aja, jag ska ta och dra, se på tv eller något. Ha de gutt!

16 juli 2008

Oj nu var det ett bra tag sen jag skrev känns det som!
Har hänt en hel del så förbered er!.
Har sovit hos Nettan hela veckan som varit, på fredagen kom Maria och Finn, sedan på lördag kom Nettan m familj hem från Trova. På söndag blev det som sagt lite dator och bad, men Sofia fyllde 11 år & då blev det stuvade makaroner m falukorv och blåbärspaj som efterrätt. BRA val tjejen och grattis ännu en gång! sen på kvällen spelade vi lite dator och badade i poolen. 
Men på måndag så åkte jag och jobba på pressbyrån vid 11 och tog hand om tidningarna. Blev inte riktigt färdig för var tvungen att sluta vid 15 annars skulle jag aldrig hunnit till Ullevi vid 18. Åkte hem emellan och blev lite stressigt med bussen, men jag kom iaf till Scandinavium vid 16.45 ungefär, och vid 17 kom Nettan, Maria, Kjell & alla tre barna från Liseberg för vi skulle käka lite mat innan jag och Nettan skulle arbeta på Gothia invigningen. Det blev stressigt där också för hon som tog beställningen var gör seg och bara tralla runt! tog 20 min att få maten. Det säger väl det mesta. Nettan och jag slängde nästan i oss maten när det slog oss att vi hade 20 min på oss, tur att vi var i närheten iaf. :)
Vi hann med 10 min marginal så det var gött, fick på oss tröjor och sen blev det kiosken. Vi hade det gör nice, men inte så värst mycket folk tyvärr, men men det var grymt att stå där och se 52 000 ta fram gul / blåa ballonger och vifta med de när svenskarna gick in på planen. ;D Rysning som heter duga!, sen paret som gifte sig där inför alla dessa människor. MAFFIGT! Kom hem till Nettan vid kvart över 12, så då var det bara att lägga sig.
I tisdags så åkte vi paddan med Nettan m familj, Maria, Finn & jag. Det var nice fast det blåste en hel del när vi var ute vid de stora vattnet. Men det gör man ju gärna om, alltid mysigt att åka den. Sen gick vi till Saluhallen för att kolla lite, och sen såg jag att min buss kom så det fick bli ett hastigt hej då.
Idag har man bara vart på pressbyrån och jobbat två timmar för att få upp dessa tidningar. Sedan åkte jag hem och när jag klev innanför dörren sa mamma "stopp, lukta" drog ett djupt andetag och kände en konstig lukt. Men efter ett tag hitta jag det, jag skulle göra varma mackor i micron och där hitta jag en skål med broccoli och morötter, de hade legat där i några dagar, usch!. Men senare så åkte jag och mor till Majornas trafikskola, för att skriva in mig där. Så nu är jag också inskriven i en skola, men jag siktar mest på att plugga och klara teorin som jag har i aug. Jag körde därifrån och det gick rätt bra, men är fortfarande väldigt hastig i mina rörelser, och parkera suger jag på. Körde självklart på en kant idag också, förlåt mammas bil! Jag ska bättra mig. Men jag kunde iaf köra i regn, och det är inte illa. ;D
Aja detta blev ju ett relativt långt inlägg, så nu ska jag ta och dra.
Ha de göött!

12 juli 2008

Igår så vakna man rätt tidigt, vid 9 eller nåt. Men vid tjugo över 11 kom jag iväg till stan för att gå försäkringskassan och fixa en grej. Så gött, snart får jag aktivitetsersättning också, utöver löner och grejs!. Naajs!  Efter det så åkte jag till morsans jobb, sortera dessa kära papper i 5 timmar. Det är inte jätte roligt, men pengarna är behövliga och mamma älskar att jag/vi gör det. Så det är bara att komma dit några ggr till så är papprena borta ;D.
Efter de så gjorde man väl inte mycket mer än att åka till Kärra , sen blev de att kolla på tv och datorn.
Men idag vakna man rätt tidigt, men orkade inte gå upp, så vid halv 11 kom jag nog upp.
Men ska ta och äta lite frulle nu, ha de göött, pusshej!

10 juli 2008

Idag blev det också kära pressbyrån, men sista dagen av sommarjobbet, men nu är jag ju anställd där istället, så det är ju ännu bättre. Glenn och Carina, ni är bäst och tack så hemskt mycket för presentkortet på bio, 400;-.
Idag har vart en speciell dag, det var en sjuksköterska som kom in på pressbyrån och sa att en man som sitter här utanför väntar på en taxi vid 14.00 tiden, så skulle jag gå ut och se till så han kom med sin taxi. Men jag kom ut lite sent, så han missa sin första. Han hade lite problem med att komma upp från bänken, för hans muskler var jätte stela så han kom inte upp själv. Men som sagt han missa den första taxin, men efter mycket om och men så kom en till taxi som hjälpte han. Jag förstår ärligt talat inte varför taximänniskorna  inte går till ingången, för det är ju där alla som åker färdtjänst/taxi kurir sitter. Vissa behöver hjälp som denna mannen, och jag menar han kunde inte gå själv, skulle han sitta där helt själv utan att någon hämtar/hjälper han? så sjukt dålig stil, men aja han fick iaf hjälp av snella mig. ;D
Annars idag har man inte gjort så mycket, åkte hit och fixa lite mat och så.

Imorgon blir det fullt upp, ska först till försäkringskassan för att fixa lite grejer, sen jobba hos morsan lite också, sortera lite papper. Sen till Kärra igen, och då är Nettans mor & finn här.

Föresten, kanske är laktos känslig, för min mage sätter sprutt när jag äter yoggi, mjölk och så!, usch hoppas inte på det men, har ju växt ifrån en massa annat som jag är väldigt glad för.
Aja ska ta och fixa lite annat, Ha de guutt!


9 juli 2008

Sen senast jag skrev så har jag väl gjort det vanliga, vart på pressbyrån 10-16.30. Det är de vanliga just nu, och idag fick jag besked att jag ska få anställning där. De bara: vi kan inte ge dig mycket i lön, och idag säger Carina att jag kanske kan få 95kr /h och jag menar det är rätt bra.
Åkte också till kärra idag för att jag ska se till Putte, Sofias hamster. Han måste ju få lite mat i magen och nytt vatten varje dag, tror jag ska vara här till söndag, så gött att vara själv ibland. :D
Imorgon kommer Carina och hämtar mig, det blir en tidig morgon. Men får vara med henne när hon öppnar affären. Så det är också något man ska lära sig.
Men nu ska jag allt ta de lugnt, sätta mig i soffan och slappa. Ha de gött !

6 juli 2008

Igår efter att jag vakna åktejag till kusinerna för att Sofia skulle visa mig hur man gjorde med Putte. Ska ta hand om den lilla filuren från ons-sön. Det tror jag nog att jag klarar, så blir väl kanske någon övernattning där, jobbigt att åka fram och tillbaka, de tar ju sin lilla tid. Jag åkte hem och kom hem vid halv 8 eller nåt sånt, fick ett sms av Rebecca då och hon fråga ifall jag ville gå och ta en promenad. Visst vill man det, får ta alla chanser att träffa dig nu innan du åker till Uppsala, för du ska ju ut och segla i hela juli, usch vad jag kommer sakna dig.
När vi träffades vid halv 9 så gick vi till Elida för att hon skulle lämna lite kläder där, och nedrigt den båten är stoor! Efter det gick vi till havet, satte oss där och prata o bara hade de mys. Sen gick vi tillbaka till båten för att rebecca skulle lämna sin tjocktröja där, och det blev gör stressigt för jag ville inte missa min buss som gick 22.49, när vi kom till sik gatan såg vi 98 som går till frölunda torg, men det var inte min buss men vi tänkte sheet om den kommer där så kommer min närsom helst. När vi gick förbi hörnet ser vi 96 och jag bara neej. SÅ jag sprang till rondellen och försökte stanna bussen, och jag lyckades ;D. Men han såg inte så jätte glad ut, så jag tacka så hemskt mycket men ingen trevlig respons tillbaka, vissa busschafförer är så sjukt tråkiga!. Kom hem och idag har man inte alls gjort mycket, har varit så trött och så, så jag somnade i sängen i ungefär 3 timmar. Gött var det iaf, måste duscha men har man någon mer ork imorgon? :P Njaa, så ska la duscha,  ha de gott !

4 juli 2008

Idag var iaf en bättre dag på pressbyrån, hände lite mer, och hade oftast något att göra. En sak jag fortfarande sitter och tänker på är att de var en kund som kom och köpte två Geisha glass, och efter ett tag kom en annan person in och sa att min väninna var här och köpte två glassar förut, och när jag öppnade min glass så fanns det inget rån i den! och jag blev lite paff och sa "nä skojar du eller?" så sa hon andra att ne, min vän höll på att få fnatt (skratta åt mig) uppe på jobbet, och sa att jag skulle gå ner med den igen. Så det är sant, en Geisha glass utan rån. Det var ju knepigt :P!
Annars så var de problem med massa annat, men de löste sig de också. Slutade vid 16, och gick hem, varmt var det också, inte särskilt behagligt heller. Men nu ska vi inte klaga. Föresten, fick min nya kod så jag kunde boka teoriprovet, det är nästan om en månad och pluggat har man inte heller gjort så hemskt mycket, så det måste ske ett under om jag ska klara det första gången. ;D Får väl hoppas på det bästa, ska skriva in mig på någon bra skola, så får vi se hur allt slutar tillslut.
Nu ska jag ta och slappa, morsan kommer snart hem med pizza, yummie! :D
Ha de göött i värmen, njut så länge de varar!

3 juli 2008

Det blir ingen bild på mitt rum, för kameran är oladdad och på min dator går de inte att få in bilderna!, får gå via datorn i vardagsrummet och sen skicka över de på hotmail, för att få bilderna till denna datorn.
Men men igår blev det delsjön efter pressbyrån, jag och mor tog en liten promenad och rolig blev den också! jag kunde inte gå med en flaska i handen! kom i otakt med den andra handen och ja det blev problematiskt. Fick bära bilnyckeln istället och det gick mycket bättre.
Idag var det pressbyrån och sjukt vad tråkigt det var, inget folk alls, man stod och svettades i de 28 graderna vi hade i butiken, och man bara kände hur all choklad smälte i affären. Ventilerna funkade inte så bra när snurrdörrarna stod uppe! Gick hem i mina varma tjocka jeans och skulle ner till tvättstugan.
När jag öppnade tvättmaskins dörren så ser jag att de ligger sjukt mycket hår där, och jag blir helt jävla förbannad att de aldrig kan göra rent efter sig om de nu blir hår och sånt kvar från tvätten. Sen inte minst att det var sjukt dammigt, dammråttorna var framme, och inte minst i torkskåpet, det var så sjukt äckligt dammigt så jag höll på att sopa i ca 20 min. Är det så himla svårt att ta fram sopborsten och sen torka av tvättmaskinerna efter sig? Ni är hemska!  vi är många lägenheter som delar på den tvättstugan, och då ska den vara någorlunda ren!.
Aja nu ska jag sova, behöver all sömn som går att nå just nu. Ha de göött!


1 juli 2008

Ja nu du morsan lär du bli glader, har faktiskt städat, lagt alla mina smuts kläder i 2 papperskassar, gått ner till tvättstugan och bokade tid på torsdag den 3/7-08 så då kan vi tvätta!. Sen efter allt undanplockande så drog jag ut med återvinnings påsarna, 6 st plus två st skräppåsar. Efter allt det så gick jag hem, började dammsuga och efter det så diska jag. :D Allt tog ungefär 3 timmar, men rent blev det och jag vette skjutton hur jag orkade, men blev så speedad på mina två redbull jag drack några timmar innan. Nu när morsan kom hem precis så tappa hon ordet, sen *gud va skönt* *åh*, *alltså gud vad skönt, göött* :D så det var väl väldigt bra att jag gjorde det. Sen tror jag det lutar mot att jag skulle tvätta på torsdag för nu hade morsan plötsligt planerat in något annat!
Annars idag har man inte gjort så hemskt mycket, vart på pressbyrån till halv 5, åkte hem och började städa som sagt! Jag måste säga att rummen blev kliniskt rena. 
Yes, yes, nu ska jag ta och äga lite folk i pokern! Ha de göött!  


Före och efterbild på mitt rum kommer imorgon!