#333333

7-8/9 07

Igår var de kalas för niklas, och ja vi två skulle fixa så det såg rent ut. Det blev en "syns inte, finns inte" städning :D Så vi lyckades iaf , och mamma blev glad över de. :P Lite iaf, blev lite god smörgåstårta för de vuxna och korv med bröd för de mindre det inkluderar mig själv :D. Tål ju inte räkor!
Men kvällen var ung och vi kollade på friidrott , de är ju grymme bra. HEJJA SANNA KALLUR :D
Idag har dagen också vart väldigt rolig faktiskt.
Blev bowling nästan hela dagen, och på kvällen blev det hem till Julia, alltid lika skoj :D
Bowlingen gick på räls iaf i andra matchen , eller ja vi vann ju båda vilket var grymme bra men mycket bättre och lättare spel i sista matchen. Kan säga att alla hade problem, och man kunde inte gå på banan utan att klistras fast på banan. Men vi lyckades vinna överlägset, efter 3 serier ledde vi båda matcherna :)

Åkte till jullan och träffade oscar, johan och louisa och såklart julia .
De hade gjort pannkakssmet gjort av ägg, mjöl, mjölk och matolja typ. :P Jag demostrera lite, slog upp pannkakor i den rutiga kokboken och försökte säga att de ska vara socker i pannkaks smeten men de ville inte lägga i nåt. :P Men de blev goda ändå,  sen blev de lite kareoke :P och trevligt värre så blev det en mumsig paj , bakad av annelie, julias mamma. Mycket skratt, och sjukt dåliga skämt :D men gud vad vi skratta =)
Detta har vart en bra början på helgen och hoppas morgondagen blir lika bra när jag och sandra ska arbeta på ullevi. H

Ha de gött, ska ta och sova. kramhej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback