29 september 2008

Halloj, halloj gjorde väl inte så himla mycket i helgen, men i söndags blev det sjukt mycket körande. Vi åkte till ikea för att kolla lite saker, men hitta inget som passa oss. Vi åkte vidare till bäckebol, och gick in på hemtex. Där hitta vi lite saker, nya kuddar, lakan sen åkte vi till eddys lägenhet för att kolla tvätt tiden men den var kl 2 och när vi va där vart den 12 så vi bytte till en annan dag och begav oss hem. Efter att vi hade ätit åkte vi till delsjön för att gå en mil och träna lite efteråt, och sen körde vi hem och åt risipata. Det var våran långa bilresa igår, och jag körde hela tiden och det gick faktiskt riktigt bra. Jag har bara problem med broms / koppling när man ska minska i fart, får alltid de där små ynliga hoppen. Men Johanna börjar bli mycket bättre, och sjukt bra på att starta i backe. Det är inte så svårt som jag trodde, utan mycket lättare. Just det, jag körde lite olagligt i typ 10 min från frölunda - mölnlycke. Kan ni gissa vad det var? okej jag säger det, jag glömde sätta på övningsskylten, och efter ett tag så fråga jag mamma, "satte du på övningskörskylten"? Men nej det hade vi båda missat. :D Träningen i delsjön gick bra men sjukt jobbigt att gå milen, för backarna där är mödarbackar. Men idag har jag vart på pressbyrån, och jag kände att jag hade sträckt en muskel på rumpan och så har jag träningsvärk i magen ;D men det är bara att träna vidare. Men nu ska jag äta lite mat, ha det gött!

26 september 2008

Idag har man vart i skolan, och vad har man gjort. Haft matte och svenska, sen blev det fika med de två klasserna. Vi sluta tidigt som vi alltid gör på fredagar vilken är jätte skönt.
Kom hem vid kvart över 12 och fick i mig lite soppa, sen har jag bara jäst framför tv.n och datorn. Snart kommer pizzan hem, och jag tror jag kanske är lite laktos. För i onsdags efter att jag åt en magnum glass så satte min mage igång o jobba. Blir gasig i magen o ja mer behöver ni väl inte veta, så ska ringa till vårdcentralen på måndag för att beställa tid för att ta ett prov för laktos. Hoppas ju att det inte är det, men det lutar åt det hållet. Idag har jag inte ätit så mycket mjölkprodukter, bara lite smör på mackan och magen mår mycket bättre.
Men pizzan kommer snart så får väl se vad som händer med magen efter den.
Ha det gött  !!



25 september

Hallå i stugan, idag har vart sjuuukt varmt faktiskt iaf på eftermiddagen. Idag har man först vart på elevrådet på hotel kusten, sen bar det av till skolan och hade kost o hälsa vid halv 1. Gick en promenad och lite sånt, sjukt najs. Har hittat ett plejs som är så fridfullt så man hissnar av njutning. Annars idag har man klippt sig, inget man trodde att det skulle bli iaf och alla människor kommer bli sjukt chockade när de ser mig. Haha för från att ha varit jätte blyg med lång ljust hår har man gått till axel längd i några år och sen idag blev det kort. Har klippt page, och ni ska faktiskt få en bild både före och efter om jag nu har en sådan. ;P Den känslan när hon klippte av en jätte tofs var sjuk, det pirra i hela kroppen och sen var en ca 10 cm tofs borta på några sekunder. Poff så var det kort och klippt i page, inget man är van vid precis men vadå man måste väl våga chansa någongång. Undra vad vänner o bekanta säger, hjäälp :D

Före bild på ett ungefär  & den där korta efter bilden :P


None


Ha det gött allesammans :D

21 september 2008

Idag är det en helt ny dag och faktiskt en fin dag, men ändå har man inte pallrat sig ut. Kanske ska ta en promenix sen, kan vara skönt att få lite frisk luft. Vakna kl halv 10 ungefär och sen har jag kollat på film och bara tagit det sjukt lugnt. Annars idag blir det väl inte jätte mycket, bara ta det lugnt.
Imorgon blir det pressbyrån och sen övningsköra med körskolan. Vilket jag också ska göra på tisdag och onsdag. Sen har jag nog inget annat planerat, får se vad som händer.
Men nu ska jag ta och göra lite mat, eller koka pasta och värma coca cola såsen mor gjorde igår ;D GOTT!
Ha de gött :)

20 september

I veckan har man inte gjort så mycket mer än varit i skolan, lite segt men man överlever alltid. Idag lördag så blev det tidig uppgång, men gick upp självmant vid halv 8 för kunde inte sova längre.
Det var match kl 13.40 i Trollhättan, vi skulle hämta Helen hemma hos henne, jag körde dit & det gick faktiskt rätt bra. Är nöjd när jag inte får några motorstopp och så. Vi spela matchen men fick inte resultatet på vår sida idag heller, så nu är det extra träning som gäller, för det är uppehåll några veckor. Vi körde hem Helen och sen Sofia, men Nettan, Sanna och Linus var på ikea o åt korv. Så vi fick köra dit, och efter ett litet tag åkte vi hem för att laga mat. Föresten så var de jag som körde hem också, så jag var sjukt nöjd med körningen idag. Inga kantstenar och inga motorstopp, det är mina mål nu när jag kör lite bättre. :) Nu på kvällen har vi kollat på Svensson Svensson och golf, annars inget. Men nu ska jag allt ta o dra, sova tror jag. Hoppas jag får mer sömn inatt. Ha de gött, kram!

18 september 2008

Okej, först vill jag säga att kan inte människor låta bli andras saker? det var inbrott på smulans igen, de gjorde sönder glaset och de va ca 15 pers tydligen. De skulle ha negerbollar o dricka, men kan man inte vänta tills dan efter o köpa istället era j*kla nötar!! Hoppas polisen får tag på de nångång för det skulle vart sjukt gött, så slipper man vara rädd eller osäker när man kommer hem sent, vem vet ifall de står 15 killar där o snor saker? Vad händer då, om man kommer vid det tillfället. Har också köpt den jackan jag nämnde i förra inlägget, för ungefär 950;- tror jag. Annars har väl inte så hemskt mycket hänt, förutom att jag körde bil hem från träningen i onsdags. ;D Det gick riktigt bra o nästa vecka ska jag köra med Anneli, men bara 40 minutare, så får se vart man får köra. 
Sen har jag fått en ny mobil, men ska betala räkningen själv, så det blir också något nytt. :)
Men nu ska jag ta o dra, mor kommer hem snart & då blir det kvällsmat vettni, Ha de gött ;D 

15 september 2008

Nu har de ju gått några veckor innan jag uppdatera, men är inte alls sugen på att skriva så det får ni stå ut med.
I helgen var vi i Uppsala för att hälsa på becca, och det var sjukt roligt. :D Vi var i Stockholm under lördagen, och det var fett najs, hitta en tröja och en skarf. Uppsala är verkligen en cykelstad, hade man ingen cykel så kände man sig dum. :D Så dit ska jag allt igen, idag blev det pressbyrån annars inget. Hitta en jacka idag också, får se ifall det blir den ;), snygg var den iaf. Men bilderna ska komma upp snart också, men får se när det blir. Ha de gött allesammans :)

4 september 2008

Lite saker har väl hänt, det har ju gått en hel vecka.
Helgen passade vi kusinerna, jag, sandra och andreas då. På söndag fick jag jobba på pressbyrån för de skulle inventera och jag slapp räkna, stod i kassan i ca 4 timmar. Annars blev det inte så mycket, i måndags blev det pressbyrån och jag slapp hålla på med tidningarna, stod åter i kassan. Det blev träningsmatch mot x-calibur på kvällen också, det blev en sjukt jämn match men vi förlora tyvärr ;P, jag själv spela faktiskt rätt bra, 687 tror ajg att jag fick ihop & det är ändå 170 i snitt.
SKolan på tisdag och sen onsdag pressbyrån, och idag i skolan men gick hem efter halva dan, för mådde inte bra, har sjukt ont i halsen och det har hållt på sådär i en vecka.
Måste också gratta brorsan som fyller hela 21 år idag, och Nettan som klarade uppkörningen! , så grattis!
Nu ska jag vila, Ha de gött !