#333333

Ullared

Blev lite stressigt till morgonstarten, men de gick :) Hämta sedan Sandra och vi körde till Stigs för att hämta både nettan o barnen  och den 7 manna bilen.
Vi skulle tanka, så kjell tanka.
Åkte som smort till Ullared men efter vi hade handlat och tagit en god korv så gick vi  till bilen, skulle starta bilen. MEN, det funka aldrig. Vi höll på och få fnatt och alla blev lite halvt sura, fast kanske inte alla, barnen hade jätte roligt där bak :D :P Läste broschyrer, papper m,m. Men inget funka. Efter ett tag så kom 2 personer och nettan gick ut för att fråga ifall han kunde något om bilar.
Han kunde lite, och han konstatera att kjell hade tankat på med bensin när de skulle vara Diesel. Daaah ! så vi fick numret till en bärgare, han skulle ta ungefär 1 timme till gekås. Gick och käka, burger king och sandra hitta ett par svarta skor på köpet ;)
Bärgarn kom och vi kom upp på hans flak och aao, vi fick åka baklänges haha till typ falkenberg.
fixa en lånebil och körde hem till vårt göteborg utan konstigheter ;)
Så nu sitter jag hemma hos nettan och softar :) sköönt verkligen, linus somna 20. Sanna i mitten av melodifestivalen. Sofia gick och la sig i soffan efter att alla sjungt, hon sover troligen också :D 
ha de bra .  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback