#333333

- Abort

Ett inlägg om abort, behåller du det? eller dödar du det?

Jag är totalt EMOT DET!
Kan säga att barnet som växer i magen är inte en cellklump som många tror!! fostret är en verklig människa med händer,fötter,hjärta osv..
Tjejer blir gravida och de vill inte behålla sitt barn,utan det lättaste att bli av med barnet är att DÖDA det,men varför iallsina dagar, har man då sex, när man vet att den kan bli ett barn,varför tar man risken? Om man inte vill bli gravid,varför tar man risekn att ens ha sex då?(Menar nu ogifta människor och unga tjejor och killar).

Och vet du vad? det finns till och med de kvinnor som gjort abort, och ångrat att dom gjort det, när de ser barnet ligga där dött och dom verkligen ser att det är inte en cellklump dom trott, utan en liten människa!

Tänk efter,tycker du inte det är hemst att man sticker in ett redsakp och krossar barnets huvud och får ut barnet och bara slänger det i soptunnan?? DET ÄR SÅ HEMSKT!!
Tänk vad många mer människor det skullle funnits här i Sverige om inte så många hade gått och dödat sina barn bara för att dom inte vill ha ett oönskat barn!!
Tänk dig in i situationen att du var barnet i magen och din mamma vill inte behålla dig för att du är ett oönskat barn,så hon bestämmer för att döda dig,så att hon slipper dig! skulle de va kul att uppleva det?
Jag säger R.I.P till alla barnen som blir dödade. Det är vad jag tycker, det är inte rätt att döda oavsett vad som har hänt.

Sen om man har sex och använder kondom, och den spricker opps liksom, gardera dig med två kondomer. Alltså 2 st är bättre än 1. Eller hur? Spricker den ena så har ni ju en till. Som är på!
Men kan kanske förstå att alla inte tycker det är lika skönt, men om ni är rädda att bli gravida och inte vill ha barn, gör det! Det är de ända rätta, för döda ett oskyldigt barn för att ni inte är berädda att ha barn, helt sjukt. Hemskt, finner inga ord.
Detta är ett stort ämne och man kan prata hit och dit om detta, men jag är iaf emot abort, skriv vad ni tycker.

Skriv en kommentar om ni är för eller emot? och varför?

Kommentarer
Postat av: rebecca abrahamsson

JOHANNA MAN BLIR LEDSEN UPPRÖRD NÄR MAN LÄSER OCH HÖR OM ABORT!!! jag är sååå EMOT DET!!!!

2007-07-16 @ 00:18:43
Postat av: Lovlita

Jävla idiot!
SKULLE DU VILJA FÖDA EN UNGE SOM DU VISSTE ATT DET KOMMIT TILL AV ATT NÅGON (som du kanske inte ens känner) HA SATT PÅ DIG! NÅN SOM DU FÖRSÖKT STÖTA IFRÅN DIG, NÅN SOM KANSKE T.O.M GJORT DIG MEDDVETSLÖS??? Sedan ska du gå i 9 månader, o veta att det där barnet som ligger där inne, är jävligt oönskat, som du kanske inte ens vet vem pappan är? Sen föda den o lämna bort den till de stackars jävlar som inte kan få barn...o sen "gå vidare" med ditt liv som om ingenting har hänt??
Och tänk på barnet, som är fött, när den växer upp.."Mamma/Pappa, varför adopterade ni mig?" "Lilla gumman/gubben vi adopterade dig för din riktiga mamma ville inte ha dig för din pappa är en våldtäksman" Du verkar ju vara helt jävla sinnessjuk! Hur gammal är du 13?? Prata inte om saker som du inte kan argumentera bra för och inte vet nånting om! (Antar det eftersom du inte verkar vart i en "abort-situation" själv?) Det du nu har skrivit kan uppröra människor( jag är en av dem!) Och sjävlklart har alla rätt till en åsikt, men just de där va fan inte så jävla "bright" sagt!
Fast det kanske är det du vill? Få uppmärksamhet? Get a life!
//Skitarg

Postat av: Lovlita

För det första, du har helt rätt, jag kan inte säga att jag är "för" abort, för man ska inte gå runt o tro att " aa fan ja kan ändå göra abort sen", det är inget pre-medel! Men jag tycker dina åsikter om just de där med våldtäkt är jävligt korkade. Så du menar att om du blev/blivit våldtagen, skulle du bära det barnet då i 9 månader?? Du har ingen
aning om hur en abort kan vara?!! Både fyskiskt & psykiskt, så det jag mena på är att du inte borde slänga ur dig saker som du inte vet nånting om helt 100%. Människor blir jävligt upprörda! Det är en väldigt fin tanke du har, "man ska inte döda ett barn" men en sak vet du är att oftast när man får reda på att man är gravid så är det inte " ett barn" man har innuti sig, visst det är början till ett liv, men det är fortfarande inget barn förfan! Det är ett sk "foster". Så TA REDA PÅ FAKTA eller lägg fram det på ett smidigare sätt tills nästa gång när du ska argumentera om någonting "stort" för "Abort" kan vara ett jävligt känsligt ämne, och vad vet du om just det? Ingeting verkar det som, har du ens haft sex i över huvudtaget!?! Tänker inte diskutera mer, ville slänga in MIN åsikt. Och säger bara SKÄRP DIG!
//L

2007-07-16 @ 13:45:48
URL: http://www.lovlita.blogg.se
Postat av: Mattias

Jag är lite för och emot faktist.
Tror även ett barn inte skulle vilja födas om han/hon visste att hon var ett misstag och inte var önskad när den föddes.
Sen så finns det ju andra alternativ som adoptering, men världen har tillräckligt med barn som behöver adopteras.
Och emot delen är ju att det faktist dör.

2007-07-22 @ 02:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback