#333333

- .... :)

Gud vad man inte gillar sin ipod just nu, eller det kanske är iTunes som det är fel på!
Jag har ca 500 låtar på datorn, men ipoden har bara ca 270 låtar inne. Vilket är sjukt konstigt.
Jag vill bara att allt ska funka, vi får köpa en bättre dator, för hdd är för liten och orkar inte med att kunna göra 2 olika saker samtidigt, vilket är sjukt jobbigt. Sen är datamusen helt fuckt up, så det vill man också köpa nytt.

Föresten lilla skåningen Elias äger fett, båda hans låtar han uppträdde var grymt sköna, eller så var det bara för att det var han.  Kolla in hans andra uppvisning i Talang 2007.
http://www.youtube.com/watch?v=jhnuSMjAfVs.

Idag fick man sluta lite tidigare för vi var bara 7 elever sammanlagt, fatta vad segt.
Men vi åkte till Göteborgs Stadsmuseéum och kollade bilder på gamla Göteborg! Det var väldigt fränt :)
Sen efter det gick vi till ett fika och fick en liten macka med the/kaffe. Sen fick vi sluta, då var klockan bara halv 1 eller nåt. Det är softa tider.
Annars har dagen vart bra, har iaf överlevt. Imorgon är det idrott, men hoppas vi inte har nått individuellt val på eftermiddagen, för då slutar man ju vid halv 12 xD That´s nice alltså.
Alltså detta tycker jag är väldigt dåligt av friskis och svettis, man kan bara träna ca 1½ månad kanske under sommarlovet för att de ska renovera inför nya maskiner. Då skall de ha stängt i 1 månad och vi tre tjejer har betalt för 12 månader och vi får inte ut en extra månad för den renoverings månaden!. Ska verkligen inte vara där, för ni har ofta stängt på helger och sånt med. Daah damp! :P
Ojdå detta blev kanske lite långt. Men ni som haft bra ögon och orkat att ögla er igenom detta får ha en underbar dag :) Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback