#333333

17 december 2007

Igår hakade sig hela datorn och orkade inte skriva om de jag hade skrivit. De sparades inte heller, så skriver lite kortfattat om dagen igår.
Igår blev det julbak med kusinerna , de var allt mys - fick lite julkänsla iaf. Lussebullar och pepparkakor blev de, så fick man god mat och efter maten så satte vi glasyr på lite pepparkakor.
Idag rullade skoldagen på bra, Anna den gamla assistenten kom och hälsade på - jisses vad alla blev förvånade, men gud vad vi saknar dig. Sen fick man inte bättre nyheter av Sandra den assistenten vi har nu, hon ska tyvärr också sluta för att plugga och försöka hitta ett fast jobb. Kommer sakna dig också!
Så nu har ni allt att stå i er, sök efter TVÅ assistenter, för de behöver vi.
Annars efter skolan vid 17, så åkte vi till Mykonoz - grekisk restaurang för att äta med skolan. Maten var god, åt kycklingspett med potatis och någon slags sallad med fetaost m,m.
Annars har man inte gjort alls för mycket, tatt de lugnt och kollat på prison break som jag inte kollade på de förra måndagen. Sista avsnittet på detta året också, hemskt tråkigt. Men nu kanske man kommer i säng i tid?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback