#333333

19 december 2007

Det har allt vart en bra dag idag, skolan började med lite prat, och små lätta uppgifter. Men det är ju slutet på veckan och lov imorgon, så förstår att de inte startar något nytt arbete. Fick skriva en julsaga med hjälp av att komma på 10 st substantiv, 10 st verb och 10 st adjektiv. Det skrev man sedan en saga om. Men annars så gjorde man väl inte så mycket mer än lite engelska och fick sluta halv 3 istället för 15.00.
Efter skolan åkte man till torget för att köpa en julklapp till en kompis, hoppas hon blir nöjd!, men ack om du öppnar innan julafton. :)
Annars har man spelat bowling med klubben, sista träningen och de gick faktiskt riktigt bra :) Sista var såklart bäst  men är också nöjd med andra serien. Sista blev 177 och missfri med 1 hål och 2 strike. De är NEDRANS bra!
Vi åkte därefter till lenas skola (kommer för tillfället inte ihåg vad den heter) men hade julklapps avslutning med klubben, fick varsin macka och en lussekatt med julmust :) Gott!, sen fick vi alla välja en julklapp och jag fick allt en fin klapp.
Annars har man inte hunnit göra så mycket, men fick göra de jag skulle göra idag och imorgon är en till dag med massvis av planeringar.
Go kväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback